Kizlaracil bakar misiniz

Gaz vs kesilmedi biriken bütün borcu ödedim ben geçen ay ptt öderken defalarca baktirdim borç yok dedi anlamadım hiç bisey
Nerde oturuyorsan
Allah yardımcın olsun..

Olabilir bugün faturayı ödedim bidahaki ay yine böyle gelirse bakarım artık

Reactions: csi
Nerde oturuyorsan

Allah yardımcın olsun..
Amin hepimizin rabbim yardımcı olsun. Bugün kirayı ödedim doğalgazı ödedim mutluyum ☺ rabbim büyük bana herkese hayırlı kapılar açsın kimsenin bi lirasına muhtaç etmesin ömrümüz boyunca

Ödemişken de sor bence.. geç ödendiğinde gecikme bedeli biniyo üzerine ama hadi 5 10 15 tl en fazla. bu kadar gecikme bedeli olmaz yani
Ptt odedim kiz bana aylarca odenmemis daha önceki faturalar onun faizi dedi bi iki aya faturalari üstüme alicagim zaten

Şu an nasıl geçiniyorsunuz, geçici nafaka bağlandı mı?

Kötü süreci zaten yasamışsınız, bundan sonraki artık iradeli de olsa huzur içinde yaşamak olur.
Herşey dilediğinizden de güzel olsun

Arkadaşlar bazı beğeniler üzgün ifade bırakıyorsunuz ya üzülmeyin benim iç dua edin rabbim utandirmadin diye ya ömür boyu öyle yaşasaydım özgürlüğüme günler kaldı. (Ben üzülün diye yazmıyorum kimse benim yaptığım hataları yapmasın diye yaziyorum) bide konu nasıl kapatılır? Yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…