Kızlar benim bi sevgilim vardı aramız çok iyiydi birbirimize çok aşıktık aynı mahallede oturuyoruz bunları çogunuz biliyorsunuz ve 2 gün önce bana haber vermeden benden ayrıldı neler yazdıysam cevap vermedi bende bittigini söyledim ona bile bişey yazmadı onu üzücek hiç bişey yapmadım oda bunu dedi sadece ve sustu ama yarın dogum günü sizce mesaj atmam gerekir mi hepinize çok teşekkür ederim .
yo bilmiyoruz..
madem ayrılmış sizden resmen görüşmek bile istemiyor neden hala aramaktan söz ediyorsunuz ki siz? biraz gururlu davranın
Kızlar benim bi sevgilim vardı aramız çok iyiydi birbirimize çok aşıktık aynı mahallede oturuyoruz bunları çogunuz biliyorsunuz ve 2 gün önce bana haber vermeden benden ayrıldı neler yazdıysam cevap vermedi bende bittigini söyledim ona bile bişey yazmadı onu üzücek hiç bişey yapmadım oda bunu dedi sadece ve sustu ama yarın dogum günü sizce mesaj atmam gerekir mi hepinize çok teşekkür ederim .
yo bilmiyoruz..
madem ayrılmış sizden resmen görüşmek bile istemiyor neden hala aramaktan söz ediyorsunuz ki siz? biraz gururlu davranın
durumunda evli yaziyor ve sen sevgiliden bahsediyorun dogrusu anlamadim
Çok acı çekiyorsundur buna eminim ama seni, lütfedip de bir açıklama yapma gereği bile duymayacak kadar önemsemeyen bir insanın, doğduğu gün dahil, hiçbir şeyi ilgilendirmemeli artık.
gururlu davran askndan aglasa yalvarsa bile gururundan odun vermemen lazim.
sana bi aciklamyi cok goren bi adam seni haketmemeli.
o Önceden Kaldı Evli Degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?