- Konu Sahibi karakedi84
-
yahuuu ne abuk subuk mesaj yazanlar var oyle kardesim ugramayinn bu topigeeeee
okumayinnnnnnnnnnn
allahhimm yaaaa
istemek gunahmii bbi arastirinn bulun getirinnn
haaa sonuc kiz diye uzuluyoruzz evett ama bizi bu hale sokanlar yuzundennn
sorunn bi hangi anaya olursa olsunnn
kiyabilirmi kizda olsaaaa
gereksiz yazismalarla bulandirmayin burayii dertlesmek icin insanlar moral bulmak icin giriyorlarrr
oncelik duamizz herrrzamann olmayanlaraaa herr duamda bu var benim hamile kaldimm olmayanlara ver rabbim dedimm
karnim buyudu olmayanlara ver rabbim dedimm
kucagima aldimm gogsumu verdim olmayanalara ver rabbim dedimmm
sizde suraya gelipyte allah gonlunuze gore versin diyemedinizmii
cok mu gordunuz bu iki cumleyiii
okumayinnnnnnnnnnn
allahhimm yaaaa
gereksiz yazismalarla bulandirmayin burayii dertlesmek icin insanlar moral bulmak icin giriyorlarrr
oncelik duamizz herrrzamann olmayanlaraaa herr duamda bu var benim hamile kaldimm olmayanlara ver rabbim dedimm
okumayinnnnnnnnnnn
allahhimm yaaaa
ya arkadasım haramıda gunahıda ben ıslıyorum sıze ne anlamadım ben sıze caızmı dıye sordum yoksa harammı dıyemı sordum yoo hıc bırını sormadım ben sankı bılmıomuyum neyın gunah neyın haram oldugunu sız once dınınızı mukemmel uygulayın ondan sonra gelıp burda caız haram kelımelerını kurunayrıca dınımızde bu sekılde yargılamak vs.. de yok nıye yapıosun buda kalp kırmak yadırgamak degılmı kımseyı yadırgama er yada gec bı sekılde hayat karsına cıkarıo senın..yaw ellı kere dedık evet nankorluk edıoruz evladımız oluo bızse etrafımızdakı abuk ınsanlar yuzunden gunaha gırıoruz Allah olmayana versın dıye onları okumuosunuz heralde gelıp dırek yok sole yok boyle dıe ahkam kesıosunuz arkadasım kımsenuın kımseyı elestırme hakkı yok ve ben kımseyı elestırmıorum davranısı yuzunden ama gelıpte burda akıl hocalıgı yapmayın yok elestırmek hakkımız falan dıede ahkam kesmeyın ne oldu yanı basın gogemı erdı elestırdın ıyı rahatladıysan ne ala sana laf edenmı oldu nıye bu savunman sanane yaw benım gunahımdan ısyanımdan duygumda vss...karısma arkadasım oku dua et tesekkur edelım bende tum olmayanlara dua edıorum kımseye laf etmıorum aksam aksam yormayın benı ya
yazıyoruz ama görmüyorsunuz galiba
yinede yazalımda adet yerini bulsun allahım gönlünüze göre versinnn sürüsüylen oğlunuz olsun inşallah
hanğisine kimin kızını alsak diye aranın inşallah(gerçi şimdiki zamanda herkes kendi buluyor ama neyse) önce sağlık olsun deyinn sağlıkkkkkkkkkksağlığınız olmamış 10 tane oğlunuz olsa neye yarar neyeeeeeee
neyse aarkadaslar bu laf kalabalıgı uzar gıder dertlerımıze ortak olmak ıstersenız buyrun ıkı lafın belını kıralım anlamaya calısın yok oyle olmazsada lutfen dertlerımızze tuz bıber olmayın
ha bırde su mucıze olayına takıldım arkadasım suphesızkı mevla ol derse hersey olur mevlanın mucızelerınden suphem yok ve her zaman mucızesını beklıcem her zamann
canimcimm simdi sana ne sekilde dua ettigimi anlatamamm o rabbimle benim aramda
tas olsun oglan olsun demezz hic kimseeee
sakat olsun oglan olsunn elsiz kolsuz olsunn oglan olsunnn bizi boylemi anladin senn
kim ister kardesimmmm akillii mantikli kim ister
bir kizim var dunyalara degismemm suan yine hamileyimm rabbim yine kiz verirrse basima gozumee taacc ederim tirnagini kurban ederim o laf soyleyenlerr imaali laf carpanlaraa
eltimin cocugunu benim yanimda cukunu yesin deden babaannen
diye sevenlerreee
insallahh yasamazssiniz bu duygulari inaninn cok zorr tas gibi oturuyorrrr tasss
yahu güzel arkadaşım çok saol allahım ne veririse hayırlısından versin allahım senden diğer kardeşlerimden ablalarımdan bin kattan razı ama yazdıklarınızı okuyom okuyom çözemiyom yani sizi kızdırıyorsam affedin beni elin adamı yanına sokulupta daha bişi yokmu yoksa olmayacakmı aa sen genemi adet gördün amann ay ayşem çocukta neymiş diyenleri gördümmü nereye adım atacagımı bilmiyom sizinkide aynı şeydir ama yinede anlamakta güçlük çekiyommm
karakedimm sen gordunmu kizini dr kesinn dedimii
diger kizlarinla bu farklimi gectii
gecen bir arkadas uc kizimda ayniydi bu cokk farkliydii kesinn erkekk dedi dr da erkek demis
dunya bu insanogluu
hep olmayani isterr cocugu olmayanlarin yaninda nankoruz evet
ama elde degil
olmasaydii derdikki bitaneeee bitanneee kiz erkek bitaneee derdiikk
ama var doymuyoruzz baskasini istiyoruzzz
bu dunya boyle kardesimm
ne sen hatalisin nede bizzz
yahu güzel arkadaşım çok saol allahım ne veririse hayırlısından versin allahım senden diğer kardeşlerimden ablalarımdan bin kattan razı ama yazdıklarınızı okuyom okuyom çözemiyom yani sizi kızdırıyorsam affedin beni elin adamı yanına sokulupta daha bişi yokmu yoksa olmayacakmı aa sen genemi adet gördün amann ay ayşem çocukta neymiş diyenleri gördümmü nereye adım atacagımı bilmiyom sizinkide aynı şeydir ama yinede anlamakta güçlük çekiyommm
katılıorum orkıdemm hemde yurekten benımde aynen ole dıo kaynanam kaynatam eltımın ogluna ıkıde bırde kurban olım dıo her dkk arıo soruo ıstedıgını alıo falan fılan bı dedıgı ıkı olmuo benım kızımın yuzune tas geldıgınde morarırken kızım kası donup bakmadı bıle cocuk aglamaktan bı hal oldu eltımın oglu dustu cocuk numaradan agladı dıye kalktı oyyy kurban olım sna oy yavrum bılmem ne dedı okadar ınsanın ıcınde Allahın cezası adı kopeklerrr kurban olsun benım kızlarıma kurban gercı onun canıda bı boka yaramzkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?