Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar yoğun saç dökülmesi yaşayıp belli zaman sonra saçlarına kavuşan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ne pekmezler karaüzümler yedim canım bakalım artık son ümidim medobiotin.bende diyetle 13 kilo verdim ondan böyle oldum ama 1.5 yıldır dökülmeme durmadı iyi beslenmeme rağmen.zaman artık inş benimde hepsi geri gelir ama öncesi dökülmesi kesilir.
bu arada scheker senin dökülmen diyetten ne kadar sonra tamamen durdu.?

bende saç dökülmesi şikayetiyle doktora gittim.Ama avuç avuç dökülüyordu kullandığınız bir ilaç ters tepki vermiş olabilir.Öncelikle kan testi yaptırıp kan seviyesine baktırın.Bende normal çıktı ve eczaneden evigen bemix ve bepanten ampul aldım üçünü karıştırdım birer tanede şampuana döktüm.İki üç günde bir yapıyorum ve dökülme azaldı.Hatta saç çıkardığını bile söylüyorlar.Fiyatıda öyle pahalı değil yoplam 10 tl ye bile alabiliyorsunuz.Eczanelere sorun söylerler.

kullandım ampulleri fayda etmedi ben içten destek biotin kullanıyorum iyi besleniyorum öbür türlü dışardan müdehalelerle saç dökülmesi durmuyor ama yeni saç oluşumlarına katkı sağlıyorlar.bu arada şampuana bu ampulleri atmak çok sakıncalı bende yapmıştım bütün gözenekler tıkanıyor denemiş biri olarak tavsiye etmiyorum.lmaz:

hemen durdu canim normal yemeye baslayinca hemen durdu ins seninkide durmaya baslar ama egerki kansizlik varsa kesin ondandir demir hapi falan alman gerekebilir ani kilo vermeler sonradan vucuda cok zarar verebiliyor mesela bende asiri üsüme var neyse sen demir eksikligi varmi diye bir baktir o cok önemli

baktırdım tatlım ben kanıma 11 çıkmıştı demir ilacı içtim 4 ay 11.1 olmuş komik rakam.kendimin doktoru oldum iyi besleniyorum kan yapıcı şeyler tüketiyorum saçıma faydalı olan medobiotine başladım şimdi inş canım bakalım zaman.birde bende röfle var inceldi çok saçlarım arada koparakta dökülüyordur garanti ,zaman artık beklemekten başka çare yok.

benmde saclarım cok gurdu bıkac ay avuc avuc dokuldu suan cok az kaldı kuru maya kullandm kuru mayayı kullandgm zamanlar azalıor fakat bırakınca tekrar devam edıor

merhaba kızlar saç dökülme sorunum artık çok şükür olmadığı için forumları takip etmiyorum...forumun başlığı dolayısıyla bi giriym dedim.
benim de saçlarım felaket döküldü, baya bi açıldı araları ama bulduğum çözüm sayesinde bitti dertlerim, yediveren şampuanını kullandım ben, malatya'dan geliyo, bitkisel ve doğal bir şampuan,benim 2 haftadan sonra kesildi dökülmesi bu sayede.4-5 hafta sonra açıklıklar kapanmaya başladı.5 ay oldu hala kullanıyorum, banyoda 1 tel falan dökülüyo, taradığım zaman ise 5-6 tel falan, nerdeyse lisedeki saçlarım geri döndü.çevremde saç sorunu olmayan insanlar bile kullanmaya başladı beni görünce."Aşırı saç dökülmesi olanlar acilll" başlığı altında 3. sayfada anlattım süreci ama(herkesle paylaşmak istiyorum çünkü işe yaramayanını görmedim)orda genelde doğum sonrası bu sorunu yaşayanlar var,ablamın bebeği iki aylık o, hamileliğinden beri kullanıyo ve dökülmedi hiç,ilk bebekte doğumdan bir hafta sonra başlamıştı dökülmenese isteyen araştırsın çok da takmayın, sizi çooook ii anlıyorum ama mutsuz olmak hiç 1 işe yaramıo daha da beter yapıo,çözüm arayın siz düzelicektir inş:

