- Konu Sahibi karakedi84
-
canım ne oldu niye tepki gösteriyorsun 2 kızım var bi de oğlum olsun istiyorum bu çok kötü bir şey mi?
hayır bu kötü bişey değil, bunu takıntı haline getirmek, kız olacağını öğrenince üzülmek, bunun için tedavilere gitmek kötü
mesajının altındaki takvime göre herhalde hamilesin ve galiba mavi olduğuna göre erkek yanılıyor muyum
şimdi baktımda benim tickkerimin neresi mavi yaww :26:
kız alemsin mavi yeşil iştehakket doğru dedin altta 8 haftalık yazıyormuş yeni gördüm hayırlısı olsun canım sağlıcakla doğur ilk bebek mi?
gökyüzünü diyosun sen? gökyüzü ora kırmızı olacak değilya, yeşil olanda çimen
evet ilk bebek Allah verirse
Meraba kızlar,
Doktorumla görüştüm,bebişlerin ikiside erkekmiş ve sağlıklıymış.Ancak biri 2. kalite diğeri daha zayıfmış.
İnşallah yarına kadar zayıf olan da gelişir ve bir problem çıkmadan ikiside transfer edilebilir.
Kızlar yazımı okursanız lütfen benim için dua edin.Öpüyorum hepinizi.
Teşekkür ederim canım.Kıbrıstan 1 bebişimle döndüm.çok sevindim bana da ümit oldun...
inşallah ikisi de sağlıklı bir şekilde sana tutunur ve paşalarınla dönersin kıbrıs tan...
dualara devam...
Çok teşekkür ederim canım.Allah senin de gönlüne göre versin,en kısa zamanda inşallahhh...dualarım seninle bacım işallah ikiz oğlanlarınla döneceksin evine...benim herzamanki dileğimi gerçekleştiriyorsun Allah yüzünü güldürsün canım ......
Erkek bebek içim yumurtlama gününde veya 1 gün öncesinde ilişki gerekirmiş.Erkek spermler daha hızlı olduğu için ve 2 gün yaşayabildikleri için yumurtlamaya en yakın zamandaki ilişki erkek bebek olasılığını artırabilirmiş.duacinim canim insallahh
bizim sorularimizida iletirmisinn ne olurr cok az zamanim kaldii bi gun bi gundur
ya yazmiyim yazmiyim dedim, herkesin kendi hayatı dedim ama dayanamıyorum, sizin ve sizin gibi düşünenlerin erkek çocuklarının sonunu düşünebiliyorum, egoları tavan yapmış, erkeğim diye dünyaları ben yarattım diyen, kız kardeşlerini, karılarını yani dişileri ikinci sınıf vatandaş gören tipler. ya kızlarınız, onlarda hep erkeklerin arkasında 2. plana atılmış, kendilerini ezik hissedin tipler. benim köydeki 80 yaşındaki okumu yazma bilmeyen dedemle ninem bile böyle düşünmüyor artık ki siz belirli bi seviyeye gelmiş, interneti, teknolojiyi kullanabilen kişilersiniz.
biliyorum bana çok tepki göstereceksiniz ama benim düşüncelerim bunlar.
Ben insanları yaşadıkları şeylerden dolayı yargılamamayı, onlar için yorum yapmamayı öğrendim.Nasıl mı?
Kuzenim bebeğini 9 ay karnında taşıdı fakat doğumuna bir kaç gün kala kordon dolonmasından dolayı bebeğini kaybetti.
Ben o zaman kuzenimi anlayamadım.Dedim ki kendi kendime çok şükür o yaşıyor,ona bir şey olmadı,bir bebekleri daha olur.
Bu olaydan tam 1 yıl sonra aynı olay benim başıma geldi ve ben oğlumu doğumuna 2 gün kala kaybettim.
Canım nasıl yandı tahmin edebilir misin ? Hayır edemezsin. Çünkü sen aynı şeyi yaşamadım.
İşte o zaman herkes beni kuzenim için düşündüğüm sözlerle teselli etti. Ama ben başka bebek istemiyorum ki, ben kaybettiğim bebeğimi istiyorum. Ayrıca ben yaşamak istemiyorum ben de bebeğimle gitmek istiyorum.
