cnm hıcbısey yazma tabıkı ya o bu ılıskıye saygı gostermeyerek hıcbısey demeden ayrılmıs ama bı an dusundum de acaba o ne dusunuyo bırınden bısey falan mı duydu yakın arklarına falan sorsan?
17 yaşındasın sanırım.. ayrıca o msn iletinden anladığım: hiçkimselere söyleyemediği bi aşkı var. birini seviyor ama ona açılamamış.. gibi anlaşılıyor..
evet ecinnilim bana da öle geldi birisi var
yani başkasına aşık :S
bu bir olasılık sadece hayatım, şimdi bak adam seni durup dururken terketmiş,ve msn iletisine yazdığı yazıya bak,düşündürüyo açıkçası
Evet ÇokHediyelerim Bile Hazırdı Bunu günü Bekliyordum ama olmadı beni İnsan Yerine Koyup hber bile vermedi
Onu gerçekten çok seviyorum hala 2 gün oldu ayrılalı ama neden böyle davrandı anlamadım hiç bi anda yok oldu
Kızlar benim bi sevgilim vardı aramız çok iyiydi birbirimize çok aşıktık aynı mahallede oturuyoruz bunları çogunuz biliyorsunuz ve 2 gün önce bana haber vermeden benden ayrıldı neler yazdıysam cevap vermedi bende bittigini söyledim ona bile bişey yazmadı onu üzücek hiç bişey yapmadım oda bunu dedi sadece ve sustu ama yarın dogum günü sizce mesaj atmam gerekir mi hepinize çok teşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?