kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

elbette istemek günah değil ama doğal gebe kalabiliyorsa tüp bebek yaptırmak heleki cinsiyet tayini günah hocaların söylediği bu Rabbim herkesin gönül muradını verir inşallah çünkü O rahmeti sonsuz ol deyip olduran

istemek günah değil arkadaşım..karnındaki cana kızmış diye üzülmek ağlamak dizlere vurmak günah.
sen bu sefer de kız dıye üzüleceğine önce beni bu duruma sürükeleyenlere akıl fikir ver diye dua et
cinsiyet seçimi yapmak nedir biliyor musun müftülerimizi ara sor..
gönlüne göre olsun arkadaşım..bin kere olsun erkek de olsun kız da olsun bu istenir bu doğal ama siz üslubunuza bakıyor musunuz.. böyle dua olmaz .. karnındakine üzülerek erkek neden olmuyor diye ağlayarak dua olmaz..
Allah nasibindekilere sağlık hayır versin diyorum.

ya arkadasım haramıda gunahıda ben ıslıyorum sıze ne anlamadım ben sıze caızmı dıye sordum yoksa harammı dıyemı sordum yoo hıc bırını sormadım ben sankı bılmıomuyum neyın gunah neyın haram oldugunu sız once dınınızı mukemmel uygulayın ondan sonra gelıp burda caız haram kelımelerını kurunayrıca dınımızde bu sekılde yargılamak vs.. de yok nıye yapıosun buda kalp kırmak yadırgamak degılmı kımseyı yadırgama er yada gec bı sekılde hayat karsına cıkarıo senın..yaw ellı kere dedık evet nankorluk edıoruz evladımız oluo bızse etrafımızdakı abuk ınsanlar yuzunden gunaha gırıoruz Allah olmayana versın dıye onları okumuosunuz heralde gelıp dırek yok sole yok boyle dıe ahkam kesıosunuz arkadasım kımsenuın kımseyı elestırme hakkı yok ve ben kımseyı elestırmıorum davranısı yuzunden ama gelıpte burda akıl hocalıgı yapmayın yok elestırmek hakkımız falan dıede ahkam kesmeyın ne oldu yanı basın gogemı erdı elestırdın ıyı rahatladıysan ne ala sana laf edenmı oldu nıye bu savunman sanane yaw benım gunahımdan ısyanımdan duygumda vss...karısma arkadasım oku dua et tesekkur edelım bende tum olmayanlara dua edıorum kımseye laf etmıorum aksam aksam yormayın benı ya

yazıyoruz ama görmüyorsunuz galiba
yinede yazalımda adet yerini bulsun allahım gönlünüze göre versinnn sürüsüylen oğlunuz olsun inşallah
hanğisine kimin kızını alsak diye aranın inşallah(gerçi şimdiki zamanda herkes kendi buluyor ama neyse) önce sağlık olsun deyinn sağlıkkkkkkkkkksağlığınız olmamış 10 tane oğlunuz olsa neye yarar neyeeeeeee

ya okadar duygularımı yazdım ala ala cınsıyetı degısırde mucıze olur bolumunu alan arkadasım ınsanın hayallerının hayal olması ne kotudurr bılmem bılırmısınn........ bız burada derdımızı yazıoruz paylasıoruz ıcımızdekılerı sanal alemde yazıoruz dısa vuramadıklarımızı kımseye soleyemedıklerımızı lutfen ya azcık ıyı dusunun
tup bebekle cocugu olmayan arkadasım ınsallah mevla sana ıkız evlat nasıp eder evet haklısın senın yaanında bız cok nankoruz bunu bende bılıorum ama emın olkı benımde standartlarım aıle yasantım ve cevremın farklı olmasını cok ısterdım kımse sıkıntı cekmek ıstemez dıllmı kımse bazı seylerı secemıo sımdı dıceksınızkı takma sen sole yap bole yap ama emın olunkı olmuo benım 3 hamılelıgımde kotu gectı en kotusude buydu ıste bende ısterdımm mutlu hamılelık gecırmek ne yazııkkıı nasıp dıılmıs ılk cocugumda bende anlayamadım bu durumu kendı tarafım b ole dıııldı sasırdım cok uzuldum esımde boledııldı bı yegenı vardı kız ınanılmaz severdı hıc aklıma gelmedı bole seyler ama sımdı neler yasıo ınsan ben burda sadece yasadıgım seylerın bı kısmını ve ozetını gecıorum ama ben bana bunları yasatanlara hakkımıda helal etmıorum obur dunyada sıra beklesem bıle yokk etmıcemm.......

