Neden ki?Yokluyor seni
Hmmm..Verebilme (gönlünü) ihtimalini.
Bekar erkekler bitti şimdi evli erkekleri mi yiyeceksin?Biri varda evli ama bir yakin bir soguk davraniyor hani amaci ne sizce ya kafami karistiriyor yakin davraniyor derken ayni ortamdayken laf soyluyor bana yonelik ama ozel olarak konusmasi yok benimle. Ama bilmiyorum. Sizce amaci ne?
Yemek derken?Bekar erkekler bitti şimdi evli erkekleri mi yiyeceksin?
Evli adamlara mı sardın şimdi de, terbiyesizBiri varda evli ama bir yakin bir soguk davraniyor hani amaci ne sizce ya kafami karistiriyor yakin davraniyor derken ayni ortamdayken laf soyluyor bana yonelik ama ozel olarak konusmasi yok benimle. Ama bilmiyorum. Sizce amaci ne?
Yok canim yasitizÇok tehlikeli sınırdasın ilgi görmediğin için evli adamlara sardın bunun üstü dayılara iş atmak
Evet sende dikkatli ol..Evli adamlara mı sardın şimdi de, terbiyesiz
Bunun üstü işte. Adam gel dese evli olması umrunda olmayacak bu nasıl bi hayat ya nasıl bi enerjin görüntün var böyle duruma düşüyorsuhYok canim yasitiz
Bu ne demek simdi?Bunun üstü işte. Adam gel dese evli olması umrunda olmayacak bu nasıl bi hayat ya nasıl bi enerjin görüntün var böyle duruma düşüyorsuh
Çok açık değil mi? Evli adamla ilgili konu açtın diğer konularında belliBu ne demek simdi?
Evet bosluktamiyim bilmuyorum ama ilgi ve sevgi acligim oldugunu biliyorumÇok fazla boşluktasın gördüğüm kadarıyla. Amacı neyse ne, evli sonuçta. Ne yapacaksın ki? Kafa karıştıracak bir şey yok ortada
Goruntu enerji ne alaka onu anlamadim?Çok açık değil mi? Evli adamla ilgili konu açtın diğer konularında belli
Sana kedi beslemeni öneririm imkanın varsa. Çok iyi gelir. İlgi ve sevgiyi yanlış yerlerde arıyorsun.Evet bosluktamiyim bilmuyorum ama ilgi ve sevgi acligim oldugunu biliyorum
İlgi görmüyorum mesajlarıma kimse cevap vermiyor diyorsun seninle birebir konuşmayan adama takıyorsun görüntü ve enerjiyle çok alakası var eski konuna yazmıştım sonra ban yiyorumGoruntu enerji ne alaka onu anlamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?