- Konu Sahibi karakedi84
-
Hayırlısı olsun...
Çok üzüldüm ama...
İnşallah normal yoldan alırsın paşanı kucağına...
gercekden cok uzuldum.
ıns enn yakın zamanda alırsın oglunu kucagına cnm Rabbım buyuk ıns kendılıgınden gelır.
ymb gercekten cok uzuldum cnm nasıpte varsa oluyor ıste kader bızı nerelere surukluyr ınsallah senınde saglıkla pasan geır kucagına cnm benımm ınsallahh dualarımdasınn
uzulme canım.elbet rabbımın ıstegıyle olacak.pekı tekrar deneyecekmısın..ne olacak şimdi.
her şeyde bir hayır vardır canım tez zamanda doğal yollardan hamile kalmaya çalış zamanlamaya dikkat ederek ..pekçok arkadaş bu şekilde istediği cinsiyeti buldu Allah izin verirse biz de başarırız...
11. günüm bugün.Yarın test günüm.
Allahım lütfen hamile olayımmmmm...
Bebişimi sağlıcakla ve hayırlısıyla dünyaya getireyim, sağlıcakla yetiştireyim kuzumu.
aminnnn...
Kızlar siz de kendinizce haklısınız ama bir dışarıdan bakın kendinize düşündükleriniz normal mi?Anladığım kadarıyla geneliniz inançlı insanlarsınız. Bilmiyor musunuz ki hz.muhammedin sadece kız evladı yaşamış ve soyunun da ondan devam edeceğini söylemiş.Üstelik kız evlat yerine erkek evladı tercih etmekle ilgili ayet bile var:
57.
Onlar, kızları Allaha nispet ediyorlar -ki O bundan uzaktır- kendilerine ise, canlarının istediğini.
58.
Onlardan biri, kız ile müjdelendiği zaman içi öfke ile dolarak yüzü simsiyah kesilir!
59.
Kendisine verilen kötü müjde (!) yüzünden halktan gizlenir. Şimdi onu, aşağılanmış olarak yanında tutacak mı, yoksa toprağa mı gömecek? Bak, ne kötü hüküm veriyorlar!
"Aile huzurumuz" için diyorsunuz ama sizler bunu kendi rahatınız için istiyorsunuz. Üzülerek söylemeliyim ki size bu konuyla ilgili ima dahi yapıyorsa, kocalarınız sizi sevmiyor demektir.Sizi sevse, sizden olan çocuğu da ayırmadan sever.Sizi sevmeyenler için bu kadar çabalamayın.Yaşlanınca kız çocuğun kıymetini anlayacaksınız.
Yine de Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Kızlar siz de kendinizce haklısınız ama bir dışarıdan bakın kendinize düşündükleriniz normal mi?Anladığım kadarıyla geneliniz inançlı insanlarsınız. Bilmiyor musunuz ki hz.muhammedin sadece kız evladı yaşamış ve soyunun da ondan devam edeceğini söylemiş.Üstelik kız evlat yerine erkek evladı tercih etmekle ilgili ayet bile var:
57.
Onlar, kızları Allah’a nispet ediyorlar -ki O bundan uzaktır- kendilerine ise, canlarının istediğini.
58.
Onlardan biri, kız ile müjdelendiği zaman içi öfke ile dolarak yüzü simsiyah kesilir!
59.
Kendisine verilen kötü müjde (!) yüzünden halktan gizlenir. Şimdi onu, aşağılanmış olarak yanında tutacak mı, yoksa toprağa mı gömecek? Bak, ne kötü hüküm veriyorlar!
"Aile huzurumuz" için diyorsunuz ama sizler bunu kendi rahatınız için istiyorsunuz. Üzülerek söylemeliyim ki size bu konuyla ilgili ima dahi yapıyorsa, kocalarınız sizi sevmiyor demektir.Sizi sevse, sizden olan çocuğu da ayırmadan sever.Sizi sevmeyenler için bu kadar çabalamayın.Yaşlanınca kız çocuğun kıymetini anlayacaksınız.
