kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

kesinlikle yüzde yüz katılıyorum.çünkü benim çevremdede çok var.

Helenx eğitimden kastım yanlış anlaşılmasın lütfen,ben kimseye böyle bir ithamda bulunmak istemem.Eğitimden kastım şuydu,bizim gelinlerimizin bu derece stres olmasının sebebi etrafındaki insanların sürekli kışkırtıcı sözlerle baskı yapmaları ama dünya görüşü farklı olsaydı bu baskıcıların ,bu kadınların psikolojilerinin ne kadar bozuk olduğunu,sürekli bunu düşünmekten diğer çocukların üstüne düşemediğini görür en azından üzülüp ısrar etmezlerdi.Ben onlar adına konuştum.Kendi iş yerimdeki arkadaşlarımda da var aynı problem ama onların aileleri bu denli ısrarcı değiller ve mutlu olmanın tek bir kıstasa bağlı olmadığını yaşamasını ve üzülmemesini sağlıyorlar.Aradaki farka istinaden ister istemez keşke bizim gelinlerimizinde böyle güçlü olmalarını sağlayacak aileleri olsaydı diye de düşünüyorum.

hımm.evet o zaman haklısın.benımde eşim deli gibi erkek çocuk dıye benım kafama sokarcasına ıstegını dıle getırmeseydı..ne bılım yada kız erkek farketmez ıkı kızımız bıze yeter dıye arkamda dursaydı emın olun 3.yu denemezdım.bu devırde 2 çocuk bıle çok oluyo.ama eşimin bi daha çocuk istemem oda kız olur deyıp laf sokuşturmasından bıkıp.kaynanamın bi çocuk daha yapın bu sefer oglan olsun dıye ısmarlama torun ıstemeseınden,elbet kafandan atamıyosun.nıye niyee olmuyor dıye duşunup duruyosun..benım çevremdede var ıkı kızı olup başka çocuk yapmayan.sankı onların içinde kalmamışmı..kalmıştır ama vazgecmışlerdır..ama destek çok onemlı eşim bana destek olsa 3.de kız olsun hiç önemlı degıl dese yapmaya hazırdım nede olsa eşim var arkamda derdım.bu konuda boyle yalnız kalmazdım..insan yaşamayınca bılmıyormuş onu anlıyosun..umarım herkes yuvasında mutlu ve huzurlu hayat sürer.

İnşallah canım,benim de tam da anlatmak istediğim buydu.

10 yıllık evliyim,5 yaşında da oğlum var.Eltim,görümcem ve diğer akrabalarımızla kardeş gibiyizdir.Zor günlerde birliğizdir.Onların yanında oğlumu öptüğümü hatırlamıyorum,onlar benim yumuğu severler ben de onların kızlarını yerim yutarım,çocuklarda bana çok bağlılar.Yazımdan bekar gibi mi anlaşıldım.

Eğitimle çözülecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Nice eğitimli insanlar görüyoruz bu mantığa sahip... Dayınızın gelinlerine gerçekten çok üzüldüm...

Tamam sizin 2 kızınız var bir oğlunuz olsun istiyorsunuz. İstemeniz çok normal ama bu konuda konuşulan şey sırf erkek olsun diye tüp bebek yoluna başvurmak. Bu cahillik değil de nedir sorarım size... İstemek, dilemek çok farklı ama bunun için cinsiyet ayrımıyla çocuk sahibi olmayı düşünmek çok farklı...

selam dogum yapmadım nette problem vardı haftaya kadar dogurmam lazım dua edınn .

bu arada tup bebek olayına gelınce ben cahıllık dgılde aıle planlaması olarak bakıorum olaya nıhayetınde bakabılecegın kadar cocuk daha mantıklı degılmı ben sımdı ucuncuyu yaptım ıstedıgımız cınsıyette olmadı 3 ıdeal cocuk sayısı 4 bıle bana fazla gelıo ama ben erkegı bulana kadar yapacaksam eger nıye secme sansım olmasınkı tamamen boyle dusunuorum ben belkıde boyle dusunmek ıstıorum kendımı rahatlatmak ıcınn .....ama nasıpse boyle denıcem bıde egerkı mutluluk 20 grmık bı et parcasıysa ınsallah olurda suratlarınaa ozellıklede kaynanamın ıserrrr ohhh sımdıden ıcımın yagları erıdıı:)amannnnn bugun herseye guzel bakıorum elestıren ınsanlara bıle sevıorum hepınızı destek olan olmayan herkesı byee

ayy nasil heyecan yaptimm seni goruncee kizim niye doguramadin yavvv

canim kendini kontrol et

kacinci haftandasin gec kalmadimi bebek

Karakedi sen tüp bebek mi yaptırmıştın canım,tavsiye eder misiniz,akrabalarıma ileteyim mi?

