- Konu Sahibi karakedi84
-
Karakedim sen olumsuz yorumlara cevap verip uzlme gulum herkes iradesinde hur sonuna kadar yanindayim guzelim yolun acik olsun
canım kıyamam ben sana benim annemin yaşadıklarını yaşamızsın gibime geliyor.ama onun ki senden biraz farklı en azında cinsiyeti erkeği belirlediği ortaya çıktı..annemi çok suçladılar..kendini o da suçladı o zamanlar.aglamaktan daha fazla yazamayacağım.
Kızlar sanırım kıbrıs doğuş tüp bebek merkezinden Firdevs Hanıma gideceğim.Adetime 2 hafta kadar süre kaldı,adetim başlayınca tedaviye başlanacak galiba.Ayrıntıları yazarım.Eğer benim için hayırlı olacaksa hamile kalayım diye dua ediyorum.Hamile kalamasam da üzülmeyeceğim, yeter ki hayırlı olan olsun.Aminnn
benim bildiğim türkiyede cinsiyet belirleyen tüp bebek merkezi yok.ancak kıbrısta.ve eşiniz şunu bilmeliki bebek cinsiyetini babadan alıyor...allah gönlünüze göre versin...
KiZlar
Benim iki kızım var , Şubat'ta oğlum olucak
Bizde ne kadar umursamadik erkek oldu..sanki bilerek yapmış gibi
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim
canım ..duyunca bide bunu öğreLmnmekde fayda var dedim..benimde 3. kızım dünyaya geldi...özelden msj sayım yeterli değil...babada yazarsan sevinirim..bunu yaşamayan bir oğlum olsun deyipde kızları 3lemeyen bilemez..
KArakedi renkli dopkere girmis erkek demisler yavrum nasil sevindim guzelim yaaaaaa
aaa valla çok sevindim bi kaç gündür bakıyodum sayfaya birden şok oldum..ne kadar şaşkın ve mutludur şimdi canım benim ya..bi ara acaba kesinmi değişir belki cinsiyeti diye yazıcaktım ama umutlandırmak istemedim.bi doktor hatta bi kaç doktor magduruda ben oldugum için çünkü ben tam 31 hafta kızım olcak diye biliyodum.ve 31. haftada 3 boyutluda oğlum olcağını ögrendim ilk bebeğim benim..şimdi iki yaşını yeni bitiren dünyalar tatlısı bi oğlum var.rabbim inşallah kız annesi olmayıda nasip eder.allahım hepimizin gönlüne göre versin..KARAKEDİ sendende duymak isteriz haberlerini...hayırlı doğumlar olsun inşallah.sağ salim kucağına al bebeğini annesi..
KArakedi renkli dopkere girmis erkek demisler yavrum nasil sevindim guzelim yaaaaaa
yok kızz keske erkek deseydı ahh ahh nerde Allahmı soylettı neeee
sevgılı arkadasım senı anlayabılıorum ne kadar zorlu bır surec oldugunu tahmın edebılıyorum ama bılırsınkı ben sadece senın sıkıntını anlamak yada tahmın etmekle kalıyorum aynısı senın ıcınde gecerlı sen de benım sıkıntımı anlamayabılır yada anlamaya calısırsın ama ne cektıgımı nasıl kosullarda oldugumu bılemezsın benım soledıgım seye uzulmenı ıstemezdım benım ıcınde once saglık ama kocam ve aılesıbenı cok yıprattı cnm bende ısterdımkı hamılelıklerımı mutlu gecıreyım ama ınankı cındıyetlerını ogrendıkten sonra ben hep aglıyorum bana solenenlerı soylesem dersınkı arkadasım haklısın lutfen yanlıs anlama ınsallah mevla sana vetum cocugu olmayan arkadaslara hayırlı saglıklı evlatlar versın
hayatım hakkında cok fazla derıne ınmıcem ama ben gencecık yasımda omuzlarında cok agır yuklerı olan bırıyım buraya sadece ıcımı acmaya derdımı dokmeye gelıyorum ıstersen aynı sekılde yargılamaya devam edebılırsın sadece kırıldıgına uzuldugum ıcın yazdım baska yargılayan arkdaslara cevap vermıcem artık mıllete derdımı anlatmaktan kendımı ıfade etmeye calısmaktan sıkıldım neyse ıyı gecelerrr
rakettiysen zaten yargılamıyorum SENİ ANLAMAYANLARA EVLADININ DEĞERİNİ BİLMEYENLERE ALLAH akıl fikir versin diyorum
yanlış anlaşıldıysam kusura bakma inşallah kocanda yaptığı hatanın farkına varır ve nasıl bir nimete sahip olduğunu bilir
peygamber efendimiz (s.a.v.) 3 kız çocuğu olan ve onları hakkıyla yetiştirenlere cenneti müjdelemiş sonra ashabındakilerde peki ya 2 kızı olanlar diye sormuşlar peygamberimiz 2 kızı olanda aynıdır demiş
Allahım seninde bütün isteyenlerinde gönlünde ne muradı varsa versin inşallah evlat isteyene hayırlı evlatlar erkek isteyene erkek kız isteyene kız hayırlısıyla inşallah
Bugün adet oldum,eğer son anda vazgeçmezsem pazartesi tedaviye başlıyorum.Korkuyorum
Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.
Gelişmeleri sizlere yazacağım.
Bugün adet oldum,eğer son anda vazgeçmezsem pazartesi tedaviye başlıyorum.Korkuyorum
Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.
Gelişmeleri sizlere yazacağım.
ben bu süreci yaşamış biri olarak seni takip edeceğim.
hangi merkeze gidiyorsun?
microsort yöntemini kullanacaklar mı?
ben bir dahakine microsort olmadan gitmem zaten.
yeni başladılar bildiğim kadarıyla kullanmaya.
geçen yıl şubat ayında yaptırmıştık biz...
şimdi şubatta ikinci kızımı kucağıma almaya hazırlanıyorum..
çok alıştım ikinci kız olayına..
şimdiden onu çok seviyorum...
ama bir yıl sonra tekrar denemeyi düşünüyorum tüp bebeği...
bakalım hayırlısı...
yolun açık olsun.
umarım herşey yolunda gider de karnında oğlunla dönersin oradan..
ben boş döndüğümde çok koymuştu gerçekten...
ya canım arkadasım ınankı ıkıncıyede alısıor ınsan ama ucte bıraz saskın kalıosun nasıl yanı dıosun...
ınsallah herkesın gonlundekı olsun bısı sorcam arkadaslar tup bebek olayı mıcrosort falan nasıl oluo bıze bıraz anlatsanıza detayıyla neler yasanıo agrı cokmu oluo sımdı bızım normal yolla oluo cocugumuzz sadece erkek olsun dıye yapcaz ya nasıl bı yol ızleyelım sızce fıkır verırmısınızz pgt pek dusunmuorum ya hadı cesaretlendırın benıdeee:???
kızlar isteyen herkese gönderdim, olmaz demeyin bence cunku kim denediyse oldu. Tabi allah'ın dediği olur ama deneyenleride gördüm . Gerçi benim kişisel fikrim eğer ailenizde huzursuzluk yoksa oluruna bırakmak en iyisi.. Benimki mesela spiralle hamile kaldım, hiç istemediğim bir donemde hiç aklımda yokken.. Bebek buyudukce tek sorduğumuz saglıgı idi ama doktor erkek deyince çok şaşırdım.. Hep korktum saglıgı iyi olsun istedim inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı sihhatli dogar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?