Pardon ben direkt kimsenin şahsına laf etmedim. Konu başlığına istnaden bunun dinen ne olduğunu yazdım. Siz ister yaptırın ister yaptırmayın günahı size sevabı size. Olurda dikkate alan olur. Ben kimseye saldırmadan fikirlerimi, bildiklerimi yazmakta özgürüm. Herkes özgür. Müslüman müslümandan sorumludur, Yanlışta Uyarmak vazifesidir.
Bir siteden yaptığım alıntıyı da paylaşmak istiyorum.
İnsanın çocuk sahibi olmayı ve bunun mutluluğunu yaşamayı arzu etmesi doğaldır ve din bunu kınamaz. Fakat ister bu ister başka konuda bir kimsenin gerçekleşmesini arzuladığı bir sonucu kendi hayatı ve mutluluğu için vazgeçilmez görmesi sonuçta kendisi için neyin iyi neyin kötü olduğunu daha çok kendisinin bildiği iddiasında bulunması gibi bir anlam taşır.
Böyle bir tutumun yanlışlığı ve İlâhî takdire rıza göstermeme anlamı taşıdığı ise açıktır. Bu yanlışlığa düşülmemesi için Kur'an'ın yaptığı uyanlardan biri şöyledir: "Hakkınızda hayırlı olduğu halde bir şeyden hoşlanmamış olabilirsiniz. Sizin için kötü olduğu halde bir şeyden hoşlanmış da olabilirsiniz. Yalnız Allah bilir, siz ise bilemezsiniz." (Bakara, 2/216)

Not: Tıbbi bir zorunluluk bulunmadıkça cinsiyet tayinine gidilmesi dinen uygun değildir.

neyse aarkadaslar bu laf kalabalıgı uzar gıder dertlerımıze ortak olmak ıstersenız buyrun ıkı lafın belını kıralım anlamaya calısın yok oyle olmazsada lutfen dertlerımızze tuz bıber olmayın

ha bırde su mucıze olayına takıldım arkadasım suphesızkı mevla ol derse hersey olur mevlanın mucızelerınden suphem yok ve her zaman mucızesını beklıcem her zamann

sevgılı arkadasım ben bu durumun dını boyutunuda tıbbı boyutunudaa zaten bılıor ve arastırıorum sagol uyardıgın ıcın

canimcimm simdi sana ne sekilde dua ettigimi anlatamamm o rabbimle benim aramda
tas olsun oglan olsun demezz hic kimseeee
sakat olsun oglan olsunn elsiz kolsuz olsunn oglan olsunnn bizi boylemi anladin senn

kim ister kardesimmmm akillii mantikli kim ister

bir kizim var dunyalara degismemm suan yine hamileyimm rabbim yine kiz verirrse basima gozumee taacc ederim tirnagini kurban ederim o laf soyleyenlerr imaali laf carpanlaraa
eltimin cocugunu benim yanimda cukunu yesin deden babaannen
diye sevenlerreee
insallahh yasamazssiniz bu duygulari inaninn cok zorr tas gibi oturuyorrrr tasss

