kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

8. gün yine negetif çıktı Ve o gün bir daha 12. günüm olana kadar test yapmamaya karar verdim.

Çok haklısın canım, heralde doğru olanı moralimizi bozan kişilere cevap yazmamak...Allah senin de gönlüne göre verir inşallah...

İnşallah canım, negatif çıkarsada üzülmemek elde değil ama yine de kendimi çok yıpratmayacağım. En azından aklımda kalmamış olacak. Ama şunu anladım, tüp bebek tedavisi gerçekten çok zor. Allah bu yolda yürüyenlerin yardımcısı olsun.

Kıbrısta 6 gece kalınıyor. Harcanan para her şey içinde 12500 tl civarında. Pazarlık edilebilirdi fiyat konusunda aslında, esnek davranıyorlar ama biz bunu sonra farkettik. Bu süreçte beni yıpratan tek şey kullandığım ilaçlar oldu, psikolojik olarak etkiledi. Yumurta toplama, transfer kolay geçti şükür. Bir de beklemesi tabi. 13 şubatta test yapacağım. Allahım inşallah yüzümü güldürür.Aminnn...

Bugün 10. günüm.
Adet ağrısına benzer ağrım var.
Normalde adet öncesi ağrı pek olmaz bende.Yılda bir kaç kez belki.
Evimin yakınındaki tıp merkezini aradım,bugün kan verirsem sonuç pazartesiye çıkarmış.
Pazartesiye kadar bekleyeceğim artık.
Çok heyecanlıyım kızlar,inşallah güzel haberler veririm sizlere.

Son düzenleme:
11. günüm bugün.Yarın test günüm.
Allahım lütfen hamile olayımmmmm...
Bebişimi sağlıcakla ve hayırlısıyla dünyaya getireyim, sağlıcakla yetiştireyim kuzumu.
aminnnn...

ALLAHIM yaradanım inşallah nasip etsin.:Hamilesindir

Allahım ıns nasıp eder cnm ınss hamılesındır.

nerelerdesin?

hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.İnşallahhh hamileyimdir.

Dün negatif sonucu alacağım korkusuyla test yaptırmadım.Heralde korkudan test gününü geciktiren nadir insanlardanımdır.Adette olmadım.Bugün inşallah güzel haberi veririm.Öpüyorum hepinizi.

ınşallh guzel haberler verırısın canım.merakla beklıyoruz

arkadaşlar allah gönlünüze göre versin, benim bebeğim yok, tedavi görüyorum ama olmuyor, neyse mesele bu değil.
benim amcamın oğlu olmuyordu 9 kızın sonunda 2 oğlu oldu ama şimdi allahın onları verdiği güne lanet ediyor, çünkü ikisi de bağımlı, düşüncesiz, anne ve babalarını çok üzdüler; kızlar ise tam aksine çok iyiler, küçük oğlu son duyduğumda annesini ve kız kardeşini dövmüştü düşünün, ki bu aile inanın cahil cühela da değil...
sizi de anlıyorum, allah herkesin yardımcısı olsun...

ymb cnm ınan merakla beklıyom yazacagın mutlu sevınclı haberı ıns mutluluk gozyasların olsun cnm rabbım ınş mutlulugunu daım etsın

ınşallh guzel haberler verırısın canım.merakla beklıyoruz

ymb cnm ınan merakla beklıyom yazacagın mutlu sevınclı haberı ıns mutluluk gozyasların olsun cnm rabbım ınş mutlulugunu daım etsın

Malesef sonuç negatif
Allah istemedi arkadaşlar.Allah istemeyince ne yaparsan yap olmuyor işte.
Allah herkesin gönlüne göre versin.Bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum.

Allah senin de gönlüne göre veriri inşallah.En kısa zaman da kucağın sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah.

gercekden cok uzuldum.

ıns enn yakın zamanda alırsın oglunu kucagına cnm Rabbım buyuk ıns kendılıgınden gelır.

Son düzenleme:
ymb gercekten cok uzuldum cnm nasıpte varsa oluyor ıste kader bızı nerelere surukluyr ınsallah senınde saglıkla pasan geır kucagına cnm benımm ınsallahh dualarımdasınn

Malesef sonuç negatif
Allah istemedi arkadaşlar.Allah istemeyince ne yaparsan yap olmuyor işte.
Allah herkesin gönlüne göre versin.Bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum.

uzulme canım.elbet rabbımın ıstegıyle olacak.pekı tekrar deneyecekmısın..ne olacak şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…