Vayyy be hem evli hem sevgilisi var vay anasınııııı :)))))
kaç yaşındasın?????????bırak artık ne üstünde duruyorsun ki...
o seni bırakmış sen ondan vazgeçmiyosun...
gururlu ol biraz ya gururlu...
17 yaşındasın sanırım.. ayrıca o msn iletinden anladığım: hiçkimselere söyleyemediği bi aşkı var. birini seviyor ama ona açılamamış.. gibi anlaşılıyor..
8 sene karşılıksız sevdim halada seviyorum en sonunda oda beni sevdi 2 sene çıktık çok ayrıldık barıştık ama çok mutluyduk gerçekten çok seviyorduk ne oldu hiç anlamadım 1 günde ne oldu biliyorum artık dur demem lazım ama alamıyorum kendimi ondan
9 yasindan beri mi seviyorsunhihoyyyt
buse, kardeşimin arkadaşının erkek arkadaşıda aynı anlatıığın şekilde bitirdi ilişkiyi. hemde evlilik yolunda giderken. kızı aramadı sormadı biranda. ve kız bekledi aramasını. sonra msj attı: bitsin diye. erkekten yine ses yok. cok sonradan öğrendim. cocukla karışılaşınca ne oldu diye sordum. ve şunları söyledi: beni baymıştı artık. biryere gidemiyoruz gelemiyoruz yok annem yok babam görür. tamam bende onların göreceği yere götürmeyecektim zaten ama gamze olayı abartmıştı. en son yılbaşında hediye aldım ben bunu eve götüremem filan yaptı bende dedimki tamam dükkanda dursun geldikçe burda kullanırsın ..hediyede kol saati!
çocuk bana bunları söylemişti. yani bazen farkında olmadan erkeklerin takacağı şyler olabiliyor ve malesef onlar biz gibi dillendirmiyor dile getirmiyor. belli bir süre bekleyip değişme olmadığını görünce kolaylıkla bitirebiliyor.
bunları anlatmamın sebebi bilmediğin ama ilişkinizi içten içe çürütecek davranışlar sergilemiş olabilirmisin?
bitti demene bile tepki göstermiyorsa doğumgününü kutlamak yerine görüşmeye çağır. neyin neden olduğunu sor. hiç bir ilişki bir msj da yada telefonda bitecek kadar basit olmamalı.
ona barışmak için değil sebep öğrenmek için görüşmek istiyorum demelisin.
Cnm geçmiş konularına göz attım. Sen çok üstüne düşüyorsun galiba bana öyle geldi.. Bu kadar değer verdiğini hissettirmee.. Takıntı yapmışsın. Her seferinde de o ayrılmış galiba senden. Bırak koşuyorsa o koşsun peşinden. Bu kadar kendini yıpratmaya ne gerek var. :sm_confused: Sen kendini geri çekersen biraz seviyorsa gelir. Bırak seni kaybetme duygusunu yaşasın..
Sevmiyorsa da vazgeçmeye çalışıcaksın...Unutma,
Hiç kimse vazgeçilmez değildir!!!
evet cnm o hep ayrıldı buraya çok konu açtım çok sevdim ben onu tmm gerçekten abarttım sevgi olayını ama sevdim kendimden çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?