Son düzenleme:

karakedimm sen gordunmu kizini dr kesinn dedimii

diger kizlarinla bu farklimi gectii

gecen bir arkadas uc kizimda ayniydi bu cokk farkliydii kesinn erkekk dedi dr da erkek demis

yahu güzel arkadaşım çok saol allahım ne veririse hayırlısından versin allahım senden diğer kardeşlerimden ablalarımdan bin kattan razı ama yazdıklarınızı okuyom okuyom çözemiyom yani sizi kızdırıyorsam affedin beni elin adamı yanına sokulupta daha bişi yokmu yoksa olmayacakmı aa sen genemi adet gördün amann ay ayşem çocukta neymiş diyenleri gördümmü nereye adım atacagımı bilmiyom sizinkide aynı şeydir ama yinede anlamakta güçlük çekiyommm

katılıorum orkıdemm hemde yurekten benımde aynen ole dıo kaynanam kaynatam eltımın ogluna ıkıde bırde kurban olım dıo her dkk arıo soruo ıstedıgını alıo falan fılan bı dedıgı ıkı olmuo benım kızımın yuzune tas geldıgınde morarırken kızım kası donup bakmadı bıle cocuk aglamaktan bı hal oldu eltımın oglu dustu cocuk numaradan agladı dıye kalktı oyyy kurban olım sna oy yavrum bılmem ne dedı okadar ınsanın ıcınde Allahın cezası adı kopeklerrr kurban olsun benım kızlarıma kurban gercı onun canıda bı boka yaramzkı

dunya bu insanogluu

hep olmayani isterr cocugu olmayanlarin yaninda nankoruz evet
ama elde degil
olmasaydii derdikki bitaneeee bitanneee kiz erkek bitaneee derdiikk
ama var doymuyoruzz baskasini istiyoruzzz
bu dunya boyle kardesimm
ne sen hatalisin nede bizzz

Son düzenleme:

evet öyle canım allahım hepinizin yani hepimizin gönlüne göre versin bizlerede dua olmayanlarada dua edin
çok var oğlu olacağını öğrenipte kendine gelemeyenler çok gördüm
insan oğlu böyle bi varlık işte
neyse bana musade arkadaşın sen msn de bekliyor unutma bana dua etmeyi

bak ıste cnm sana cocugun yok dıyeyapıolar bıze cocugumuz oldugu halde erkek kız elestırısı yapıolar yanı bunu bız yapmıoruz anladınmı sımdı ısterse 8 kızım olsun bana gore hava hos ama bızım sulale osmanlı sarayı gıbı anlaman zor ben onlara goıre bos doguran bı hurremımm

karakedimm
hem agladimm hem guldummm
valla cok eglenceli birisin bosverrr boyle b..tan insanlari takarakk guzel yasina gencligine yazik etmee
diyenede bakk diyorum ama bide bana sorrr
takma sozune hep mecazi bakmisimdirr
nasil diyim bos bir laf gibii
senin yine ucuncuu karakedimm ya benn benim ilkimde yaptilarr hele hele simdi ikinciii dusun oglan olcakmistaaa
isim bile koymuslarrr
dedem vardii erkek torunlari hep uste tutardii simdii hemsi ana avrat duz gidiyoooo bi yaslansinlarr hele
bir bardak su verdirmeee olduklerindee birakk fatihalarini yasinlerinii o cook sevdikleri erkek torunu okusuuunnn

bırgun pıknıkteyız eltımın ogluyla kızımın arasında 2 yas var kızım kendı salıncagındaydı kayıpederım geldı sırf oglan aglıo dıye kızımı yaka paça kaldırdı salıncaktan hıc ole bırı degıldı kayın pederım erkek cocuktan sonra kızımıda eltımın kızınıda hor gordu bı donem bende artık gıtmıorum oraya sınır seyler yasıo ınsan be

bak ben bıle dalga gecıorum durumumla 20 grlık et parcası evımı saraya benıde hurreme c evırecek hahahah

haklisiniz suanda ben sizi anlayamam..

Allah gonlunuze gore versin..hamile bir bayani uzmek kirmak istemem..sag salim kucaginiza alin insallah..olursa digerleri gonlunuze gore olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…