- Konu Sahibi karakedi84
-
canım burda hepimiz dertleşmek için toplanıyoruz işallah gönlünüzden geçen olur demek bu kadar zor mu?sende zorlu bir süreçten geçip hamile kalmışsın anladığım kadarıyla Allah sana 2. yide doğurmayı nasip etsin bacım ..
amin canımm aminnnn...allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ymb ınsallahh arkadasım pozıtıf cıkar sonucun cok sevındım yaaa vallaaa sankı benım olmus gıbı bu arada bu ana kadar ne kadar harcadın kac gun kaldın kıbrısta bırde cok sancılı surecler gecırdınmı ???
11. günüm bugün.Yarın test günüm.
Allahım lütfen hamile olayımmmmm...
Bebişimi sağlıcakla ve hayırlısıyla dünyaya getireyim, sağlıcakla yetiştireyim kuzumu.
aminnnn...
11. günüm bugün.Yarın test günüm.
Allahım lütfen hamile olayımmmmm...
Bebişimi sağlıcakla ve hayırlısıyla dünyaya getireyim, sağlıcakla yetiştireyim kuzumu.
aminnnn...
ALLAHIM yaradanım inşallah nasip etsin.:Hamilesindir
Allahım ıns nasıp eder cnm ınss hamılesındır.
nerelerdesin?
hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.İnşallahhh hamileyimdir.
Dün negatif sonucu alacağım korkusuyla test yaptırmadım.Heralde korkudan test gününü geciktiren nadir insanlardanımdır.Adette olmadım.Bugün inşallah güzel haberi veririm.Öpüyorum hepinizi.
dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.inşallahhh hamileyimdir.
Dün negatif sonucu alacağım korkusuyla test yaptırmadım.heralde korkudan test gününü geciktiren nadir insanlardanımdır.adette olmadım.bugün inşallah güzel haberi veririm.öpüyorum hepinizi.
ınşallh guzel haberler verırısın canım.merakla beklıyoruz
ymb cnm ınan merakla beklıyom yazacagın mutlu sevınclı haberı ıns mutluluk gozyasların olsun cnm rabbım ınş mutlulugunu daım etsın
arkadaşlar allah gönlünüze göre versin, benim bebeğim yok, tedavi görüyorum ama olmuyor, neyse mesele bu değil.
benim amcamın oğlu olmuyordu 9 kızın sonunda 2 oğlu oldu ama şimdi allahın onları verdiği güne lanet ediyor, çünkü ikisi de bağımlı, düşüncesiz, anne ve babalarını çok üzdüler; kızlar ise tam aksine çok iyiler, küçük oğlu son duyduğumda annesini ve kız kardeşini dövmüştü düşünün, ki bu aile inanın cahil cühela da değil...
sizi de anlıyorum, allah herkesin yardımcısı olsun...
Malesef sonuç negatif
Allah istemedi arkadaşlar.Allah istemeyince ne yaparsan yap olmuyor işte.
Allah herkesin gönlüne göre versin.Bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?