Kızlar yine ben baş belası geldi 😂

Wanniya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
709
291
33
Kızlar merhaba Bahadır siteye girmiyordum hem psikolojik olarak yıpratmıştı bu hamilelik mevzusu hem de gerçekten bi an kendimi unutmuştum şimdi biraz daha iyiyim uyku düzenimi düzelttim günaydınlar
İnşallah hamile kalan arkadaşlarımız olmuştur güzel haberler duyarız yakın zaman da da ❤️
Gebeliği aklımdan çıkardım tamamen adet döngüm de bozulmuştu bu süreçte 28 günde bir olan 27 26 25 geçen ay 25 sürdü sanırım tam takip etmiyorum birliktelik de adet bitiminden başlayarak 2-3 günde bir oldu . İki gün önceye kadar. Ama kendimde farklı tuhaf olan bir kaç şey sezdim bu ay adete uygulamaya göre 10 gün var .
Son bi haftadır aç tok fark etmiyor tansiyonum düşüyor göğüs hassasiyetim bir haftadır fazlaca var ama hala hamileliğe yormuyorum tabi. Sizinle paylaşmak istedim ❤️ Akıntım ise kokusuz ve yumurtlamadaki gibi devam ediyor kesilmedi . Kasık ağrısına gelecek olursam 3 gün önce baya bi ağrım oldu adet olcak gibi uyudum geçti şimdi çok hafif . Olsa da olmasa da vardır bir hayır diyip geçeceğim . Lütfen sizler de kendinizi yıpratmayın en çok zararı biz görüyoruz bu süreçte kendimize yapıyoruz ❤️ Hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum şimdiden hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma da güzel dualar ediyorum ❤️

Back