merhaba bende aynen saç dökülmesiyle mücadele ediyorum benim saçlarım tamamında şu anda yeni çıkan saçlarım 1 karış uzadı..bakım yaptım falan filan dökülme azaldı ama şu 1 haftadır çoğaldı anlayamıyorum neden dmkülüyorr...devam ediyorr yaaa....benim hiç seyrekleşme olmadan yeni saçlar çıktı uzadı uzunlar döküldü..uzunlarla yeni çıkanlar arasında şu anda 4 parmak varr...

benimde çok gürdü saçım eskisini istemiyorum ama dökülmesin yaa..bende bir arkadaşımdan duydum eşinin hırsi saç dökülmesi en pahalı şeylerele çözememişler en iyisi vıch saç dökülmesini önleyici şampuanı dedi...

peki bu yediveren şampuanını nerden bulucazzz????

[COLOR="a.sRed"]kızlar mrb benimde saç dökülme sorunum var ve çokta seyreldi 2 yıl önceki saçlarımı cok arıyorum boya felan kullandım cok sanırım o yüzden yoruldu saç diplerim..bitkisel kürler uyguladım iyi işe yaradılar ama bıraktıktan sonra daha beter oldu dökülmeye başladı saçlarım..doktora gittim bugun ilaç şampuan(ısırgan otlu) ve iğne verdi başlıycam yarın hepsine inş. sonuç verir.
Size tavsiyem kızlar doktor kontrolünde yapın çünkü bulunan formüller herkesin saç yapısı farklı we herkese aynı etkiyi yapmıyor suanki saçlarınızdanda olmayın derim...geçmiş olsun ..[/COLOR]

arch. bu yediveren şampuanını nerden bulabiliriz, kuaförde bir bayan anlatırken duymuştum arastırdım o ara ama sonuç çıkmadı, benim de saçlarım çok fena dökülüyo, burdaki bir sürü şeyi denedim ama sonuç yok, lütfenn yardım!!!!!!!!!!!!!nerden alabiliriz yediveren şampuanınııı?

kızlar; mutlaka bir uzmana danışın derim ben gereken tüm testleri yaptırmıstım;hem kadındoğum hem cildiyeye gitmştim,benm değerler nomal çıkmıstı, cilt dr. pantogar vermisti 6 aykullanmıstım ama dökülme çok azalmadı, dökülmenin 1 sebebi varsa halledilebilir(demir eksikliği fln) ama yoksa benm gibi caresiz kalınabiliyo çünkü her tür çözüm sınırlı fayda ediyo sonra etkisi geçince tekrar başlıyo,benim yediveren sayesinde bitti dökülme sorunu ve baya gürlesti, ama bıraksam gene baslar die devam ediorum saçlarımı kaybtmek istemiorum, çevremdeki herkese de iyi geldi,bebegi olanlara bile onların hormon sorunundan döküldüğü halde:Scnnblc ve senem2; malatya dan geliyo şampuan kargoyla;0531 309 05 51'den arayıp sipariş veriyorum ben,orda olan1 leri varsa elden de alabilirler

nasıl yani dökülenler geri gelemez mi eskisini beklemek hata olur derken zaten 1.5 yıl öncesini istiyorum o kadar ben yaa
benm doğumdan sonra saclarım döküldü bazı sıkıntılardan da döküldü ama suan dökülmüyo sizede desem gecer die ama siz bekarsınız doğum falan olmaz yani belkide kafanıza takıyosunuz bazı sorunları bosverin takmayın bide sampuandanda olabilirr fisfisfis

Dökülmem çok vardı ya saçlarımda açıklık vardı artık derim görünmeye başlamıştı stres yaptıkça daha çok dökülmeye başladı kuaförüm keratin önerdi kullanmaya başladım patentli olandan şükür ki dökülmem durdu yeni saçlar çıkmaya başladı saçlarım normale dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…