karakedi canım benim gibi 3 kızını bekliyor ama 4cüye tüp bebek yapabilir tabi yapanı bulursak ama zor ya kıbrısın yolunu tutacan yada her şeyi oluruna bırakacaksın dün eşimle konuşurken bir arkadaşının akrabası erkek çoçuk için tüp bebek yaptırmışlar ikiz erkek ama6 ayında ölmüş çoçuklar yine ona canı verecek olan mevlam değilmi nasip edecek benim ümidim kalmadı nasipten öte gitmiyor her şey boş bence

nasıpten oteye gıdılmıo ıste arkadasım mevla ısteyecekkı oda olsun
orkıdem 40.haftadayımm dun gıttım dr a henuz acılma yok dedı.ama bılıomusunuz hamılelerın hepsı erkektı ve yenı doganların sırf yarama tuz basmamak ıcın gıtmek ıstemıorum hastahaneye ya valla ama ımtıhan edıo mevla hemde gozumun onune cıkara cıkara........

tuze henuz tup bebek yaptırmadım ama 4 te dusunuorum cok uzuldum gercekten dayının gelınlerıne bızım kaderde beteroyle ıste hamıle kalırız ılk 4 ay super gecer sonra vaahh yınemı keder ama artık yeter sendromuna gırerız hamılelıgımızı ıyı gecıremeyız yanlız cıkarız alısverıslere herseyı yanlız hallederız vs...ama ben gucluyum kızlarıma oyle eskılerı gıydırmem heleı durumumda varsa nıye yapıımmkı bunu onlardan farkımız su kı bız anne olarak kızlarımıza deger verıoruz sanırım anladıgım kadarıyla annelerdede ıs yok dayın tarafındakı ama onlarıda anlayabılıorum bızden beter haldelerrrr.........................(mevla ınsallah bu ayrımı yapan cahıl kaynana kaynata ve dıger salakları bıldıgı gıbı yapsın ne dıımm etraf ole cahılle dolukıııı

edit:bu mesajı yukarıdaki mesaja değil topiğin genel konusuna yazıyorum.Yanlış anlamayın

burada herkesin karşı çıktığı ve cahillik dediği şey kızı olup erkek istemek oğlu olup kız istemek değil.
hadi itiraf edin 3 tane oğlunuz olsa asla ama asla kız için uğraşıp ama kızımda olsun demezsiniz.Çevre bahane size göre de erkek çocuk daha ' değerli' ne kadar acı.
Erkek çocuğu daha değerli görüyorsunuz ve bu sebeple istiyorsunuz yoksa maksadınız çeşitlilik falan değil.
itiraf edin ya da etmeyin yazdıklarınızdan bu açıkça görülüyor. hatta çoğu yerde erkek çocuklardan bahsederken PAŞA demişsiniz. Ne paşası ya etrafınızdaki erkeklere bakın bakalım hangisi paşa

Suçu ona buna atmayın siz de aynı kafadan olmasanız zaten lafı yapıştırırsınız ama kadın olarak siz de bu kafada oldukça ....

Gerçekten üzüldüm çünkü böyle saçma şeylerle kendi psikolojiniz bozmuşsunuz yazık günah değil mi size

Son düzenleme:

arkadasim nasil bir inanctir bu

ne demek oglunuz olsaydi demezdinizki kiziniz olsunnn

bak su linke burada iki oglu olanlar bir oglu olanlarr yanip tutusuyor kiz bebek kiz bebek diyee

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/460770-super-anneler-2011-a-916.html#post23831793

hatta biri var keske uc kizim olsaydii diyorr

tabii sen anlamazssin zaten bu dusunceli insanlardan biyere sigamiyoruz biz
ben ikinciyi bekliyorum bir oglum olsun istiyorum
ama emin ol ucucncuyu %100 kiz yapmak istiyorumm
kiz evladi bambaskaaaaaaaaaa
bilip bilmeden konusmayin lutfenn
kizima hep prenses dediml buna ne diyosun arkadasimm

Daha oncede yazmıştım çabalamadan hatta beklenmedik sekilde üçüncü bebeğim erkek oldu ama Burdaki arkadaşları asla asla yargılamadım çünkü hiçkimsenin ailesini, şartlarını bilmiyorum
O yüzden Allah herkesin gonlundekini nasip etsin diyorum
Yukarda saçma bir yazı yazmış biri..sanırım aşağılamaya çalışmış fakat ugrasip cevap vermeyin .. Heralde başka bir sıkıntısı var
Umarım hepiniz gonlunuzdekine kavuşursunuz
Ha bu arada 100 erkeğe değişmeyeceğim iki güzel prensesim ve birde supriz küçük adamım var :)

nekadar güzel allah çoçuklarını sana bağışlasın benimde 2prensesim var 3prenses yolda insanları yargılamadan anlamak büyüklüktür bunu herkes başaramaz onu başarmakta bir erdemdir anlayana

arkadaslar tp bebekte erkek olasılıgı ne hakıkaten varmı bılgı acısından sordummmm tp bebek hakkında bılgım yokda

arkadaslar tp bebekte erkek olasılıgı ne hakıkaten varmı bılgı acısından sordummmm tp bebek hakkında bılgım yokda

varmış canım ben aratırdım yüzde 99 oluyormuş zaten anneye yerleştirmeden cinsiyeti kontrol ediliyormuş ama bizim burda yasak kıbrısta yapıyorlar ben kıbrıstan bir hemşireyle görüştüm bana öyle dedi

