Kızlar yarına kadar sürem var. Lütfen bir bakın. Yarın son gün ne olur

cnm hıcbısey yazma tabıkı ya o bu ılıskıye saygı gostermeyerek hıcbısey demeden ayrılmıs ama bı an dusundum de acaba o ne dusunuyo bırınden bısey falan mı duydu yakın arklarına falan sorsan?

cnm hıcbısey yazma tabıkı ya o bu ılıskıye saygı gostermeyerek hıcbısey demeden ayrılmıs ama bı an dusundum de acaba o ne dusunuyo bırınden bısey falan mı duydu yakın arklarına falan sorsan?

Canım Ben evden çıkmıyorum ki en ufak bişey yapmadım gerçekten yapmadım şaşırdıgımda bu ne oldu birden sadece 1 günde niye bu hale geldi

sakın msj falan atma...atarsan etkili olmaz!...atmazsan durumun ciddiyetinin farkına azda olsa varır..

Atmıyorum Kızlar Tamam Bekleyelim Bakalım Hepinize Çok Teşekkür Ederim !! Allah Sevdiginiz ınsanla Eşinizle Çok Mutlu Etsin Yavrularınızlada Tabi ..a.s.

Onu gerçekten çok seviyorum hala 2 gün oldu ayrılalı ama neden böyle davrandı anlamadım hiç bi anda yok oldu

zaten bir tanesi çıpta şundan dolayı bitirdim senin hatan şudur dese kına yakacam..Çok üzgünüm çoook

bencede mesaj felan yazma ama çok enteresan neden haber bile vermeden seni terk ettiki ,arkadaşların dediği doğru galiba başaka birisi var oda bunu açıklamayacağı için bu yolu seçmiş olmalı.
Neyse herşeyde vardır bir hayır güzelim boşver el oğlu ne kadar sevsen o kadar burnu kalkar benden demesi 8 yıldır o kaçmış sen kovalamışsın boşver artık takıntı yapmayı unut canım.

canım bak bizde senin yaşlarından geçtik....bende 16 yaşında körkütük aşık olmuştum...hemde neee sanırdımki ondan ayrılınca bir daha sevemiycem bir daha kimse olmıycak...ama oldu...ondan sonrada çok aşık oldum çok sevdim....sen daha 17 yaşındasın karşındakide senin yaşlarına yakındır muhtemelen....hiç üzme kendini...değmez üzülmene...belliki gönül eğlendirmiş(seni üzmek değil amacım)....

sana hiç bir sebeb göstermedensenden ayrılan biri için en güzel yaşlarını heba etme...çok pişman olursuın sonra....sen beni dinle bir ablan olarak msj falan atmasakın....

bak gör daha kimlerle karşılacaksın sana hakettiğin değeri veren....

tatlım ben daha ilk mesajını okurken biri olduğunu anladım
insan değerli birini kaybederse üzülür ama yaşadıklarına karşıdan bakarsan hiç te öyle unutulmayacak biri olmadığını rahatlıkla görebilirsin..
acılar insanlara bazen ilerde daha sağlam temeller atmaları için gereklidir..
ve şunu da unutma her işte bir hayır vardır,,bittiyse vardır mutlaka yazgında bir sebebi,,herkesin nasibi önceden bellidir derler.
kaç yaşında bu çocuk merak ettim.bence sen arayıp aramasıyla yorma kafanı cnm,ne güzel ya daha 17 yaşındasın çok güzel bir hayat seni beklliyor.kendine değer ver sadece,mutlu olma konusunda bencil düşün biraz,seni mutlu eden şeylere kimselere ver ilgini.bişileri ne kadar erken kafaya takarsan böyle,o kadar erken yaşlanırsın ona göre:)

Sana açıklama yapma gereği bile duymadan ilişkiyi bitiren, mesajlarına cevap vermeyen birine sen değer verip doğum gününü mü kutlayacaksın. Yapma güzelim, sakın mesaj atıp doğum gününü kutlayıp beyefendiyi kıymete bindirme.

Mesaj çekme bence... değerinden fazla değer veriyorsun hala

Öyleki.. açıklama gereği bile duymamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…