Haa bu olay üzerinden bayağı zaman geçti ve ben bebeğimi 1 gün bile unutmadım.Bir oğlumun olmasını bundan dolayı istiyorum. Allah isterse vermez bu bebeği ben ne yaparsam yapayım bunun da bilincindeyim emin ol.
Bence böyle yorumlar yazma, kendini tut arkadaşım. Eğer bir insanın tam olarak ne yaşadığını bilmiyorsan yorum yapma , boşuna çünkü.
Haa bu arada benim kız çocuklarına verdiğim önemi de bilemezsin.Ve bir oğlum olursa, oğluma öğreteceğim ilk şey bir kadına değer vermek olacak.Tahminin de yanıldın işte arkadaşım.Çünkü bilmeden, tanımadan yorum yapıyorsun...
Amin canımm,çook teşekkür ederim.Allah başka acı yaşatmasın sana bir daha işallah ....bence herkesten önce sen hakediyorsun bir erkek evladı....İşallah bu akşam tüm dualarım süper anneler için olacak....
Evet bir çok aşama geride kaldı.İnşallah bebeğim sıkı sıkı tutunur bana,bunu çook istiyorum.Allah ol der ve olur inşallahhhh.bayağı bir aşamayı atlattın...
inşallah bundan sonra pozitif sonucunu da alırsın... bir sonraki aşama bu...
hangi tarihte yapacaksın testini?
ayy çok heyecan verici...
şimdi karnını seve seve dua ediyorsundur...
umarım oğluşun sana tutunur...
hadi hayırlısı...
Çok haklısın,Rabbim inşallah karnımdaki bebeğime can verir.Sağlıcakla büyütürüm bebeğimi inşallah.bak bebegin seninlee
kim ne derse desin tika kulagini arkana bile bakma
rabbime siginn zaten yine onun istemesiyle olacakk sen sadece tedbirini aliyosun bu bu kadar abartilacak bir durum degil
Ben insanları yaşadıkları şeylerden dolayı yargılamamayı, onlar için yorum yapmamayı öğrendim.Nasıl mı?
Kuzenim bebeğini 9 ay karnında taşıdı fakat doğumuna bir kaç gün kala kordon dolonmasından dolayı bebeğini kaybetti.
Ben o zaman kuzenimi anlayamadım.Dedim ki kendi kendime çok şükür o yaşıyor,ona bir şey olmadı,bir bebekleri daha olur.
Bu olaydan tam 1 yıl sonra aynı olay benim başıma geldi ve ben oğlumu doğumuna 2 gün kala kaybettim.
Canım nasıl yandı tahmin edebilir misin ? Hayır edemezsin. Çünkü sen aynı şeyi yaşamadım.
İşte o zaman herkes beni kuzenim için düşündüğüm sözlerle teselli etti. Ama ben başka bebek istemiyorum ki, ben kaybettiğim bebeğimi istiyorum. Ayrıca ben yaşamak istemiyorum ben de bebeğimle gitmek istiyorum.
Haa bu olay üzerinden bayağı zaman geçti ve ben bebeğimi 1 gün bile unutmadım.Bir oğlumun olmasını bundan dolayı istiyorum. Allah isterse vermez bu bebeği ben ne yaparsam yapayım bunun da bilincindeyim emin ol.
Bence böyle yorumlar yazma, kendini tut arkadaşım. Eğer bir insanın tam olarak ne yaşadığını bilmiyorsan yorum yapma , boşuna çünkü.
Haa bu arada benim kız çocuklarına verdiğim önemi de bilemezsin.Ve bir oğlum olursa, oğluma öğreteceğim ilk şey bir kadına değer vermek olacak.Tahminin de yanıldın işte arkadaşım.Çünkü bilmeden, tanımadan yorum yapıyorsun...
ayy nasılda çarpıtmışın dediklerimi, madem böyle düşünüyorsun o zaman benim dediklerim seni ilgilendirmez, benim kızdığım insan tipi belli, demekki sen bu insan tipinde değilsin, niye alındın anlayamadım yani
canım burda hepimiz dertleşmek için toplanıyoruz işallah gönlünüzden geçen olur demek bu kadar zor mu?sende zorlu bir süreçten geçip hamile kalmışsın anladığım kadarıyla Allah sana 2. yide doğurmayı nasip etsin bacım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?