Çamaşır ve Kurutma Makineleri kizlar yardimm camasir makinem !

v
cildiricam. bozuldu!! hemde sikmadan durulamadan. gecenin bu saatinde kaldim ortada :KK43:

yarin yenisini alicam ama bana yardim edin lutfe.. kimler hangi marka kullanio hangisinden memnun ? hadi hemen ferahlatin beni bilgilerinizle kafam cok karisik :KK43:
vestel alma da ne alırsan al.. benim ilk makinemde de ceyizden di cok eskiydi bozuldu. 2015 agustos da vestel aldık. aldıgıma bin pişmanım. makine 6 ay sonra yandı bildigin yandı. dışarı zor attım makineyi.tambur ile ön kapak lasitigi birbirine sürtmüş ve dumanlar fışkırdı aletten. 1 saat makine bahcede için için yandı. sonra söndü. servis geldiginde hala yanıyorduç.
sonra ısrarlarıma ragmen servis formuna koku geliyor yazdıklar. dedim ne kokusu ya bildigin yandı yandı.. yandı şııkkı olmadıgı için koku yazıyorlarmış.
ürün değişimi yapmadılar diretip parça değişimi yaptılar. 1 ay içinde aynı durumdan 3 ker edaha şikayet edilirse yeni makine ile değiştirirlermiş.
lanet olsun, haram zııkkım olsun zorluya...

Miele gercekden cok iyi bir marka hayranim makinelerine. Benimki beko hic bir seyi temizlemiyor hic bir leke cikmiyor bir sürü kiyafet lekeli yada kücüldü bide bazilarini yirtdi makine südyen fermuar gibi nefret ediyorum. Esime dedim bosver alman markasi alalim yok hayir dedi türklerin neyi eksik almanlara para vermem dedi .. bekoyu aldik da gördük neyi eksik
Ben yurt dışında yım herşey yabancı zaten :)
Ama beko buzdolabım vardı hiç memnun değildim kısa sürede de bizlere ömür oldu bozuldu gıttı zaten
Eski çamaşır makinesine de çok kötüydü yırtıyordu lekeler çıkmıyor du
Eşime göre de makine sağlamdı ses çıkıyor dönüyor çalışıyor du . Değiştirmeye ayrı ikna ettim mieleye ayrı

Ben yurt dışında yım herşey yabancı zaten :)
Ama beko buzdolabım vardı hiç memnun değildim kısa sürede de bizlere ömür oldu bozuldu gıttı zaten
Eski çamaşır makinesine de çok kötüydü yırtıyordu lekeler çıkmıyor du
Eşime göre de makine sağlamdı ses çıkıyor dönüyor çalışıyor du . Değiştirmeye ayrı ikna ettim mieleye ayrı

Bizde yurtdisindayiz ona ragmen türk marka sadik kalmak istedi iste sonuda böyle... buz dolabi firin kurutma makinesi camasir makinesi hepsi beko hepsinden memnunum sirf camasir makinesinden degil onuda degistircem hele bir eskisin bir iki seneye

Arcelik kullanıyorum çok memnunum 2 yıl oldu ozaman 2 bine filan almıştık m tavsiyem dokunmatk alma. Arcelik alabilirsin türk malı olduğu için servis işi kolay

cildiricam. bozuldu!! hemde sikmadan durulamadan. gecenin bu saatinde kaldim ortada :KK43:

yarin yenisini alicam ama bana yardim edin lutfe.. kimler hangi marka kullanio hangisinden memnun ? hadi hemen ferahlatin beni bilgilerinizle kafam cok karisik :KK43:
Size çamaşır makinesinde gelmiş geçmiş en iyi markayı söyleyeyim kızlar "frigidaire" ... Tam 19 yildir kullanıyoruz keşke bulabilsenizde ondan alsaniz ama artık turkiyeden çekildi firma satmiyor.ama şuan en iyi markalar bosch, Siemens ve profilo çamaşır makinasında ve alırken özellikle tamburun hacmine kapağının büyüklüğüne devrine fırçasız olmasına ve ithal almaya çalışın bu saydığım markalar zaten aynı alman markası ki arçelik Samsung vs motoru bu markalara ait sadece üstüne arçelik vs damgası vuruluyo... Almanlar yapiyooo

lg ve damsungcular :) memnunsunuz yani olemi :)

Benim samsung genel olarak cok memnunum Eco bubble sayesinde deterjan atıkları kalmıyor temiz yıkıyor en son teknoloji olanını almadım ama gereken bütün özellikler var sadece tek sorun yumuşatıcı almıyor konsantre yumuşatıcı lar çekmecesinde cöküp kalıyor normal kullanmanız lazım

Ama annemin makinesi bosch bir harika makine eğer durumunuz müsaitse i-dos özelliği olan bosch alin hem programları cok kullanışlı hem de i-dos çamaşır yüküne göre su deterjan yumuşatıcı alıyor

içinde çamaşırı ölçen bir sistem var programa göre çamaşır yüklemenizi söylüyor sular kesilerse uyari verip yıkamayı duraklatıyor köpük fazla olursa durulama ekliyor hem de yumuşatıcıyı bir kere koyuyorsunuz öylece 5-6 kere çamaşır yıkıyor ölçüsünü kendi ayarlıyor

Yani yok yok makinede :temizlik::temizlik::temizlik::ukala::ukala::ukala:

Benim de bazı eşyalarım arçelik.Bu zamana kadar bir sorun çıkartmadı.Ben ev aletlerimi fiyatimbu.com 'dan güvenerek aldım.Size de tavsiye ederim.

Back
X