• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardimmm Gormedigin birine asik olmak yada sevmek

Eski sevgilisiyle birlikte cektikleri resimleri bana gonderdi bende madem eski sevgilinse fotograflarjni ne diye sakliyorsun dedim . Haklisin hepsini silmeliyim dedi . Peki evli olmadigina nasil emin olabilirim sizce ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eski sevgilisiyle çektikleri fotoları neden gönderdi sana?sen mi istedin?
X sevgililerinin fotolarını göndermesi kusura bakma ama saçmalığın daniskası olmuş.
Annesi ve babasının kahvaltı ederlerken çektirdikleri fotoları göndermiş,ne malum anne ve babası olduğu?
Evli misin diye sor..
İsim ve soyismini söyledi mi sana?söylediyse araştırmanı tavsiye ederim.

Ben tum olasiliklari dusundum kizlar inanin ama kendisi bana ulasmadiki ben ona ulastim kendisi facebookta bir sayfanin yoneticisiydi bende bi soru sordum oradan devam etti. Ayrica anlamadigim konu 30 yasinda isi gucu olan , eli yuzu duzgun biri nasil olurda internetten bi kizla gorusur hemde 21 yasinda

Sakın guvenmeyin bence bu adam evli olabilir kendini eglence ariyor sizin yerinizde olsam konusmazdim bir daha. 30 yasinda adam nasil gormeden etmeden ilani ask ediyor bir de duzgun birisi diyorsunuz bence yalanci bu adam kendini farkli tanitiyor

Sevdigini soylemis
Senin buna inanma ihtimaline sasirdim

Kac yasindasin canim?nette tanisip asik olanlar var tabi dogru insanda olabilir fakat 6 saatte konustugun sesini duymayan ,seni gormeyen ve tanimayan biri bukadar cabuk nasil sevip soyleyebilir bu aklima olumsuz seyler getirdi.sen resmini gorup etkilenmis olabilirsin ama erkeklerin zalim oldugu donemdeyiz ve internet en buyuk arac

21 yasindayim , ben Aslinda inanmiyorum ama bir yanimda silip atmama izin vermiyor gibi ilk defa biriyle facebookdan bu sekilde gorusuyorum normalde hic isim olmaz ama o kadar ani olduki hersey . Ama haklisin erkekler cok zalim heleki tanimadigin biriyse

kaç yaşındasın merak ettim ?

bana kalırsa, böyle seni görmeden aşktan kıymetten degerden bahseden biri cok güvenilir degil. ki yapılan yorumların hepsi bu yönde.. kendini kaptırma diye söylüyorum. erkeklerin aşk görüşüyle bizimkiler bir degil. onlara göre herşey cok basit ilerliyo. bizde cok kolay kanıyoruz.. biraz dikkatli olmak gerek.

21 yasindayim canim . Evet herkesin yorumu ayni yonde ah bi acik verse silip engelliycem ama anlayamadigim nasil tanimadigi bir insana karsi bu kadar acik olabiliyor fotograflar gonderebiliyor ?

Biz de eşimle internette yazıştık ilk başlarda ama arkadaş vasıtasıyla oldu bi nevi o yüzden güvensizlik sorunu olmadı. Ben de sapık gibi her gün fotoğraflarına bakardım :27:
Ama sana diyeceğim eğer arada herhangi bir bağlantı yoksa o kadar çabuk güvenme erkeklere. Sanal ortam hiç bişey belli olmaz. Ben seni seviyorum denir mi hemen öyle 6 saatte :31:
Bende eşimle internette tanıştım yasemincim...
ama konu sahibinin beyefendi ile ilgili yazdığı şeyler bana adamla ilgili hoş şeyler hissettirmedi açıkcası.:26:

