Psikolojik bir sebebi olabilir, ya da fizyolojiktir. Ama bilerek yaptığını sanmıyorum, bence ürolojiye giderek işe başlamalısınızEşim bir ay önce koltuğa uyku halinde işedi yakaladım ve yıkattık klima burda olduğu için ikimizde salonda uyuyoruz ayrı koltuklarda bebeğimiz var. Her neyse bu gece de halının ortasına ve kapıya işedi sese kalktım resmen ve Tuvalet olarak görüyorum dedi. Ya bu bir hastalık falan mı yoksa kasten mi yapıyor delirmek üzereyim???
Üroloji mi yoksa psikolojik bir nedenden psikiyatriye mi gideceğiz bilmiyorum. Ben ne yapacağım gerçekten şaşırdım...Psikolojik bir sebebi olabilir, ya da fizyolojiktir. Ama bilerek yaptığını sanmıyorum, bence ürolojiye giderek işe başlamalısınızzor bir durum geçmiş olsun
Alkol yok ama uyurgezerler sürekli gece kalkıp oraya buraya mı işer nasıl bir hastalık bu?Uyurgezer falan olabilir mi ? Ya da alkol kullanımı ?
Bana daha çok psikolojik gibi geldi, fizyolojik olsa uyumazken de kaçırabilirdi. Sizin için çok üzüldüm bir de lohusasınız sanırımÜroloji mi yoksa psikolojik bir nedenden psikiyatriye mi gideceğiz bilmiyorum. Ben ne yapacağım gerçekten şaşırdım...
Bana daha çok psikolojik gibi geldi, fizyolojik olsa uyumazken de kaçırabilirdi. Sizin için çok üzüldüm bir de lohusasınız sanırım
Bilinçli değildir ya merak etmeyin, sadece uyku zamanlarında yapıyormuş çünkü. Çok ağır uyuyanlar çişleri geldiğinde rüyalarında bulundukları yeri tuvalet sanıp yaparlarmış. Uykusu ağır mı eşinizin?Lohusalık dönemi bitmiştir diye düşünüyorum çünkü kızım bir yaşına girecek. Ama ne olursa olsun ben delirmek üzereyim bilinçli yapıyorsa gerçekten Allah belasını versin dicem de ben sese uyandım çığlık attım öyle ne yaptığını anladı.
Ağır ama bu geçici bir durum değilse katlanamam kuscam berbat bir haldeyim.Bilinçli değildir ya merak etmeyin, sadece uyku zamanlarında yapıyormuş çünkü. Çok ağır uyuyanlar çişleri geldiğinde rüyalarında bulundukları yeri tuvalet sanıp yaparlarmış. Uykusu ağır mı eşinizin?
Uyku halinde.Ayık mı kendisi yoksa uyku halinde mi?
Çok haklısınız, koskoca insanın çişi sonuçtaAğır ama bu geçici bir durum değilse katlanamam kuscam berbat bir haldeyim.
Kesinlikle hastaneye gitmemiz lazım ama hayattaki en ağır imtihanım galiba eşim.Çok haklısınız, koskoca insanın çişi sonuçtaönce bir tedavi yolunu denemenizi tavsiye ederim, bir evladınız da varmış, o da çok utanıyordur eminim.
Yapabilir. İsteyerek olmadığı kesin. Nasıl çözülür kısmını bilmiyorum ama onun için de kolay değil. Sizin için zaten çok zor.Alkol yok ama uyurgezerler sürekli gece kalkıp oraya buraya mı işer nasıl bir hastalık bu?
Gerçekten aşırı huzursuzum evden çıkmak istiyorum bir kaç gün döndüğümde nasıl bulacağımı bilemediğim için gidemiyorum bile.Yapabilir. İsteyerek olmadığı kesin. Nasıl çözülür kısmını bilmiyorum ama onun için de kolay değil. Sizin için zaten çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?