- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi karakedi84
-
ya biri bana da solesın su kız dogurabilmenın sırrını....
benımde 1oglum var ıkıncıyı kız ıstıyorum nasıpse....Allahın dediği olur tabide varsa bi yolu denemek istıorum şansımı.....
bende kız annelerıne bakıorum ımrenerek...eşimde cok ıstıyorr...hakkımızda hayırlısı..varmı şu işin bi yolu şansı..
denemedınızmı 3.de çin takvimi yada cinsiyet belırleyıcı sıtelerden falan :26:
sende bize oglan formulu soyleeeee
kan değişimi hesabı yapabılırsın kızların 3 erkeklerın 4 yılda bırmış ..kımınkı yakınsa ona cekıomuş cınsıyet...benım oglan genetık sulalede kız yok
kız evladını istemediğimi fikrine nerden vardın anlamadım bende eşimde çoçuklarımıza deli oluruz oğlum olmasını istemek suçmu senin çoçuk istemeden ne farkı var benimde o eksikti dilerim Allahtan çoçuğun olsun ozaman sen bile çeşit isteyeceksin bu böyledir bizde ilk çoçuğumuz olsun dedik daha sonra istekler değişiyor ne yapalım buda bizim arsızlığımız sizin deyiminizle
ben her zaman allahtan hayırlısını istemişimdir
dilerim allahtan demişsiniz inşallah u bedduanız tutar inşallah
ben sadece sizi kasttedmedim annemin başından geçenşeride yazdım okuduysanız eğer
allah hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin sağlıklı sihhatli vatana millete hayırlı bir kız evladııııı...
ben her zaman allahtan hayırlısını istemişimdir
dilerim allahtan demişsiniz inşallah u bedduanız tutar inşallah
ben sadece sizi kasttedmedim annemin başından geçenşeride yazdım okuduysanız eğer
allah hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin sağlıklı sihhatli vatana millete hayırlı bir kız evladııııı...
ben hayatta kimseyse beddu etmem sizin için iyi dileklerle istedim umarım evladınız olur sizde mutlu olursunuz allahım kimseyi taşıyamayacağı yükle sınamasın
arkaadqaslar oncelıkle herkese selam bu topıgı yargılayın yada kusur bulun dıye degıl dertlerımızı paylasıp bıraz huzur bulalım dıye actım sınır olan varsa gırmesın sınır edıccı seylerde yazmasın lutfen bız kımseye laf etmıyoruz sadece basımıza gelenlerı yazıor ve rahatlıyoruz kımseyıde yargılamıyoruz herkesın derdı kendınedır he mutlu olmak ıcın hep daha kotusunu dusunmek gerekır belkı evet ama benım gozumun onune nedense hep daha ıyılerı gelıor dr a gıdıorum her hafta kontrole daha dun gıttım hıcmı kız bebek olmaz ya nst ye gıren benle beraber arkadasların bıle erkek dr dan karı koca cıktı herıf nasıl bagırıyor annesının yanına gıdıp erkekmıs erkekmıs dıye oda bı kızı varmıss ıyıkı esım baska yerdeydıde gormedı ıste bızde sınanıyoruz Allah karsımıza sureklı cıkarıyor sımdı ben dogum yapcam emınımkı tek pembe oda benımkı olacak en sessızı benım odam olacak gecen defakı gıbı .....esım hala soruyo cınsıyetı kesınmı dıye falan yazıkk hala umut edıo suphesız Allahtan umut kesılmez.. bende cok ıstedım yapmadıgım tek sey tup bebektı onun harıcınde dua ve bılımsel bırsuru sey ama olmadıı olmadı cocuk yapmak mesele degıl ama keske olsaydı baska cocuk dusunmezdım onların gelecegı bakımı ılgısı bunlar sorumluluk ısteyen seyler bas edebılmek kolaydegıll