Oncelikle merhabalar kizlar akliniza ihtiyacim var . Daha dun biriyle konusmaya basladik inanilmaz bi tesaduf eseri bi anda muhabbet oylr bir uzadiki saat 12 den sabah 6 ya kadar konustuk en cok kendisi vr aile hayatini anlatti , eski sevgililerini vs . Bir suru fotografini gonderdi , ilk gordugumde fotografini cok begendim nedensiz icimde bi sicaklik olustu benimde ama karsi tarafa soylemedim tabiki ve konusmanin sonrasinda kendisi bana , beni sevdigini soyledi ustelik benim tek bir fotografimi bile gormeden . Kendisine yazdim bak dedim belki ben beklentilerini karsilayamam belki de cok cirkin bir kizim sana gore nasil duygularindan emin olabiliyorsun diye sordum . Umrumda degil sana deger dedi . simdi akla ihtiyacim var gercekten sadece yazistiginiz bi insana sesini bile duymadan nasil asik olunur aklim almiyor . Bu arada konustugum kisi sosyal ekonomik duzeyi iyi olan bir adam isinde gucunde yani .

Daha dün konusmaya baslamissiniz. Bir günde nasil asik olsun hemde hic görmedigi birine :what:. Banada pek inandirici gelmedi..

Biz de eşimle internette yazıştık ilk başlarda ama arkadaş vasıtasıyla oldu bi nevi o yüzden güvensizlik sorunu olmadı. Ben de sapık gibi her gün fotoğraflarına bakardım :27:
Ama sana diyeceğim eğer arada herhangi bir bağlantı yoksa o kadar çabuk güvenme erkeklere. Sanal ortam hiç bişey belli olmaz. Ben seni seviyorum denir mi hemen öyle 6 saatte :31:

Hic sorma inan dakika basi resimlerine bakiyorum aynen sapik gibi . Hic omrumde hayatimda tanimadigim biri , keske aramizda bir vasita olsaydida bende guvenebilseydim

Bende eşimle internette tanıştım yasemincim...
ama konu sahibinin beyefendi ile ilgili yazdığı şeyler bana adamla ilgili hoş şeyler hissettirmedi açıkcası.:26:

Aynen biz de mesela konuştuk ettik de adam bana hemen sana aşık oldum demedi, hatta iki hafta konuştuk sonra ben açıldım :17: Ben açılmasam daha arkadaş olarak devam etcektik düşün :1:
Bu adamın hemen olayı aşka bağlaması fena olmuş, niyeti kötü olabilir :31:

Son düzenleme:
21 yasindayim canim . Evet herkesin yorumu ayni yonde ah bi acik verse silip engelliycem ama anlayamadigim nasil tanimadigi bir insana karsi bu kadar acik olabiliyor fotograflar gonderebiliyor ?

bence herşey acık. sen ona inanıp duygusal düşünme. aklında soru işaretleri bırakıyo bikere. neden tanımadıgı birine sevdigini söyler ? neden resmler gönderir. sacmalık hepsi.

Hic sorma inan dakika basi resimlerine bakiyorum aynen sapik gibi . Hic omrumde hayatimda tanimadigim biri , keske aramizda bir vasita olsaydida bende guvenebilseydim

Canımcım arkandan kovalayan yok, biraz daha yazış, tanımaya çalış. Hemen de öyle aşk meşk olaylarına dalmayın. Adamı araştır önce.

arkadaşlar bu günlerde bu tür içerikli konular çok açılıyor ve ben her defasında inanmayıııııın diyorum

okulda dersanede arkadaş ortamında bir çok erkekle aynı ortamı paylaşıyorum şu akıllı telefonların bazı proğramları var indirip konuşuluyor ama nasıl nedir bende bilmiyorum
birbirlerine ya da bana anlatıyorlar sözüm meclisten dışarı muhabbetler şu şekilde

dün yine safın birini düşürdüm
ben romantik cümleler yazınca dibi düştü
sevdiğimi söyledim inandı saf 3-5 gün daha oyalarım belki bişeyler olur falan
bende birine demiştim belki gerçekten seveceği biri olsun diye sana cevap vermiştir falan
cevap adam gibi sevgi arayanın bu yazışma programında işi ne

arkadaşlar bu daha bir örnek çevremdeki bekar olan erkekler hatta kimisinin sevgilisi bile var bu tip programlarda eğlence arıyor kendine
ha tabi ki istisnası vardır ama kim bilebilir

işin özeti kanmayın inanmayın

Sakın guvenmeyin bence bu adam evli olabilir kendini eglence ariyor sizin yerinizde olsam konusmazdim bir daha. 30 yasinda adam nasil gormeden etmeden ilani ask ediyor bir de duzgun birisi diyorsunuz bence yalanci bu adam kendini farkli tanitiyor

enurr sonuna kadar katılıyorumm
arkana bakmadan uzaklaş derim...:50:

