rejim ve stres kaynaklı saç dökülmesi sorunu yaşadım.
yaptıklarımı yazayım.
ısırganotunu kaynatıp saçıma sürdüm.işe yarıyor dökülenlerin yerine daha hızlı çıkıyor.kaşınmaya başlayınca bil ki saçların çıkmaya başlıyor demektir.fakat saçların boyalıysa kurutuyor.ben de saç dökülmesiyle ilgili forumlarda okuyup uyguladım.
sonra çinko vitamini aldım.saçların çinkoya ciddi anlamda ihtiyacı var çünkü.bol bol ceviz yedim ve verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım.
hint yağı kullandım.en çok da ondan memnunum.halen uyguluyorum.hint yağını ılıştırıp saçının diplerine ve diğer yerlerine sürüyorsun.sıcak bir havluya sarıp birkaç saat tutup yıkıyorsun.hint yağı koyu bir yağdır sürerken korkma.saçtan çok rahat arınıyor.en güzeli saçları pırıl pırıl ve yumuşacık yapıyor.hele ki benim gibi röfleden oduna dönmüş saçlar için çok iyi.
şampuan olarak piyasada satılan saç dökülmesini önleyici şampuanlardan kullandım.bioblas.ne kadar etkili olduğunu bilmiyorum.bu kadar uygulamadan sonra hangisi daha iyi geldi emin değilim ama elimden gelen herşeyi yaptım işte.sonuç olarak dökülme durdu.dökülenlerin yerine yenileri geldi.alnımda bir bölüm seyreklik var o kısım çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum.az daha kel kalıyormuşum.hint yağını uygulamaya devam edicem saçlarımı yumuşattığı için.
çok geçmiş olsun.inşallah bu problemi yaşayan herkes bir an önce atlatır.çünkü gerçekten çok zor.
Bende 4-5 yıl önce diyet yaparak 30 kilo vermiştim.Saçlarım aşırı dökülmeye başladı
Resmen azalmıştı saçlarım.Cildiye uzmanına gittim.Vücudun zayıflmaya tepki veriyor bu şekilde dedim.Vitamin kompeksi verdi.Zamanla düzelir dedi.Öylede oldu.Geri gelir merak etme.Vitaminini al ve zamana bırak.ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?