bıde mılletın konusmaları tabııkıı bazısı aaa ne sanslıısın dıo bazısı sankı hastaymısım gıbı muamele edıo bazısı vah vah cekıo kımı dalga gecıo esım 3 erkek kardes kız yok gecen uyuz komsu kayın pederıme yanımda dedıkı eee uc oglan yaptın senın oglanda uc kız hahahahaha dıye guldu kayınpeder bısı dıyemedı ben cok uzuldum hemde cok nedır bu ayrım ya bıze yasattıkları ınsanın cevresındekı herkesmı cahıl olur sohbette bıle 15 kısının arasında hoca kalkmıs bana ınsallah senınde oglun olur dıyo gelde delırme yanı hepınıze kufurmu edeyımm nee heele esımle dalga gecen serefsızler ılerde oglunuzun hayır gosterecegı ne malum dıyesım gelıor ......falan fılan neyseee bu dunyanın terazısı yokmus onu anladımm ha buda ba ders olduu......:26::26::26:
arkaadqaslar oncelıkle herkese selam bu topıgı yargılayın yada kusur bulun dıye degıl dertlerımızı paylasıp bıraz huzur bulalım dıye actım sınır olan varsa gırmesın sınır edıccı seylerde yazmasın lutfen bız kımseye laf etmıyoruz sadece basımıza gelenlerı yazıor ve rahatlıyoruz kımseyıde yargılamıyoruz herkesın derdı kendınedır he mutlu olmak ıcın hep daha kotusunu dusunmek gerekır belkı evet ama benım gozumun onune nedense hep daha ıyılerı gelıor dr a gıdıorum her hafta kontrole daha dun gıttım hıcmı kız bebek olmaz ya nst ye gıren benle beraber arkadasların bıle erkek dr dan karı koca cıktı herıf nasıl bagırıyor annesının yanına gıdıp erkekmıs erkekmıs dıye oda bı kızı varmıss ıyıkı esım baska yerdeydıde gormedı ıste bızde sınanıyoruz Allah karsımıza sureklı cıkarıyor sımdı ben dogum yapcam emınımkı tek pembe oda benımkı olacak en sessızı benım odam olacak gecen defakı gıbı .....esım hala soruyo cınsıyetı kesınmı dıye falan yazıkk hala umut edıo suphesız Allahtan umut kesılmez.. bende cok ıstedım yapmadıgım tek sey tup bebektı onun harıcınde dua ve bılımsel bırsuru sey ama olmadıı olmadı cocuk yapmak mesele degıl ama keske olsaydı baska cocuk dusunmezdım onların gelecegı bakımı ılgısı bunlar sorumluluk ısteyen seyler bas edebılmek kolaydegıll
bıde mılletın konusmaları tabııkıı bazısı aaa ne sanslıısın dıo bazısı sankı hastaymısım gıbı muamele edıo bazısı vah vah cekıo kımı dalga gecıo esım 3 erkek kardes kız yok gecen uyuz komsu kayın pederıme yanımda dedıkı eee uc oglan yaptın senın oglanda uc kız hahahahaha dıye guldu kayınpeder bısı dıyemedı ben cok uzuldum hemde cok nedır bu ayrım ya bıze yasattıkları ınsanın cevresındekı herkesmı cahıl olur sohbette bıle 15 kısının arasında hoca kalkmıs bana ınsallah senınde oglun olur dıyo gelde delırme yanı hepınıze kufurmu edeyımm nee heele esımle dalga gecen serefsızler ılerde oglunuzun hayır gosterecegı ne malum dıyesım gelıor ......falan fılan neyseee bu dunyanın terazısı yokmus onu anladımm ha buda ba ders olduu......:26::26::26:
bıde mılletın konusmaları tabııkıı bazısı aaa ne sanslıısın dıo bazısı sankı hastaymısım gıbı muamele edıo bazısı vah vah cekıo kımı dalga gecıo esım 3 erkek kardes kız yok gecen uyuz komsu kayın pederıme yanımda dedıkı eee uc oglan yaptın senın oglanda uc kız hahahahaha dıye guldu kayınpeder bısı dıyemedı ben cok uzuldum hemde cok nedır bu ayrım ya bıze yasattıkları ınsanın cevresındekı herkesmı cahıl olur sohbette bıle 15 kısının arasında hoca kalkmıs bana ınsallah senınde oglun olur dıyo gelde delırme yanı hepınıze kufurmu edeyımm nee heele esımle dalga gecen serefsızler ılerde oglunuzun hayır gosterecegı ne malum dıyesım gelıor ......falan fılan neyseee bu dunyanın terazısı yokmus onu anladımm ha buda ba da benim kaderim diyorers olduu......:26::26::26:
duan ınsallah kabul olur cnm ınsallahh obur dunyada da bu dunyadada ecrını mukafatını goruruz esım dınıne baglı bı adamdı sımdı hıc alakası yok ınanma bole seylere demekkı dua mua faso fısoymus dıo bende sana hıdayet verın dıye dua etcem dıorum aman etme sakın ha kabul olmaz senın duanda yada dıyelımkı hapsırıorum hanı cok yasa derız ya nıye olee demıosun dıorum tersı olur demıımm ben dıo ne dua etsem teersı oluo etmıcem artık bende dıo naapalım yanı yaradanamı kuselım o bızı evlatla mukafatlandırmıs evlat vermıs ya hıc vermeseydı demekkı sanslı kullarızz bıde soyle dusunun herkesten farklıyız aykırıyızz Allah kızlarımızı hedıye olarak gondermıs ılerde belkıde ıyı kızlarımız olmus dıyecegız ve ınsallah onları ıyı yetıstırıp ımanı kuvvetlı kısıler olarak evlendırırızde bızlerde cennetle mujdelenırız AMMAA POLYYANNA OLDUM BE HAYRETTbugun pekbı ıyı tarafından bakıorum herseye saksımı dustu kafama ne yawww ...bana dıolarkı hamılesın sen duan kabul olur dua et bıze bende dıorumkı ıcımden kelın ılacı olsa basına surerdı demı amaaa olsa ben ne yalvarıslarda bulundumm neler neler ettım benımkı kabul olurdu hayırlısı deyıp gecıorumm neyse ıyı aksamlarr hepınıze byee
nekadar aynı şeyleri yaşıyoruz içimizde bende eşime diyorum duaet oda diyor duam kabul olmuyor boşver diyor bende aynı durumdayım çok dua ettim erkek çoçuk duasıyla yaptım nasip değilmiş ağlamaktan yoruldum artık 3 kız annesi olacak olmam beni korkutuyor eşimle bugün konuştuk tamam artık diyor bu kızlar bize yeter bu beni daha çok üzdü birdaha istemiyor bunu bile benim zorumla yapmıştık artık hiç erkek çoçuğum hayali bile olmayacak gerçi 10tane doğursamda kızım olacak gibi geliyor artık kendimi hiç oğlan çoçuğuna hamile bile düşünemiyorum hayırlısı
hiç üzülme canım bende 3 kız annesiyim kucağına alınca herşeyi unutursun ilerde nasip olursa eşinde ister benim eşimde istemiyordu ama şimdi olsun 1 tane daha diyor yetrki sağ salim Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
erkek bebek duasını bende okumayı istiyorum gebe kalırsam sen eşinemi okuttun kendinmi okudun birde denediğin başka yöntemler varmı en çok merak ettiğim orgazm olmuşmuydun bununla çok ilgisi var gibi geliyor bana benim anneme seneler önce birisi demiş 3. erkek kardeşim öyle olmuş tabi Rabbimin izni ile nasip artık kendinizi hiç üzmeyin gelen bebek nasibiyle kısmetiyle gelir inşallah Rabbim bizlerede tattırır erkek bebek sevgisini
10 tane doğrusamda 10 da kız olsa kim ne derse desin hiç umursamam
cahil geri kafalı hastalıklı beyinli insanları kaale bile almam kim olursa olsun ister komşum ister eşim
evlat evlattır kız evlat çok büyük bir nimettir ayrım yapılmaz
yapanda insan olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?