kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

Karakedim sen olumsuz yorumlara cevap verip uzlme gulum herkes iradesinde hur sonuna kadar yanindayim guzelim yolun acik olsun

canım benı anlayan arkadaslarıma tesekkur ederım gurbet ablam azcok benı tanıosun zaten sen bılırsın benı cnm ..

ymb ınsallah saglıkla mevla gonlundekı bebısı hayatına getırır ınsallah cnm dua ıle....
bu araada detayları yaz cnm bızı meraklandırma neler olup bıttıgını detaylı olarak anlat cnm bızde arkandan gelcez ınsallahhh

benim bildiğim türkiyede cinsiyet belirleyen tüp bebek merkezi yok.ancak kıbrısta.ve eşiniz şunu bilmeliki bebek cinsiyetini babadan alıyor...allah gönlünüze göre versin...

canım ..duyunca bide bunu öğrenmekde fayda var dedim..benimde 3. kızım dünyaya geldi...özelden msj sayım yeterli değil...babada yazarsan sevinirim..bunu yaşamayan bir oğlum olsun deyipde kızları 3lemeyen bilemez..

canım ..duyunca bide bunu öğrenmekde fayda var dedim..benimde 3. kızım dünyaya geldi...özelden msj sayım yeterli değil...babada yazarsan sevinirim..bunu yaşamayan bir oğlum olsun deyipde kızları 3lemeyen bilemez..

Slm cnm bebn dogfumu hayirli olsun cnm ins erkrk evlatta nasip olur saglicakla hayirla cnm

KArakedi renkli dopkere girmis erkek demisler yavrum nasil sevindim guzelim yaaaaaa

KArakedi renkli dopkere girmis erkek demisler yavrum nasil sevindim guzelim yaaaaaa

aaaaa çok sevindim yaa :) demekki yaptığı şeyler işe yaramış ve dualarıda kabul olmuş.

nasıl şok olmuştur ama :)

allah sağlıklı hayırlı akıllı uslu evlat etsin.

bu arada şimdiye kadar gittiği bütün doktorlar kesin kızmı demişti ?

aaa valla çok sevindim bi kaç gündür bakıyodum sayfaya birden şok oldum..ne kadar şaşkın ve mutludur şimdi canım benim ya..bi ara acaba kesinmi değişir belki cinsiyeti diye yazıcaktım ama umutlandırmak istemedim.bi doktor hatta bi kaç doktor magduruda ben oldugum için çünkü ben tam 31 hafta kızım olcak diye biliyodum.ve 31. haftada 3 boyutluda oğlum olcağını ögrendim ilk bebeğim benim..şimdi iki yaşını yeni bitiren dünyalar tatlısı bi oğlum var.rabbim inşallah kız annesi olmayıda nasip eder.allahım hepimizin gönlüne göre versin..KARAKEDİ sendende duymak isteriz haberlerini...hayırlı doğumlar olsun inşallah.sağ salim kucağına al bebeğini annesi..

aa valla umutlandım kız sımdıı ayy ınsallaahh doguncada mucızeye razıyımm

rakettiysen zaten yargılamıyorum SENİ ANLAMAYANLARA EVLADININ DEĞERİNİ BİLMEYENLERE ALLAH akıl fikir versin diyorum
yanlış anlaşıldıysam kusura bakma inşallah kocanda yaptığı hatanın farkına varır ve nasıl bir nimete sahip olduğunu bilir
peygamber efendimiz (s.a.v.) 3 kız çocuğu olan ve onları hakkıyla yetiştirenlere cenneti müjdelemiş sonra ashabındakilerde peki ya 2 kızı olanlar diye sormuşlar peygamberimiz 2 kızı olanda aynıdır demiş
Allahım seninde bütün isteyenlerinde gönlünde ne muradı varsa versin inşallah evlat isteyene hayırlı evlatlar erkek isteyene erkek kız isteyene kız hayırlısıyla inşallah

sagol cnm bu dedıklerını bende esıme soyluyo um ama nafıle anlamıor

Bugün adet oldum,eğer son anda vazgeçmezsem pazartesi tedaviye başlıyorum.Korkuyorum
Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.
Gelişmeleri sizlere yazacağım.

Bugün adet oldum,eğer son anda vazgeçmezsem pazartesi tedaviye başlıyorum.Korkuyorum

cnm ınsallah sende mavıslerı evıne koyarsın artık saglıkla gelsın ogulların cnm benım ınsallah senın kac cocugun vardı bıde dıgerlerı tup bebek mıydı benım aklıma su geldıkı pgt ıle genetık degısımımı yapılıo acaba bu gunahmı genetıgıyle oynanması ne bııllıım ya benımde ellı tane soru takılıo aklıma sonra korkma dıorum kendı endıme hadı sen baslada bızde gelelım arkandan cnm benım sıkıldım kocamın dırdırından mutsuzlugundan ogun dıokı bu erkek bak gorursun benım oglum saklıo kendını dedı oglum dedı ya oyle kotu oldumkı of yaaaa bıde kımı duysam erkek cıkıo sınıo benı mevlaaa

ben bu süreci yaşamış biri olarak seni takip edeceğim.
hangi merkeze gidiyorsun?
microsort yöntemini kullanacaklar mı?
ben bir dahakine microsort olmadan gitmem zaten.
yeni başladılar bildiğim kadarıyla kullanmaya.
geçen yıl şubat ayında yaptırmıştık biz...
şimdi şubatta ikinci kızımı kucağıma almaya hazırlanıyorum..
çok alıştım ikinci kız olayına..
şimdiden onu çok seviyorum...
ama bir yıl sonra tekrar denemeyi düşünüyorum tüp bebeği...
bakalım hayırlısı...
yolun açık olsun.
umarım herşey yolunda gider de karnında oğlunla dönersin oradan..
ben boş döndüğümde çok koymuştu gerçekten...

ya canım arkadasım ınankı ıkıncıyede alısıor ınsan ama ucte bıraz saskın kalıosun nasıl yanı dıosun...
ınsallah herkesın gonlundekı olsun bısı sorcam arkadaslar tup bebek olayı mıcrosort falan nasıl oluo bıze bıraz anlatsanıza detayıyla neler yasanıo agrı cokmu oluo sımdı bızım normal yolla oluo cocugumuzz sadece erkek olsun dıye yapcaz ya nasıl bı yol ızleyelım sızce fıkır verırmısınızz pgt pek dusunmuorum ya hadı cesaretlendırın benıdeee:???

KizlAr yapmayın ya cinsiyete takılmayın bu kadar
Saglikla kucağınıza alın hayirli evlat olsun yeter
Benim 4.5 yasında bir oğlum var ikinci oğlumu bes buçuk aylık hamileyken bes ay once kaybettim ve kaybedince cinsiyetin önemsiz olduğunu onemli olanın saglikla kucaklamak olduğunu daha iyi anladım
Oğlum kardes istiyor bende istiyorum ama babamiz henüz istemiyor ama bebeğimizi kaybetmeden once üçüncüyü yaparız bile diyordu eşim
Şimdi. Rabbim versinde sağlıklı olsun cinsiyet hiç onemli değil diyorum

Ülkemizde sağlık sorunları dışında cinsiyet seçimi yapmak yasak arkadaşım. Pgt de cinsiyet seçimi için kullanılmıyor, bilgine.

lütfen banada atarmısın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok merak ettimmmmmmmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…