kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

Hayırlısı olsun...

Çok üzüldüm ama...

İnşallah normal yoldan alırsın paşanı kucağına...

gercekden cok uzuldum.

ıns enn yakın zamanda alırsın oglunu kucagına cnm Rabbım buyuk ıns kendılıgınden gelır.

ymb gercekten cok uzuldum cnm nasıpte varsa oluyor ıste kader bızı nerelere surukluyr ınsallah senınde saglıkla pasan geır kucagına cnm benımm ınsallahh dualarımdasınn

uzulme canım.elbet rabbımın ıstegıyle olacak.pekı tekrar deneyecekmısın..ne olacak şimdi.

Çok sağolun arkadaşlar.Tüp bebeği tekrar denemek istemiyorum.Çok yumurtası olup hamile kalamayanda çok tüp bebekte.Benim 1 yumurtam çıktı,orta kalite,oda olmadı

Birde normal yollarla denemek istiyorum.Allahım hayırlı bir evlat verir inşallah.

her şeyde bir hayır vardır canım tez zamanda doğal yollardan hamile kalmaya çalış zamanlamaya dikkat ederek ..pekçok arkadaş bu şekilde istediği cinsiyeti buldu Allah izin verirse biz de başarırız...

her şeyde bir hayır vardır canım tez zamanda doğal yollardan hamile kalmaya çalış zamanlamaya dikkat ederek ..pekçok arkadaş bu şekilde istediği cinsiyeti buldu Allah izin verirse biz de başarırız...

Zaten bir daha tüp bebeği düşünmüyorum.Normalde hamile kalabiliyorum ama tüp bebekte olmayınca acabalar , soru işaretleri dolaşmaya başladı kafamda.İnşallah biz de başarabiliriz canım, inşallah...

Doğal yollarla hamile kalabiliyorsunuz sırf erkek bebek için tüp bebek tedavisi mi oldunuz?Tüp bebek olayı zaten doğanın yapısına ters bir olay, normalde spermler içinden en kuvvetli ve hızlı olanı olanı o yumurtayı döller, dışardan müdahale olunca vücut bir şekide atıyor işte, yine de üzüldüm umarım normal yollarla istediğiniz cinsiyette evladınız olur, bu kadar takmayın cinsiyet olayını da.

Kızlar siz de kendinizce haklısınız ama bir dışarıdan bakın kendinize düşündükleriniz normal mi?Anladığım kadarıyla geneliniz inançlı insanlarsınız. Bilmiyor musunuz ki hz.muhammedin sadece kız evladı yaşamış ve soyunun da ondan devam edeceğini söylemiş.Üstelik kız evlat yerine erkek evladı tercih etmekle ilgili ayet bile var:

57.
Onlar, kızları Allah’a nispet ediyorlar -ki O bundan uzaktır- kendilerine ise, canlarının istediğini.

58.
Onlardan biri, kız ile müjdelendiği zaman içi öfke ile dolarak yüzü simsiyah kesilir!

59.
Kendisine verilen kötü müjde (!) yüzünden halktan gizlenir. Şimdi onu, aşağılanmış olarak yanında tutacak mı, yoksa toprağa mı gömecek? Bak, ne kötü hüküm veriyorlar!

"Aile huzurumuz" için diyorsunuz ama sizler bunu kendi rahatınız için istiyorsunuz. Üzülerek söylemeliyim ki size bu konuyla ilgili ima dahi yapıyorsa, kocalarınız sizi sevmiyor demektir.Sizi sevse, sizden olan çocuğu da ayırmadan sever.Sizi sevmeyenler için bu kadar çabalamayın.Yaşlanınca kız çocuğun kıymetini anlayacaksınız.
Yine de Allah hakkınızda hayırlısını versin.

ne kadarda dogru yazmissin canim
biz insanoglu iste bazen illede olsun istiyoruz hakkimizda hayirlimi degil mi bilemiyoruzz
ama su bi gercek benim kocamm kesinlikle erkek diye diretmedi hicbir zamann
ben onun icin o kadar cok istiyorumki anlatamamm
bu huyu yuzunden o kadar temizki yuregi sirf ben uzulmeyeyim diye hep kizimiz olsun diyor
bide su var tatmak istiyorum yaa istiyorum iste pantolonlu gomlekli koyu renkli elbiseler giyen bi bebegim olsun mavi olsun tulumlari kucuk kucucuk adamim olsun
bu baska bi duygu sende haklisin bizlerde
insallahh rabbim herkese taddirsin insallah

