kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

arkadaslar burada yazisiyoruzz buraya gelebilirsiniz cesitli yontemler deneyen arkadaslarimiz var http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/460770-super-anneler-2011-a-273.html#post21881810
sunuda demeden gecemiycemm inancimiz sonsuzz kimse yargilamasinnn yok bebegi olmayanlarda varmis da suymusda buymusta bizim oncelikli dualarimizi biliyomusunuzz olmayanlara ilkonce duamizzz dunya bu kader kimisine kiz kimisine erkek kimisine iki cinstende kimisinede hic vermez rabbim bu hadisi hic duymadinizmi bu durumda olmayanlar tup bebek denerken bizde bunlari deniyoruzz varmi bir gunahi
varsa dokun ortaya olmusuz yorumlarla bulandirmayin topigi

sende bize oglan formulu soyleeeee

kan değişimi hesabı yapabılırsın kızların 3 erkeklerın 4 yılda bırmış ..kımınkı yakınsa ona cekıomuş cınsıyet...benım oglan genetık sulalede kız yok

kan degısımı hesabı nasıl yapılıyr canım anlatırmısın ben yenıyım bu topıkte erkek bebek ıcın

ben her zaman allahtan hayırlısını istemişimdir
dilerim allahtan demişsiniz inşallah u bedduanız tutar inşallah
ben sadece sizi kasttedmedim annemin başından geçenşeride yazdım okuduysanız eğer
allah hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin sağlıklı sihhatli vatana millete hayırlı bir KIZ EVLADIIIII...

ben hayatta kimseyse beddu etmem sizin için iyi dileklerle istedim umarım evladınız olur sizde mutlu olursunuz allahpm kimseyi taşıyamayacağı yükle sınamasın

ben hayatta kimseyse beddu etmem sizin için iyi dileklerle istedim umarım evladınız olur sizde mutlu olursunuz allahım kimseyi taşıyamayacağı yükle sınamasın

arkaadqaslar oncelıkle herkese selam bu topıgı yargılayın yada kusur bulun dıye degıl dertlerımızı paylasıp bıraz huzur bulalım dıye actım sınır olan varsa gırmesın sınır edıccı seylerde yazmasın lutfen bız kımseye laf etmıyoruz sadece basımıza gelenlerı yazıor ve rahatlıyoruz kımseyıde yargılamıyoruz herkesın derdı kendınedır he mutlu olmak ıcın hep daha kotusunu dusunmek gerekır belkı evet ama benım gozumun onune nedense hep daha ıyılerı gelıor dr a gıdıorum her hafta kontrole daha dun gıttım hıcmı kız bebek olmaz ya nst ye gıren benle beraber arkadasların bıle erkek dr dan karı koca cıktı herıf nasıl bagırıyor annesının yanına gıdıp erkekmıs erkekmıs dıye oda bı kızı varmıss ıyıkı esım baska yerdeydıde gormedı ıste bızde sınanıyoruz Allah karsımıza sureklı cıkarıyor sımdı ben dogum yapcam emınımkı tek pembe oda benımkı olacak en sessızı benım odam olacak gecen defakı gıbı .....esım hala soruyo cınsıyetı kesınmı dıye falan yazıkk hala umut edıo suphesız Allahtan umut kesılmez.. bende cok ıstedım yapmadıgım tek sey tup bebektı onun harıcınde dua ve bılımsel bırsuru sey ama olmadıı olmadı cocuk yapmak mesele degıl ama keske olsaydı baska cocuk dusunmezdım onların gelecegı bakımı ılgısı bunlar sorumluluk ısteyen seyler bas edebılmek kolaydegıll
bıde mılletın konusmaları tabııkıı bazısı aaa ne sanslıısın dıo bazısı sankı hastaymısım gıbı muamele edıo bazısı vah vah cekıo kımı dalga gecıo esım 3 erkek kardes kız yok gecen uyuz komsu kayın pederıme yanımda dedıkı eee uc oglan yaptın senın oglanda uc kız hahahahaha dıye guldu kayınpeder bısı dıyemedı ben cok uzuldum hemde cok nedır bu ayrım ya bıze yasattıkları ınsanın cevresındekı herkesmı cahıl olur sohbette bıle 15 kısının arasında hoca kalkmıs bana ınsallah senınde oglun olur dıyo gelde delırme yanı hepınıze kufurmu edeyımm nee heele esımle dalga gecen serefsızler ılerde oglunuzun hayır gosterecegı ne malum dıyesım gelıor ......falan fılan neyseee bu dunyanın terazısı yokmus onu anladımm ha buda ba ders olduu......:26::26::26:

ben hayatta kimseyse beddu etmem sizin için iyi dileklerle istedim umarım evladınız olur sizde mutlu olursunuz allahım kimseyi taşıyamayacağı yükle sınamasın

hah şimdi oldu allahım seninde gönlüne göre versin olur canım inşallah olur oğlu evledını hayırlısıyla sağlıkla alman dileğiyle öptüm seni

ben de senın dusuncelerıne katılıyorum ben yenıyım bu topıkte canım allah yuzumuze bakar ınsalah benım yok cocugum ama esım ıcın ısterım erkek cocuk ben de cok sorun yasadım gayat ıyı anlıyorum senı canım takma kafana boşver başkasının ekmegı peynırı var yıyor bzım ekmegımız var sadece yayvan yıyoruz sımdı yarın o ekmege ne ballar surecez allah buyuktur

canım hiç üzülme herkez ettiğini bulur ucuz bulup almıyoruz kızları demi benimde 2 kızım olcak ima edenlere bu ucuzdu buna yetti paramız diyorum herkez anlıcanı anlıyor üzülme allhın gücüne gider allah dermansız hastalık vermesin bende 2 kızım olcagını öğrendiğimde 1 hafta ağladım ama rabbim vermiş ne ağlamanın ne sızlamanın faydası var allah sağsağlim kucagına almayı nasip etsin

bizi bizim gibi olanlar anlar yani seni ben beni sen aynı kaderi paylaşıyoruz 2kızı kabullenmek bağrına basmak çok kolay ama 3 olunca neden ALLAHIM diyorsun çok üzülüyorsun aklından hiç çıkmıyor hamileliğin zehir oluyor ağlıyorsun ben 21 haftamdayım 17 haftamda öğrendim 3kızım olacağını artık ağlamaktan yoruldum umudum hiç bir şeyim kalmadı 3cüde umutluydum olmadı artık yeter verseydi ALLAHIM verirdi demekki nasipte yok diyorsun buda benim kaderim diyor kabulleniyorsun sana üzülme diyemiyorum çünkü üzülecek ağlayacaksın buna kimse engel olamıyor içinden geliyor hayata küsüyorsun tıpkı benim gibi aynı durumda olanlar gibi yine ağlamak geldi içimden neyse ALLAHA emanet ol karakedi84 hayırlısıyla kurtul dualarım seninle ama kabul olurmu bilmem

duan ınsallah kabul olur cnm ınsallahh obur dunyada da bu dunyadada ecrını mukafatını goruruz esım dınıne baglı bı adamdı sımdı hıc alakası yok ınanma bole seylere demekkı dua mua faso fısoymus dıo bende sana hıdayet verın dıye dua etcem dıorum aman etme sakın ha kabul olmaz senın duanda yada dıyelımkı hapsırıorum hanı cok yasa derız ya nıye olee demıosun dıorum tersı olur demıımm ben dıo ne dua etsem teersı oluo etmıcem artık bende dıo naapalım yanı yaradanamı kuselım o bızı evlatla mukafatlandırmıs evlat vermıs ya hıc vermeseydı demekkı sanslı kullarızz bıde soyle dusunun herkesten farklıyız aykırıyızz Allah kızlarımızı hedıye olarak gondermıs ılerde belkıde ıyı kızlarımız olmus dıyecegız ve ınsallah onları ıyı yetıstırıp ımanı kuvvetlı kısıler olarak evlendırırızde bızlerde cennetle mujdelenırız AMMAA POLYYANNA OLDUM BE HAYRETT bugun pekbı ıyı tarafından bakıorum herseye saksımı dustu kafama ne yawww ...bana dıolarkı hamılesın sen duan kabul olur dua et bıze bende dıorumkı ıcımden kelın ılacı olsa basına surerdı demı amaaa olsa ben ne yalvarıslarda bulundumm neler neler ettım benımkı kabul olurdu hayırlısı deyıp gecıorumm neyse ıyı aksamlarr hepınıze byee

