Kızlar yarına kadar sürem var. Lütfen bir bakın. Yarın son gün ne olur

saçmalama sende umursama.onu gördüğünde falanda görmemezlikten gel anlasın

kaç yaşındasın?????????bırak artık ne üstünde duruyorsun ki...
o seni bırakmış sen ondan vazgeçmiyosun...
gururlu ol biraz ya gururlu...

kaç yaşındasın?????????bırak artık ne üstünde duruyorsun ki...
o seni bırakmış sen ondan vazgeçmiyosun...
gururlu ol biraz ya gururlu...

8 sene karşılıksız sevdim halada seviyorum en sonunda oda beni sevdi 2 sene çıktık çok ayrıldık barıştık ama çok mutluyduk gerçekten çok seviyorduk ne oldu hiç anlamadım 1 günde ne oldu biliyorum artık dur demem lazım ama alamıyorum kendimi ondan

17 yaşındasın sanırım.. ayrıca o msn iletinden anladığım: hiçkimselere söyleyemediği bi aşkı var. birini seviyor ama ona açılamamış.. gibi anlaşılıyor..

9 yasindan beri mi seviyorsunhihoyyyt

Eskiden evliydiniz artık değilsiniz, öyle mi??
Eskiden kaldı demişsiniz ya...
Aaa pardon cevap yazmışsınız... Evli olmayı çok istiyormuşsunuz ama o sizi istememiş...
Profilde neysek onu yazıyoruz arkadaşım ne olmak istediğimizi değil....
Eğer öyle olsaydı ben de mesleğime T.C cumhurbaşkanı yazardım...
Çocukça br aşka tutumuşsunuz, 8 sene platonik takılmışsınız, belki de sırf sizi kırmamak içn tamam dedi. 2 yıl boyunca bir dargın bir barışık takılmışsınız çünkü... Ayrılmaya bile tek başına karar vermiş, ve sie hiçbir söz hakkı tanımamış...
Daha doğum gününde mesaj atsammı diye nasıl sorabiliyorsunuz anlamıyorum
Biraz gurur lütfen

çok saol ablacım gerçekten zaman ayırdıgın için cok acı ama kabullenmek zorundayım artık

bosver canım açıklama bile yapmadan ayrılan kimseye güvennilmez....

17 yaşında ne evlilik istiyorsun gez toz oku meslek edin :)

aşk yine bulursun ama Yaş geri gelmez.. hayatını düzgün sindirerek yaşa...
gidene güle güle de... o geri gelse bile yaptıkları yapacaklarını gösterir.....yani yıne gider....

Yok cnm ya ne msji daha bitirirken konusma lutfunda bile bulunmamis ne msji atcan koyver gitsin...

bence mesaj atma bırak bittiği gibi kalsın herşey...

sana haber vermeden seni aramayan bir insanı sende arama

üzülme cnm herşey kısmet böylesi belki daha iyidir

Cnm geçmiş konularına göz attım. Sen çok üstüne düşüyorsun galiba bana öyle geldi.. Bu kadar değer verdiğini hissettirmee.. Takıntı yapmışsın. Her seferinde de o ayrılmış galiba senden. Bırak koşuyorsa o koşsun peşinden. Bu kadar kendini yıpratmaya ne gerek var. :sm_confused: Sen kendini geri çekersen biraz seviyorsa gelir. Bırak seni kaybetme duygusunu yaşasın..
Sevmiyorsa da vazgeçmeye çalışıcaksın...Unutma,

Hiç kimse vazgeçilmez değildir!!!

evet cnm o hep ayrıldı buraya çok konu açtım çok sevdim ben onu tmm gerçekten abarttım sevgi olayını ama sevdim kendimden çok

ne msj atması arkadasım.sana asık adam sana soylemeden ayrılıyor,senın yazdıgın mesajlara cevap vermıyor!!!!!bence hıc msj atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…