- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
- Konu Sahibi fatos hanim
-
Onu farketmemişim ben 1 er tane alırım karar verdiğimde kargo çok tutmayacak.Yaş olarak iki kızımada uyacak şeyler var hoşuma gitti.Eşimle konuşayım dönüş yapıcam size
Lcw şort
mark spencer kot
ikinci resimdeki 8-10 yaş için kot etek
turuncu ve pembe triko hırka
beyaz penye kumaş elbise
lcw elbise pembe çizgili(bunun kumaşı nasıl naylon tarzı mı???)
lcw askılı tunik
lcw elbise(bununda kumaşını merak ediyorum)
sandalet ve keten ayakkabı
lcw kot
Wenice kapişonlu hırka
Bunları alacağım yalnız parantezli yazanlarda tereddütüm var.Birde perşembe gününden önce dışarı çıkma ihtimalim yok.Kesin alacağım ama o güne kadar bekleyebilir misin??
Elbiselerde çok hoşuma gitmişti pamuk olması güzell.Onlarıda alırım.Resme gerek yok temiz oldukları belli zaten yalnız kot eteği kızlarım için değilde bi akrabam için alıcam.9 yaşında zayıf bir kız.Kalıp olarak etek nasıl??
sarı wenice hırka,
turuncu triko hırka,
pembe triko hırka,
kot fırfırlı etek
beyaz askılı tunik satıldı. diğerlerinden birer tane daha var....
Hepsini alacaktım ben ??
Ödeme işini nasıl yapıcaz.Daha önce hiç alışveriş yapmadım bu şekilde.Yarın eşim müsait olursa yatıracak ya da ben çıkıp yapabilirsem yapacağım.
size sattım zaten :) mesajla soruyorlar da o yüzden yazma gereği duydum.
yarın eft yapacaksanız bugün hepsini paketleyip yarın kargolaması için eşime vericem sizden cevap bekliyorum?
Bu aralar çok dalgınım,unutkanlıkda mevcut okurken tam algılayamıyorum nedense :)).Kusura bakmayın şimdi tekrar okuyunca anladım
sorun değil :)
size özel mesaj atıcam ama mesaj kutunuz dolu olduğu için gönderemiyorum. mesajlarınızı silerseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?