rabbim verdi demekki bu hayırlıymış demek gerek yargılamıyorum tabiki asla, anlıyorumda hatta sizi , çevremde o kadar çok insan varki erkek bebeğe takmış kafayı ama bide belki zahmetle erkek çocuk için uğraşıp başaracaksınız ama hayırlı olmayacak bunuda düşünün olmaz olaydı demekte var işin ucunda ama internetten erkek bebek için yapılan dualar var bulabilisiniz..bide eşiniz et ve acı ağırlıklı beslensin erkek spermi çoğaltırmış

nekadar aynı şeyleri yaşıyoruz içimizde bende eşime diyorum duaet oda diyor duam kabul olmuyor boşver diyor bende aynı durumdayım çok dua ettim erkek çoçuk duasıyla yaptım nasip değilmiş ağlamaktan yoruldum artık 3 kız annesi olacak olmam beni korkutuyor eşimle bugün konuştuk tamam artık diyor bu kızlar bize yeter bu beni daha çok üzdü birdaha istemiyor bunu bile benim zorumla yapmıştık artık hiç erkek çoçuğum hayali bile olmayacak gerçi 10tane doğursamda kızım olacak gibi geliyor artık kendimi hiç oğlan çoçuğuna hamile bile düşünemiyorum hayırlısı

hiç üzülme canım bende 3 kız annesiyim kucağına alınca herşeyi unutursun ilerde nasip olursa eşinde ister benim eşimde istemiyordu ama şimdi olsun 1 tane daha diyor yetrki sağ salim Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
erkek bebek duasını bende okumayı istiyorum gebe kalırsam sen eşinemi okuttun kendinmi okudun birde denediğin başka yöntemler varmı en çok merak ettiğim orgazm olmuşmuydun bununla çok ilgisi var gibi geliyor bana benim anneme seneler önce birisi demiş 3. erkek kardeşim öyle olmuş tabi Rabbimin izni ile nasip artık kendinizi hiç üzmeyin gelen bebek nasibiyle kısmetiyle gelir inşallah Rabbim bizlerede tattırır erkek bebek sevgisini

canım üzülmemek elde değil ama yapacak hiç bir şey yok bende bu hamileliğim planlıydı duayı eşim okudu yumurtlama günüme denk getirmeye çalıştık nasip arkadaş duayla yaptı onun oldu herşey kısmet biz çok istiyoruz onun için olmuyor sanırım orgazm la ne ilgisi var oldum sanırım banada açıklasana senin kızlar kaç yaşında sen kaç yaşındasın dilerim allahım sana oğlan çoçuğu verir bide birşey söyleyimmi benim bir akrabam 4hamile kazayla oldu oğlan kızında uyğuladı kız herşey nasip kısmetinde olacak yoksa yok

10 tane doğrusamda 10 da kız olsa kim ne derse desin hiç umursamam
cahil geri kafalı hastalıklı beyinli insanları kaale bile almam kim olursa olsun ister komşum ister eşim
evlat evlattır kız evlat çok büyük bir nimettir ayrım yapılmaz
yapanda insan olamaz

ayrım yapmak değilki bizimki bir anne olarak erkek çoçuğuda tatmak onu istemek babalarımızda aynı durumda senin ikisindende vardır muhakkak onun için konuşması daha kolay bizi anlamanızı beklemiyoruz ama eleştirirken acımasız olmayın lütfen

dilediğimize kız evlatlar, dilediğimize erkek evlatlar, dilediğimize hem kız hem erkek evlatlar veririz. dilediğimizi de kısır bırakırız. diyor ayette.
kızı olan oğlu olsun, oğlu olan da kızı olsun ister anlarım ama bunu illa olsuna çevirmek cahillik olur.
tek yapabileceğiniz dua etmek.

kısır bırakılanlardan olmadığı için şükretmeli illa erkek isteyen eşleriniz. ama insanoğlu elindekilere şükretmeyi bilmez işte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…