Yazdiklarinizi okuyunca gercekten uzuldum ve canim yandi biraz soylediklerinize,uzucu bir olay cunku biliyorum sahsen bende yasadim ve saclarimizin bizim icin ne kadar kiymetli olduklarini aslinda avuclarimiza dokulmeye basladiklari anda anladigimizi farkettim..
Cok stresli bir donemin ardindan benim de saclarim dokulmeye baslamisti ve korkutucu derecede ustelik..kelimenin tam anlamiyla PANIK yasadim..tesetturlu olmama bagladim havasiz kaliyor dediler,yok beslenmen dengesiz dediler demir almaya basladim annemin desaclarinigorunce moralim iyice bozuldu care yok dedim kacinilmaz bu gercek kabul et derken piyasadaki urunlere oldum olasi inanmayan kanmayan bir insanken birini denemeye karar verdim,umutsuz bir sekilde hic inancim olmadan yani..ve ise yaradi gercekten saclarim artik dokulmuyor en azindan evimin her yerinde sactellerim yokartik,banyosonrasi5 6 adet o da gayet normaldir..size tavsiye etmek istedigim bu ampuller burada satiliyor yani YUNANISTANDA yine de ben elimden gelen yardimi yapmaya hazirim sadece bir ricam var,lutfen uzulmeyin sizi anliyorum bende cok korkmustum cunku..ne olur uzulmeyin..sevgilerimle..
kusko hangi vitamini kullanmıştın?
Ya canım msj.ını aldım.Ama ben özelden göndermeyi beceremedim galiba.Benim saçlarımda çok dökülüyordu.Hatta bazı yerde açılmalar vardı (kaş hizasından yukarıya doğru olan bölüm)Gittiğim dr.vitamin vermişti.Yanlış hatırlamıyorsam adı Megadyn.di.
Ama zaten hangi vitamin kompleksini alsan aynı.Farketmez yani.Sonra yavaş yavaş çoğaldı benimki.Hatta küçük küçük saçlar görünüyordu.Bu dönem 7-8 ayı almıştır.Bence çok kafana takma.Eminim çıkacaktır yenileri.Biraz sabretmen lazım.Birde ben kısa kestirmiştim saçlarımı.Hani bide tararken hırpalamayayım diye.işte böyle.geçmiş olsun tatlım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?