Kızlar merhabalar derdi olan buraya geliyormuş :)
Çok sıkıntılıyım bu son zamanlarda bi ilişkim var yaklaşık üç aydır birlikteyiz on yedi yasındayız ama ben 5 ay sonra on sekiz olucam o on ay sonra oluyor bes ay küçük benden ailenin tek cocugu tek erkek çocuk annesiyle babasıyla tanıştım bende üc kardeşim . Ailemle falan herkesle tanıştırdım erkek bireyleri hariç evin sadece 5. sınıfa giden erkek kardeşim dahil. Erkek arkadaşım bilgisayarda, telefonda oyun oynamaya doğrusu elektronik eşyalara elektronik her şeye çok düşkün. Bende aksine sevmem anlamam. araba yarışı,futbol,lol gibi vs. zaten benden öncede sabaha kadar oyun oynayan biriydi üniversite sınavı falan hak getire ama çıktığımızdan beri öyle oynamıyor bıraktı yani ya da beni çıldırtacak derecede oynamıyor sorun yoktu yani geçen hafta yemeğe geldi iste bize oturduk sohbet muhabbet sonra erkek kardeşimle oyun oynamaya başladılar yaklaşık 5 saat falan sürdü aksama doğru gitti sonrasında iste telefonda bi kaç kez konuştular oyun için bisey sordu o kadar iyiydi yani her şey şimdi son iki gündür öğlen bir iki saat buluşuyoruz normalde her anımız birlikte geçerdi hafta sonuda dahil zaten aynı sınıftayız her an yan yanayız bugun kardesimide götürdüm buluşmaya yine bi oyun kafeye gittiler oyun oynadılar sonra döndük şimdi eve geldik online bi oyun var birlikte aynı satte giriyorlar aynı saatte çıkıyorlar yaklaşık 5 saattir bunu oynuyorlar sabah 3-4 e kadar sürüyor wptan sesli konuşarak birbirlerini yöneterek oynuyorlar ve iki gündür sıkıntıdan ölmek üzereyim bu böyle devam eder iki günlük bir şeyde degil biliyorum kardeşime diyorum rahat bırak falan gülüyor ona diyorum artık benimle ilgilen tamam diyip iki saat sonra cevap veriyor ne yapmalıyım? umarım yardımcı olursunuz :) Derdin büyüğü küçüğü yok diye düşünüyorum.Teşekkürler :)