bu arada karakedi dogum yapacakti bu ayda dogurdumu acabaa

selam arkadasım ne kadar guzel yazmıssın bende boyle dusunuyorum esımede soyluyorum ne kadar dogru bı tespıt mevla kızla mujdelıyor ama onların yuzu sımsıyah oluyor uzulerek yasıolar yazık aslında acıyorum bu duruma esıme boyle dusundugu ıcın belkıde haklısın esım her defasında senı cok sevıorum bılmem neee... der ama artık ınanasımda gelmıor uc hamılelıgımde o kadar streslı ve kotu gectıkı bak 37.haftamdayım hala ortada besık yok dıorum alırız yaaaparız dıo ama ılgılendıgı yok dr a gıdıoruz dısarda beklıo hele ogun bana dedıkı ben dogum zamanı nasıl hastaneye gelcem bılmıorum utanıorum dedı nıe cocugundan utanıo ya zıhnıyete bak daha solıcek o kadar cok seyım varkı tutuyorum ıcımde yalnızım ve bu yalnızlıgımla ayakta durmaya calısıorum dahada guclenıorum kızlarımı ezdırmıcem kımseye ne aılesıne nede ona he ılerde oglum olursa nasıp ederse mevla ınsallah hayırlı olur ama onu tam beyfendı yetıstırıcem pohpohlamıcam saygısız buyutmıcem ablalarına bayanlara saygılı ve enonemlısı MERHAMETLI yetıstırcem ahh be arkadasım ben zamanında buyuk konusmamın cezasını cekıorum sımdı ama sabır dıorum belkı esım benı cennete goturur ımtıhanımda bu heralde ıcım aslında cok dolu okadar dolukı bazen ne yazdıgımı bıle bılemıorum ama gercek su kı yıne yanlız kaldım tıpkı ıkıncı kızımdagıbı yanlız ..........bana destek olan tek sey kızlarım ve karnımda tekme atan bebegımm:)ıyı geceler hepınıze..dua edın heran dogum yapabılırım..bırde yazmıssın ya senden olanı sevmıosa senıde sevmıodur dıe haklısın bunu dusunup gecelerce cok agladım bılıomusun benı sevse benden olanıda severdı ama suna kanaat getırdım canım o benden olanı degılkendınden olanı sevmıorrr demekkı bende zaten x var oda y yı yollayamadı napalım yanı demekkı kendınden utanıo kı oyle kendını yetersız goruyo bıtkın goruyo bazen bana keske baskasıyla evlenseydın ben senı mutlu edemedım senı haketmıorum falan dıo ammannnn neyse ıste anlıcan o suan bı bunalımda ınsallah gececek yoksa az kaldı anasının evıne postalıcamm sabrım azalıo ...neyse ıyı geceler

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun 37 haftalık hamileysen ve normal doğum yapacaksan günde 12 tane hurma ve düzenli olarak 1saat yürürsen ağrısız doğum yaparsın
benim de 3 kızım var ben de üzüldüm ama neye üzüldüm biliyomusunuz etrafımdakiler erkek istedim de üçüncüyü yaptın erkeği gene bulamadın diyen en yakın arkadaşlarım üzdü.hele bi gün bir arkadaşa yemeğe gittim eşim onun eşi falan vardı masadaydık onun da bir oğlu bir kızı var .tabiii isteklerimi yapacak erkek doğurdum ben oğlanı kucağına verdim dedi.ben buz kesildim.bana da sen üstüne alınma seninki farklı falan filan dedi.ben o zaman bitmiştim.
bu ayrımı daha çok biz kadınlar yapıyor.erkekler daha az ama allah sana sabır versin.üç kız da çok güzel inan çok güzel üzüldüğüne üzüleceksin.
eşinin de seninle problemi yok.dsışardaki lavuklar adamı üzüyordur o da sana yükleniyordur.sabret.güzel okusunlar iş sahibi olsunlar o zaman anlar.iyi ki 3.kız doğurmuşum.ben de çok istedim bi topikte yöntemler vardı.ben denemeden kaza kurşunu 3.kızım oldu.adetten hemen sonra olmuştu çok süpriz oldu ama iyi ki olmuş.bu arada elaradan haberi olan var sa yazsın lütfen sevgile kalın.

