kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

mesajının altındaki takvime göre herhalde hamilesin ve galiba mavi olduğuna göre erkek yanılıyor muyum

ben kendim bilmiyordum rengini hiç dikkat etmemişim :)), birisi yapıp göndermişti, rengini görecek kadar dikkatlisin bravo, ama tarihede dikkat etseydin keşke, daha 8 haftalık bebeğin cinsiyeti belli olur mu? :))

duacinim canim insallahh
bizim sorularimizida iletirmisinn ne olurr cok az zamanim kaldii bi gun bi gundur

çok sevindim bana da ümit oldun...
inşallah ikisi de sağlıklı bir şekilde sana tutunur ve paşalarınla dönersin kıbrıs tan...
dualara devam...
Teşekkür ederim canım.Kıbrıstan 1 bebişimle döndüm.
Diğer bebeğin gelişimi durduğu için transfer edilmedi.
1 embriyo transfer edildi, orta kalite embriyo ve tutunma ihtimeli yüzde 30 muş.
İnşallah bebeğim tutunur bana.
dualarım seninle bacım işallah ikiz oğlanlarınla döneceksin evine...benim herzamanki dileğimi gerçekleştiriyorsun Allah yüzünü güldürsün canım ......​
Çok teşekkür ederim canım.Allah senin de gönlüne göre versin,en kısa zamanda inşallahhh...
duacinim canim insallahh
bizim sorularimizida iletirmisinn ne olurr cok az zamanim kaldii bi gun bi gundur
Erkek bebek içim yumurtlama gününde veya 1 gün öncesinde ilişki gerekirmiş.Erkek spermler daha hızlı olduğu için ve 2 gün yaşayabildikleri için yumurtlamaya en yakın zamandaki ilişki erkek bebek olasılığını artırabilirmiş.
Erkek bebek için baba potasyum ağırlıklı beslenmeliymiş.Ama bunlar kesin çözüm değilmiş.

Canım doktorum kesin çözümün pgt ile tüp bebek olduğunu söyledi.

Ben insanları yaşadıkları şeylerden dolayı yargılamamayı, onlar için yorum yapmamayı öğrendim.Nasıl mı?
Kuzenim bebeğini 9 ay karnında taşıdı fakat doğumuna bir kaç gün kala kordon dolonmasından dolayı bebeğini kaybetti.
Ben o zaman kuzenimi anlayamadım.Dedim ki kendi kendime çok şükür o yaşıyor,ona bir şey olmadı,bir bebekleri daha olur.

Bu olaydan tam 1 yıl sonra aynı olay benim başıma geldi ve ben oğlumu doğumuna 2 gün kala kaybettim.
Canım nasıl yandı tahmin edebilir misin ? Hayır edemezsin. Çünkü sen aynı şeyi yaşamadım.
İşte o zaman herkes beni kuzenim için düşündüğüm sözlerle teselli etti. Ama ben başka bebek istemiyorum ki, ben kaybettiğim bebeğimi istiyorum. Ayrıca ben yaşamak istemiyorum ben de bebeğimle gitmek istiyorum.

Haa bu olay üzerinden bayağı zaman geçti ve ben bebeğimi 1 gün bile unutmadım.Bir oğlumun olmasını bundan dolayı istiyorum. Allah isterse vermez bu bebeği ben ne yaparsam yapayım bunun da bilincindeyim emin ol.

Bence böyle yorumlar yazma, kendini tut arkadaşım. Eğer bir insanın tam olarak ne yaşadığını bilmiyorsan yorum yapma , boşuna çünkü.

Haa bu arada benim kız çocuklarına verdiğim önemi de bilemezsin.Ve bir oğlum olursa, oğluma öğreteceğim ilk şey bir kadına değer vermek olacak.Tahminin de yanıldın işte arkadaşım.Çünkü bilmeden, tanımadan yorum yapıyorsun...