DAVULUN SESI KULAGA HOSTAN ZIYADE FARKLI GELIO INSANLARA YA he evet canım ben tam bı kız dusmanıyım kızları sevmem kendımıde sevmem annemıde sevmem burdakı herkeste aslında benım gıbı bı sen ıyısın sen sadece dusunuosun kadın toplumunu kızları vss....bız cahılız bız kotuyuz eee ne oldu mutlumu oldıunuz yanı boylemı demek gerekıo ya ben yazdıklarımın hıc bırısı degılımm ve burda dertlerını paylasan arkadaslarımda ama sız baskasının derdını elestırecek kadar zayıfsınız bence kımsenın derdını sıkıntısını hafıfe alıpta yadırgamayın kımın ılerde ne olacagı bellı olmazzzzzzzzzz......bız zaten psıkopatız ya o yuzden dogurmak ıstıyoruz kendımıze zaraımı r verdıkce mutlu oluyoruz 9 ay tasıyıp bırde bakıoruz nıye cunku acı cekmek ezıyet cekmek hosumuza gıdıo yetmıo 4.yu dusunuyoruz nıye cunku bu kosturmaca bu ezıyet az bıze dahasıda olmalı dıoruz genclıgımızı tuketıoruz ozgurluk ıstemıoruz nıye bız psıkopatız ondan .....sen yada senın gıbı dusunenler ne bılıosunuz benım hakkımda benım cektıgım hakkındakı yadırgama yada asagılamada bulunuosunuz ya herkesın derdı sıkıntısı kendıne buyuk arkadasım anladınmı sana gore ben kızlrımı sevmıorum ama bana gore ıse ben onlara canımı verırımm ben cocuk dogurup kenara atan bırı degılım bunu ben gayet ıyı bılıorum hayatımı kızlarıma adadım onlar buyuyene kadar ama bosverrr sızde bunları anlayamayacak kapasıtedesınızzzzzzzzz.............ama unutmakı ınsanın evının ıcını kımse bılemez ve yasadıgı seylerıde bu yuzden onyargıdan kacınınn yada yazıp ıyıce ınsanı delı etmeyın

kimse size kızları sevmiyorsunuz demedi ama erkekleri biraz daha değerli buluyorsunuz dedim.
üstteki arkadaş yazmış eziyet hoşumuza mu gidiyor diye. Hah işte ben de onu soruyorum peki neden bu işkence ? daha karnınızda bir bebek varken nasıl oluyor da başka bir hamileliği düşünüyorsunuz? işte bu gerçekten sağlıklı değil burada bir sorun var ve normal olmadığı açık.

kimse size erkek bebek istemeyin demedi . tercih meselesi biri deseki ben oğlum olsun istiyorum kız olsun istemiyorum bunu normal karşılarım. çünkü bu bir istektir kimse karışamaz. ama olay tüp bebekle cinsiyet seçimine gelinceeeeee

Şimdi siz gidip yumurtalarınızla eşinizin spermlerini dölleyeceksiniz ve embriyolar oluşacak yani bir kişiliği, bir dna sı olan bebekler. siz erkek olanı seçip diğerlerini çöpe atacaksınız . NE HAKLA
ne hakla dölleyip çöpe atıyorsunuz rahminize layık bulmadığınız embriyoları. Bunun kürtajdan ne farkı var ? hem de bir değil birden çok embriyo. Ne derseniz deyin eğer sırf erkek olsun diye bu caniliği yapabiliyorsanız bence erkek çocuğa değil psikolğa ihtiyacınız var.

lütfen artık hiçbiriniz bahane altına sığınmayın kendinize yazık etmeyin, canınıza yazık, onca çile çektiğinize yazık, psikolojinize yazık, gireceğiniz günaha yazık, yazıkoğlu yazık

bir de ''çekmeyen bilmez'' diyenler allah size daha büyük dert vermesin ki bu şımarıklığı dert sanmaya devam edebilesiniz diyorum sadece

Edit: haaa bir de boşuna savunmaya kalkmayın dünyanın neredeyse tüm ülkelerinde yasak olması boşuna değil. Çünkü etik dışı bir uygulama bu yüzden her yerde yasak. Normal olsa yasak olmazdı değil mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…