Aynen biz de mesela konuştuk ettik de adam bana hemen sana aşık oldum demedi, hatta iki hafta konuştuk sonra ben açıldım :17: Ben açılmasam daha arkadaş olarak devam etcektik düşün :1:

Bizimde böyle oldu tanıştık 2 hafta sonra ben açıldım :1::1:

Eski sevgilisiyle çektikleri fotoları neden gönderdi sana?sen mi istedin?
X sevgililerinin fotolarını göndermesi kusura bakma ama saçmalığın daniskası olmuş.
Annesi ve babasının kahvaltı ederlerken çektirdikleri fotoları göndermiş,ne malum anne ve babası olduğu?
Evli misin diye sor..
İsim ve soyismini söyledi mi sana?söylediyse araştırmanı tavsiye ederim.

Hayir ben kesinlikle fotograf falan istemedim . Olay is mevzusundan acildi ben istanbuldayiim eski kiz arkadsimi ben ise soktum dedi birden fotograflarini gonderdi artik ben inanayim diyemi anlamadim . Bana gonderdigi fotografinin aynisini kendi kisisel facebook adresine de atmisti ve soyadi ayni olan kisiler canim teyzem dayim amcam vs gibi yorumlar atmisti yani ordan teyit ettim gibi oldu biraz inandim . Adi soyadi zaten kisissel facrbook adresinde yazili . Ama evli misin diye sormadim ama sorucam emin olmak istiyorum cunku ama sorsam neye yaricak evli olsa bana mi gercegi soylicek ? Keske soyle kristal bi kure olsada gercekleri gorebilsem ..

Aynen katılıyorum..
Eşim bana 6 saatin sonun da "seni seviyorum"demiş olsaydı "oğlum deli misin nesin,yürü git"derdim.
Hele hele x sevgilileriyle çektirdikleri fotoları gösterecek?:53: "hadi bakalım yaylan"derdim.

Ben belki de yanlis hissettim . Simdi eglence arasa sizce benden direk kamera fotograf veya tlf no mu istemez miydi ?

Hayir ben kesinlikle fotograf falan istemedim . Olay is mevzusundan acildi ben istanbuldayiim eski kiz arkadsimi ben ise soktum dedi birden fotograflarini gonderdi artik ben inanayim diyemi anlamadim . Bana gonderdigi fotografinin aynisini kendi kisisel facebook adresine de atmisti ve soyadi ayni olan kisiler canim teyzem dayim amcam vs gibi yorumlar atmisti yani ordan teyit ettim gibi oldu biraz inandim . Adi soyadi zaten kisissel facrbook adresinde yazili . Ama evli misin diye sormadim ama sorucam emin olmak istiyorum cunku ama sorsam neye yaricak evli olsa bana mi gercegi soylicek ? Keske soyle kristal bi kure olsada gercekleri gorebilsem ..

Her seyinin fotografini gondermis kimliginin de fotografini gondersin bari evli olup olmadigini anlamanin kesin yolu 😆

yok artık yıl olmuş 2014 hala bu tür insanlara inanıyormusunuz?? daha seni görmemiş etmemiş aşık olmuş muş ne münasebet canım.... sakın bu adama güvenip foto falan yollamayın... çünkü lerde konuşmaya devam ederseniz istiycek sizden.. buluşalım diyecek falan filan... başınıza dert alayın.... bir dahaki konunuz benim fotograflarımla beni tehdit ediyo şantaj yapıyo daha kötü şeyler hatta olmasın diye söylüyorum... aman dikkatttt :20:

Back
X