Son düzenleme:
Allah başka acı yaşatmasın sana bir daha işallah ....bence herkesten önce sen hakediyorsun bir erkek evladı....İşallah bu akşam tüm dualarım süper anneler için olacak....

bayağı bir aşamayı atlattın...
inşallah bundan sonra pozitif sonucunu da alırsın... bir sonraki aşama bu...
hangi tarihte yapacaksın testini?
ayy çok heyecan verici...
şimdi karnını seve seve dua ediyorsundur...
umarım oğluşun sana tutunur...
hadi hayırlısı...

bak bebegin seninlee
kim ne derse desin tika kulagini arkana bile bakma
rabbime siginn zaten yine onun istemesiyle olacakk sen sadece tedbirini aliyosun bu bu kadar abartilacak bir durum degil

Allah başka acı yaşatmasın sana bir daha işallah ....bence herkesten önce sen hakediyorsun bir erkek evladı....İşallah bu akşam tüm dualarım süper anneler için olacak....
Amin canımm,çook teşekkür ederim.
Evet bir çok aşama geride kaldı.İnşallah bebeğim sıkı sıkı tutunur bana,bunu çook istiyorum.Allah ol der ve olur inşallahhhh.
Test tarihi 12 şubat ,inşallah o gün güzel haberi paylaşırım buradan.

bak bebegin seninlee
kim ne derse desin tika kulagini arkana bile bakma
rabbime siginn zaten yine onun istemesiyle olacakk sen sadece tedbirini aliyosun bu bu kadar abartilacak bir durum degil
Çok haklısın,Rabbim inşallah karnımdaki bebeğime can verir.Sağlıcakla büyütürüm bebeğimi inşallah.

ayy nasılda çarpıtmışın dediklerimi, madem böyle düşünüyorsun o zaman benim dediklerim seni ilgilendirmez, benim kızdığım insan tipi belli, demekki sen bu insan tipinde değilsin, niye alındın anlayamadım yani

canım burda hepimiz dertleşmek için toplanıyoruz işallah gönlünüzden geçen olur demek bu kadar zor mu?sende zorlu bir süreçten geçip hamile kalmışsın anladığım kadarıyla Allah sana 2. yide doğurmayı nasip etsin bacım ..​

allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

bayanlar selamlar yenı arkadaslarda yazmıs bısıler ama ben katılmıyorum cunku bırıncısı kımse benım kızlarımaverdıgım degerı bılemez ıkıncısı oglum olunca ne onları atarım nede dıslarım oglum var dıye oglum ablanları ez onlar kız benıde ez bende kadınımmmı dıcem boyle sacma bı dusunce varmıdır ya benım ınsallah uc kızım olacak ama hepsı benım ıcın degerlı hemde herkesten cok ama ınsan oglu kendınde olmayanı cok ıstıo ıste her ıkı meyvedende tatmak ıster arkadasım senın oglun olursa ıkıncıde kız ıstersın yada kızın olur erkek ıstersın bu boyledır ...he benım durumum daha farklı ben gercekten erkek cocuklarını cok severım ve ınanılmaz cok ıstıorum esımde cok sevıo ve cok ıstıodu kız olcagını duyuncada uzulduk evet burkulduk ama mevlanın verdıgınden oteye gecılmıo...ama ılerıde yaparsam yıne cocuk bu yontemı dusunuorum belkı esımın spermlerınde problem vardır bunun ıcın cok ıstıorum yanı kısacası hayallerımın hayal olmasını ıstemıorum gercek olmasını arzu edıor ve dua edıorum.. eger bı oglum olursa ymb nınde dedıgı gıbı anlayıslı merhametlı agzı bozuk olmayan kıbar bırı olarak yetıstırmek ıstıorum oglum olsunda odundan olsun dııl yanı olcaksa hayırlı saglıklı olsun benı rezıl degıl vezır etsın ınsallah herkesınkı ole olsun sonucta bende bı kadınım etraftakılerı gorup oglumuda oyle yetıstırmek ıstemem ınsallah mevla ıstedıgımız sekılde evlatlarımızı yetıstırmeyı nasıp eder burada kımseyı yargılamıyoruz arkadasım sadece dertlerımızı dokup ıcımızı ferahlatıp bılgılerımızı paylasıp bırbırımızı aydınlatıyoruzz kımsenın hayatı ve duzenını bılemeyız standardını bılemeyız hele evlerın kapısı kapanınca ıcınde gecenlerı kımse bılemez bu yuzden sadece MEVLA HEPIMIZE YARDIM ETSINN

ymb ınsallahh arkadasım pozıtıf cıkar sonucun cok sevındım yaaa vallaaa sankı benım olmus gıbı bu arada bu ana kadar ne kadar harcadın kac gun kaldın kıbrısta bırde cok sancılı surecler gecırdınmı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…