Yine de Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Kızlar isteyen herkese gönderdim, olmaz Demeyin bence cunku kim denediyse oldu. Tabi Allah'ın dediği olur ama deneyenleride gördüm . Gerçi benim kişisel fikrim eğer ailenizde huzursuzluk yoksa oluruna bırakmak en iyisi.. Benimki mesela spiralle hamile kaldım, hiç istemediğim bir donemde hiç aklımda yokken.. Bebek buyudukce tek sorduğumuz saglıgı idi ama doktor erkek deyince çok şaşırdım.. Hep korktum saglıgı iyi olsun istedim inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı sihhatli dogar
banada gönderirmisin merak ettim
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum sizinle aynı kaderi paylaşıyorum 2kızım vardı bitane daha olsun dedim 20 haftalık hamileyim doktor bunada kız dedi sanki oan dünyalar başıma yıkıldı farklı olmasını istedim ama elden birşey gelmiyor günlerce ağladım neden neden diye eşlerimize kızmayalım onlarında hakkı yanında arkadaşlarının oğullarına bakarken üzülüyorlar onlar aslanım diye severken içleri gidiyordur insan kıskanmıyor asla ama bendede olsun istiyor ben eşim adına çok üzüldüm insan 1 2yi kolay kabulleniyor ama 3 çok zormuş çünkü ümit ettiğin herşey oan bitiyor ALLAH hakkımızda hayırlısını versin nefsimize ağır geleni hakkımızda hayırlı etsin bide arkadaşlar evlat ayrımı yapıyorsunuz diyor asla 2sindende istiyoruz ama kısmet olmayınca olmuyor
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum sizinle aynı kaderi paylaşıyorum 2kızım vardı bitane daha olsun dedim 20 haftalık hamileyim doktor bunada kız dedi sanki oan dünyalar başıma yıkıldı farklı olmasını istedim ama elden birşey gelmiyor günlerce ağladım neden neden diye eşlerimize kızmayalım onlarında hakkı yanında arkadaşlarının oğullarına bakarken üzülüyorlar onlar aslanım diye severken içleri gidiyordur insan kıskanmıyor asla ama bendede olsun istiyor ben eşim adına çok üzüldüm insan 1 2yi kolay kabulleniyor ama 3 çok zormuş çünkü ümit ettiğin herşey oan bitiyor ALLAH hakkımızda hayırlısını versin nefsimize ağır geleni hakkımızda hayırlı etsin bide arkadaşlar evlat ayrımı yapıyorsunuz diyor asla 2sindende istiyoruz ama kısmet olmayınca olmuyor
siz 3. de kız diye ağlıyorsunuz hiç bebeği olmayanlar ne yapsınlar lütfen gidip tüp bebek sayfalarını okuyunda halinize şükredin Allah evlatlarınıza sağlık sıhhat versin
Hayatta herkes kendi derdini bilir haklısın çoçuğu olmayan olup yaşamayan çok kişi var ama bizim gibi her defasında kızı olanlar içinde zor hayat karşında gırgıra vuranlar ay budamı kız nezaman bir oğlan doğuracaksın diyenler bizi üzenler eşimizin üzgün mutsuz halleri anlamak için yaşamak gerek yaşayan zaten anlıyor anlamayan onu yaşamayandır en yakınım dediğim insanlar bile okadarda dua ettin inanamıyorum kız olduğuna diyen inancına dil uzatan aman kız sen hep kız doğuruyorsun diyen bunları yaşayıpta insan gülemiyor hamileliğini yaşayamıyor yargılamadan bide bu şekilde bakın mutlu olmak okadarda kolay olmuyor insan daha kaç çoçuğun sorumluluğunu alabilirki kaç defa daha çoçuk yapabilirki çoçuklarımızı sevmiyormuyuz onlar için ölürüm canlarım onlar benim küçük meleklerim
ya biri bana da solesın su kız dogurabilmenın sırrını....
benımde 1oglum var ıkıncıyı kız ıstıyorum nasıpse....Allahın dediği olur tabide varsa bi yolu denemek istıorum şansımı.....
bende kız annelerıne bakıorum ımrenerek...eşimde cok ıstıyorr...hakkımızda hayırlısı..varmı şu işin bi yolu şansı..
denemedınızmı 3.de çin takvimi yada cinsiyet belırleyıcı sıtelerden falan :26:
çok doğru allah kimseyi evlet hasretiyle sımasın yaşamayan bilmez
hamile olanlar sağlık istesin hallaerine şükretsinler keşke 1 oğlum olacağına 10 tane kızım olsa
kız çocuğu bereketli olur
ama ben bu arsız insanları anlayamıyorum sizler nasıl bizim halimizi anlayamıyorsanız bende bu kız çocuklarını istemeyen aileyi anlayamıyorum
not : 7 yıldır evlat hasreti çekiyom ama elden gelir bişey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?