Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar yoğun saç dökülmesi yaşayıp belli zaman sonra saçlarına kavuşan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
eğer röfle olmasaydı şu an eski gürlüğüne neredeyse gelecekti.az önce aynada baktım.diplerde kısa kısa yeni saçlar var.ama alında bir bölge daha düzelmedi nedense.

röfle bendede var ama yarıya geldi bir daha asla röfle yaptırmama bu bana çok büyük ders oldu hayatımda,saçlarım saman gibi saçlıktan çıktı resmen.

ya bu konu nie buraya alınmış oraya daha fazla kişi girio yaaaaaaa offfffffff

Yazdiklarinizi okuyunca gercekten uzuldum ve canim yandi biraz soylediklerinize,uzucu bir olay cunku biliyorum sahsen bende yasadim ve saclarimizin bizim icin ne kadar kiymetli olduklarini aslinda avuclarimiza dokulmeye basladiklari anda anladigimizi farkettim..
Cok stresli bir donemin ardindan benim de saclarim dokulmeye baslamisti ve korkutucu derecede ustelik..kelimenin tam anlamiyla PANIK yasadim..tesetturlu olmama bagladim havasiz kaliyor dediler,yok beslenmen dengesiz dediler demir almaya basladim annemin desaclarinigorunce moralim iyice bozuldu care yok dedim kacinilmaz bu gercek kabul et derken piyasadaki urunlere oldum olasi inanmayan kanmayan bir insanken birini denemeye karar verdim,umutsuz bir sekilde hic inancim olmadan yani..ve ise yaradi gercekten saclarim artik dokulmuyor en azindan evimin her yerinde sactellerim yokartik,banyosonrasi5 6 adet o da gayet normaldir..size tavsiye etmek istedigim bu ampuller burada satiliyor yani YUNANISTANDA yine de ben elimden gelen yardimi yapmaya hazirim sadece bir ricam var,lutfen uzulmeyin sizi anliyorum bende cok korkmustum cunku..ne olur uzulmeyin..sevgilerimle..

ampuller derken cnm bemiks evigen ampuller mi?
birde saçların döküldükten sonra tekrar hepsi yerine geldi mi?
desteğin içinde çok teşekkür ederim

benmde saçlarım çok dökülüyodu doktor vitamin vemişti hasta olduğum için bi paket bitmek üzere gerçekten farkı oluyo arkadaşlarım diyo geri gürleşti saçların diye tavsiye ederim.

benim de saçlarım uzun bi süre dökülmüştü 3 ay kadar, sonra şampuanımı değiştirdim ,daha sonra farkettim de saçlar dökülmeye başlayınca şampuan değiştirmek iyi fikir. Çünkü saçlarımın dökülmesi azaldı, daha sonra da hint yağı aldım aktardan onu uyguladım:)şimdi normal bi şekilde dökülüyo:):):) kullanmanızı tavsiye ederim...
Ha bu arada ben arada sırada hatta ayda bi falan yapıyorm bu hint yağını :)

Canim benimde 2yil once basladi ama benim kafamin bazi yerleri avucumun içi gibi beyaz yerler vardi cok kafama taktim yapmadigim tahlil gitmedigim doktor kalmadi kafayi yemek uzereydim aynaya bakamiyodum gerci Benim saclarim ince telli ve cok az duşünsene dokuldukleri zaman ne haldeydiler ama Allaha sukur simdi iyi dokuluyo ama eskisi kadar degil enazindan kafamdaki kelik gitti stressten inanirmisin saçlarim beyazladi ama düşunmiceksin kafana taktikca inadina daha cok dokuluyo ve ben birsabah kalktim dokulurse dokulsun napim dedim hic dusunmemeye basladim sonra kendiliginden hersey yoluna girdi canim sende uzulme takma kafana

kusko hangi vitamini kullanmıştın?

Ya canım msj.ını aldım.Ama ben özelden göndermeyi beceremedim galiba.Benim saçlarımda çok dökülüyordu.Hatta bazı yerde açılmalar vardı (kaş hizasından yukarıya doğru olan bölüm)Gittiğim dr.vitamin vermişti.Yanlış hatırlamıyorsam adı Megadyn.di.
Ama zaten hangi vitamin kompleksini alsan aynı.Farketmez yani.Sonra yavaş yavaş çoğaldı benimki.Hatta küçük küçük saçlar görünüyordu.Bu dönem 7-8 ayı almıştır.Bence çok kafana takma.Eminim çıkacaktır yenileri.Biraz sabretmen lazım.Birde ben kısa kestirmiştim saçlarımı.Hani bide tararken hırpalamayayım diye.işte böyle.geçmiş olsun tatlım.a.s.

destekleriniz için çok saolun arkadaşlar adet dönemlerimde kafama takıyorum çok çünkü daha beter oluyor vucudumdan kan çekiliyor diye galiba kansızlık da var ya ama nasıl düzelcek bu kansızlık artık yaasenağlama

benım toplam 4 avuc kesın fazlasını söylemeye gerek yok
o kadar cok dökluo
dun kuaföre gttim boya için yılan yagı hem dökulmeyı durdurr hemde saç çıkarr dedı alcam bgun deneyın istersenız

cevabın için çok teşekkür ederim kusko
araştırdım bu magadayn ı fiyatıda uygun ve içinde çinkodan bakaırdan b12ye demire kadar vitaminler var alıcam ama sen kaç ay içtin bunu.özelden de msjın geldi bu msjı önceden yazmısım canım.

valla bende bekliyorum bu magadayn ne işe yarar kaç ay kullnaılır yazsın birikaydirigubbakcemile5

ben bu magadaynı eczaneye sordum kilo aldırıyormuş zaten zayıf insanlara öneriliyormuş galiba karar verdim ve medobiotin aldım gerçektende çok güzel yorumlar var dökülmeyi kestiği saç tellerini kalınlaştırdığı ve gürleştirdiğine dair.2.günüm bakalım devam edicem.

Ben bir ara 20 kg vermistim diet yaparken saclarim cok döküldü sonra saglikli beslenmeye baslayinca tekrar yerine geldi yani su an saclarim eskisi gii SIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…