Kızlar yarına kadar sürem var. Lütfen bir bakın. Yarın son gün ne olur

busem92

5 qn BiLemedin 6 qn ..
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
130
0
96
İstanbul
Kızlar benim bi sevgilim vardı aramız çok iyiydi birbirimize çok aşıktık aynı mahallede oturuyoruz bunları çogunuz biliyorsunuz ve 2 gün önce bana haber vermeden benden ayrıldı neler yazdıysam cevap vermedi bende bittigini söyledim ona bile bişey yazmadı onu üzücek hiç bişey yapmadım oda bunu dedi sadece ve sustu ama yarın dogum günü sizce mesaj atmam gerekir mi hepinize çok teşekkür ederim .

bence mesaj falan atma..

bu ona değer verdiğini ve unutamadığını gösterir... hiç gerek yok diyorum ben...

yo bilmiyoruz..
madem ayrılmış sizden resmen görüşmek bile istemiyor neden hala aramaktan söz ediyorsunuz ki siz? biraz gururlu davranın

Atma bence,o seni arasın,sen de telefonu suratına kapat,sebepsiz yapılan bi hareket nasılmış görsün diyeceğim ama senin sebebin de var :uhm:

Neler olduğunu bilmiyorum, daha önceki konularınıza rastlamadım.
Ama madem ki bitti aranızdaki ilişki; birşey yazmanında anlamı yok bence...

Onu gerçekten çok seviyorum hala 2 gün oldu ayrılalı ama neden böyle davrandı anlamadım hiç bi anda yok oldu

bitti diyosun ,mesajda çekme....
tekrardan barışmak içinde yollar arama...

Bencede msj atmayın. eğer görüyorsanız birbirinizi yarın hiç karşılaşmamaya dikkat et.

Çok acı çekiyorsundur buna eminim ama seni, lütfedip de bir açıklama yapma gereği bile duymayacak kadar önemsemeyen bir insanın, doğduğu gün dahil, hiçbir şeyi ilgilendirmemeli artık.

yo bilmiyoruz..
madem ayrılmış sizden resmen görüşmek bile istemiyor neden hala aramaktan söz ediyorsunuz ki siz? biraz gururlu davranın

aynen..
bir ilişkiyi kişilerden biri bitirirse bitti derse fazla kurcalamamak lazım.
nediceksinki mesajında ..
ayrıldık ama genede doğum günün kutlu olsunmu diyecekesin canım..
bırak o senin peşinden koşsun ..
zaten sana saygısı sevgisi varsa muhakkak sana ulaşır sana döner..
ama senle görüşmek istemeyen birinin arkasından sakın koşma.

Çok acı çekiyorsundur buna eminim ama seni, lütfedip de bir açıklama yapma gereği bile duymayacak kadar önemsemeyen bir insanın, doğduğu gün dahil, hiçbir şeyi ilgilendirmemeli artık.

Evet Çok Hediyelerim Bile Hazırdı Bunu günü Bekliyordum ama olmadı beni İnsan Yerine Koyup hber bile vermedi

gururlu davran askndan aglasa yalvarsa bile gururundan odun vermemen lazim.
sana bi aciklamyi cok goren bi adam seni haketmemeli.

gururlu davran askndan aglasa yalvarsa bile gururundan odun vermemen lazim.
sana bi aciklamyi cok goren bi adam seni haketmemeli.

Ben o gün mesaj atmasaymışım o hiç bişey yazmıcakmış çok ilginç gerçekten hiç bişey yapmadım pazartesi ayrılmış cumartesi süperdi aramız pazarda pek görüşmedik yorgundu dinlendi çok garip

Beni silmiş msninden falan o hep adını kullanırdı ben varken ama şimdi ''Ben seni sevdigimi güneşe bile söylemedim her sabah odanı aydınlatırken seni sevdigimi duvarına yazmasın'' diye yazmış peki bu ne allahım çıldırıcam :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…