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum sizinle aynı kaderi paylaşıyorum 2kızım vardı bitane daha olsun dedim 20 haftalık hamileyim doktor bunada kız dedi sanki oan dünyalar başıma yıkıldı farklı olmasını istedim ama elden birşey gelmiyor günlerce ağladım neden neden diye eşlerimize kızmayalım onlarında hakkı yanında arkadaşlarının oğullarına bakarken üzülüyorlar onlar aslanım diye severken içleri gidiyordur insan kıskanmıyor asla ama bendede olsun istiyor ben eşim adına çok üzüldüm insan 1 2yi kolay kabulleniyor ama 3 çok zormuş çünkü ümit ettiğin herşey oan bitiyor ALLAH hakkımızda hayırlısını versin nefsimize ağır geleni hakkımızda hayırlı etsin bide arkadaşlar evlat ayrımı yapıyorsunuz diyor asla 2sindende istiyoruz ama kısmet olmayınca olmuyor

banada gönderirmisin merak ettim

siz 3. de kız diye ağlıyorsunuz hiç bebeği olmayanlar ne yapsınlar lütfen gidip tüp bebek sayfalarını okuyunda halinize şükredin Allah evlatlarınıza sağlık sıhhat versin

Hayatta herkes kendi derdini bilir haklısın çoçuğu olmayan olup yaşamayan çok kişi var ama bizim gibi her defasında kızı olanlar içinde zor hayat karşında gırgıra vuranlar ay budamı kız nezaman bir oğlan doğuracaksın diyenler bizi üzenler eşimizin üzgün mutsuz halleri anlamak için yaşamak gerek yaşayan zaten anlıyor anlamayan onu yaşamayandır en yakınım dediğim insanlar bile okadarda dua ettin inanamıyorum kız olduğuna diyen inancına dil uzatan aman kız sen hep kız doğuruyorsun diyen bunları yaşayıpta insan gülemiyor hamileliğini yaşayamıyor yargılamadan bide bu şekilde bakın mutlu olmak okadarda kolay olmuyor insan daha kaç çoçuğun sorumluluğunu alabilirki kaç defa daha çoçuk yapabilirki çoçuklarımızı sevmiyormuyuz onlar için ölürüm canlarım onlar benim küçük meleklerim

ya biri bana da solesın su kız dogurabilmenın sırrını....
benımde 1oglum var ıkıncıyı kız ıstıyorum nasıpse....Allahın dediği olur tabide varsa bi yolu denemek istıorum şansımı.....
bende kız annelerıne bakıorum ımrenerek...eşimde cok ıstıyorr...hakkımızda hayırlısı..varmı şu işin bi yolu şansı..
denemedınızmı 3.de çin takvimi yada cinsiyet belırleyıcı sıtelerden falan :26:

siz 3. de kız diye ağlıyorsunuz hiç bebeği olmayanlar ne yapsınlar lütfen gidip tüp bebek sayfalarını okuyunda halinize şükredin Allah evlatlarınıza sağlık sıhhat versin

çok doğru allah kimseyi evlet hasretiyle sımasın yaşamayan bilmez
hamile olanlar sağlık istesin hallaerine şükretsinler keşke 1 oğlum olacağına 10 tane kızım olsa
kız çocuğu bereketli olur
ama ben bu arsız insanları anlayamıyorum sizler nasıl bizim halimizi anlayamıyorsanız bende bu kız çocuklarını istemeyen aileyi anlayamıyorum
not : 7 yıldır evlat hasreti çekiyom ama elden gelir bişey yok...

seni anlıyorum annem evlendiktem 3ay sonra bana hamile kalmış neyse ben olmuşum ben 5 aylıkken annem yine hamile kalmış oda kız olmuş dedm babaannem köyden herkes annem demediklerini bırakmamışlar vay efendim nasıl kız doğurusun
annem sonra oğlan doğurduda kurtuldu dırdırlarından

arkadaşım bi yolunu bulursan özelden yaz bana:44::44::44::44:

kız evladını istemediğimi fikrine nerden vardın anlamadım bende eşimde çoçuklarımıza deli oluruz oğlum olmasını istemek suçmu senin çoçuk istemeden ne farkı var benimde o eksikti dilerim Allahtan çoçuğun olsun ozaman sen bile çeşit isteyeceksin bu böyledir bizde ilk çoçuğumuz olsun dedik daha sonra istekler değişiyor ne yapalım buda bizim arsızlığımız sizin deyiminizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…