Kızlar yardımm :(

chocolatepoetry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
42
6
86
28
iki aydır konuştuğum bir çocuk var çok iyi anlaşıyoruz her şey mükemmel karakter uyumu vs. Yakın zamanda buluşmaya karar verdik. Ama büyük bir sorun var. Benim boyum çok kısa 1.50 ancak, onun boyunun 1.85 olduğunu öğrendim bir şekilde. Yanına gittiğimde ne düşünür nasıl giyinmem gerekir ? yorumlarınızı bekliyorum

iki aydır konuştuğum bir çocuk var çok iyi anlaşıyoruz her şey mükemmel karakter uyumu vs. Yakın zamanda buluşmaya karar verdik. Ama büyük bir sorun var. Benim boyum çok kısa 1.50 ancak, onun boyunun 1.85 olduğunu öğrendim bir şekilde. Yanına gittiğimde ne düşünür nasıl giyinmem gerekir ? yorumlarınızı bekliyorum

Söyle boyunu ona .. bakalım ne tepki verecek

aynen katılıyorum
daha görüşmeden söyle boyunu ona ve tepkisine bak
yoksa orada üzülebilirsin

benim kuzenimin boyu 1.90, karısı 1,55 ya var ya yoktur herhalde
sorun etmeyen etmiyor bu konuları

Boyunuzu nasıl bilmezsiniz ya 2 ayda, her yer sosyal medya, çarşaf çarşaf fotolar var, anlamıştır boyunuzun kısa olduğunu merak etmeyin.
Daha iyi hissedecekseniz topuklu giyebilirsiniz.

Sirf boyun kisa diye gorusmeyecekse oyle bir insana gerek yok bence hayatinda

Onun dert etmesinden once sen bununla barisik olmalisin. Kendini oldugun gibi sev. Once kendini sev, birak baskalari sevmesin.

Özgüvensiz gözükmez miyim nasıl söyleyebilirim

iyi de hepimiz türlü türlü şeylerden endişe edebiliriz
bunun özgüvenle ne alakası var
öyle pat diye söylemeyeceksin, ay benim boyum 1.50 üüüü üüüü yapmayacaksın tabi
bir şekilde yeri gelince söyleyeceksin
onun 1.85 olduğunu duyduğunda neden söylemedin mesela?

Netten mı tanistin? O boyunu söylediğinde sen de söyleseydin keske,dert etme bu kadar akışa birak

iyi de hepimiz türlü türlü şeylerden endişe edebiliriz
bunun özgüvenle ne alakası var
öyle pat diye söylemeyeceksin, ay benim boyum 1.50 üüüü üüüü yapmayacaksın tabi
bir şekilde yeri gelince söyleyeceksin
onun 1.85 olduğunu duyduğunda neden söylemedin mesela?
Ondan öğrenmedim ortak arkadaşlarımız çok var onlardan duydum

Buluşmadan önce laf arasında söyleyin boyunuzu.Bu minik ayrıntının kendisi için önemli olup olmadığını sorun.
Zaten o da uyumlu bir çift olacağınızı düşünüyorsa sorun etmez.
Ama aksini düşünüyorsa hiç buluşmadan bu işi bitirirsiniz.
Yoksa buluşmadan sonra "İlk görüşmemiz çok güzel geçti ama beni bir daha aramadı,acaba neden?" diye burada konu açarsınız.

Buluşmadan önce laf arasında söyleyin boyunuzu.Bu minik ayrıntının kendisi için önemli olup olmadığını sorun.
Zaten o da uyumlu bir çift olacağınızı düşünüyorsa sorun etmez.
Ama aksini düşünüyorsa hiç buluşmadan bu işi bitirirsiniz.
Yoksa buluşmadan sonra "İlk görüşmemiz çok güzel geçti ama beni bir daha aramadı,acaba neden?" diye burada konu açarsınız.
Ahahaha haklısınız sormam gerekiyor

Back
X