kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

Sağlıklı evlat versin de Allah kızmış erkekmiş çok mu önemli arkadaşlar ya Allah aşkınıza ???

müjdecim dica etsem banada özel atabilirmisin acil ama :)) başlicam calışmaya

sen kimseyi kafan takma hissetime biloe hic birsey kizlairmla gurur duyuyuorumde sen dimdik yakata olki seni kimseler ezip gecemesin
kendini uzme guzelim bnm bebegini saglicsakla buyut oyle bir evlatlarin olsunki seni hep el ustunde tutsunlar ins

okuduklarıma inanamıyorum bayanlar allaha şükretmeniz gerekirken erkek çocuk için çare arıyorsunuz. Kızlarınızın kıymetini bilin kız evlat gibi hayırlısı yoktur.Kendinizden paha biçin.Bu duyguyu tadamayan insanlar var bi evladınız olduğu için şükretmelisiniz.

o zaman bi daha okuma canım...insanların fikirlerine saygı duymak gerekir.hem böyle bi şeyle ilgilenmiyorsan neden bu sayfadasın merak ettim...

valla konu dikkatimi çekti, çoğu sayfaları okudum. ne kadar kaptırmışsın kendini erkek evlada. tamam istiyorsun, ama zaman zaman artık bu isteme bi takıntıya dönüşmüş...

önce şöyle bi şey anlatayım bu ısrarla erkek isteyenlere...

bi akrabamın bebeği olmuyordu... bu akrabamız abisinin oğlunu doğar doğmaz evlatlık aldılar.ama bi üzerine düştüler. kendi evladını o kadar sevemezlerdi herhalde... ama sonunda adamın iş yerine giden o bebek makina altında kaldı. yani bazı şeyleri zorlamanın anlamı yok arkadaşım...olmuyorsa, allah vermiyorsa vardır bi bildiği, hayırsız zararlı bi oğlun olacaktır belkide o yüzde n vermiyordur.belki kızların çok hayırlıdır.
benim bir kızım var.ikinci allah büyük

bu erkekler cinsiyeti kadının mı belirlediğini zannediyolar acaba çok biliyosa erkek bebek için uğraşsın erkek doğurttursun bakalım öyle bir becerisi varmı!! takma kafana canım herşey Allah tan hayırlısı olsun

merhaba ben yeni girdim bu foruma.benim iki kızım var eşim değil aslında ben istiyorum sağlıklı bir oğlum olmasını kıbrısa gittik denedik 2 embriyo yerleştirildi ama olmadı ben çok değil sadece 1 oğlum olsun istiyordum zaten rabbim olmayanlara çift çift versin.şimdi bir daha denedikbu sefer bir tane yerleştirildi. aslında test günüm bugün ama ben yarın yapacam testi. bu gece kandil dua edip rabbime sığınacağım rabbim ol derse olur çünkü.ben bir oğlum olsun diye çok ama çok dua ettim inşallah dualarım kabul olur.rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallahhhhhhhhhh.

bu arada eşim değil ben çok istedim oğlum olmasını.ben kıbrısa gitmek için ikna ettim onu.ben elimden geleni yaptım bu gece duamı edip yarın testi yapıcam inşallah sonuç pozitif olur hayırlısıyla.

Allah cocuklariniza saglik.. uzun omur versin...
Ben evli bile degilim merakimdan soruyorum. Kibrista hangi merkezler/hastaneler oneriliyor? Cunku ben googlede baktim siteler farkli ama dr ayni cogu sitede..

ben doğuş tüp bebek merkezinde yaptırdım.kızlar bugün test yaptırdım sonuç negatif.doktor ilaçlara devam dedi.3 gün sonra pazartesi bir daha test yaptır dedi.

kızlar moralim çok bozuk o kadar dua ettimki okadar mücadele ettimki ama olmayınca olmuyor.benden kahverengi az bir kanama geldi doktor ilaçlara devam dedi benim ümidim yok

kızlar moralim çok bozuk o kadar dua ettimki okadar mücadele ettimki ama olmayınca olmuyor.benden kahverengi az bir kanama geldi doktor ilaçlara devam dedi benim ümidim yok

fhnacim cok uzuldum canim yaa
hakkinda hayirlisi neyse o olsun simdi yokmu bebek yani

canım ya hatırlıyom bende senı.uzlme lutfen.bak gerılerı okursan doguş has.ne gıtmeyın orası kandırıyo falan dıye bı yazı okumuştum.koymuyolar embrıyoyu gerı gelsınler dıye demıştı.yoksa sendedemı oyle aceba:26:..dur bakalım belkı yerleşme kanamasıdır.kaçıncı gun bugun.

bak burda oku ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…