Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarla oyun oynayan koca.. Boşanıyorumlütfen yorum
Evliligi evcilikle karistiriyor yeni nesil. Boşanacak bir durum göremedim. Ne bekliyorsun evlilikten be güzel kardeşim. Herşeye de karisilmazki. Neyle kafası rahatliyorsa bi izin ver. Bi rahat bırak. Bunu aldatma olarak mi algiliyorsun. Sana boşan haklisin diyenlerin çalışan kocaları, işyerlerinde bizzat yapıyor o muhabbetleri hanım arkadaşlarıyla. Ki gayet normal. Eşin alttan alacaktır. Uzatma sen de.
Evliligi evcilikle karistiriyor yeni nesil. Boşanacak bir durum göremedim. Ne bekliyorsun evlilikten be güzel kardeşim. Herşeye de karisilmazki. Neyle kafası rahatliyorsa bi izin ver. Bi rahat bırak. Bunu aldatma olarak mi algiliyorsun. Sana boşan haklisin diyenlerin çalışan kocaları, işyerlerinde bizzat yapıyor o muhabbetleri hanım arkadaşlarıyla. Ki gayet normal. Eşin alttan alacaktır. Uzatma sen de.
Yanlış kişilerle evleniyorsunuz işte. Bu nasıl bir zihniyet? Oyun kötü alışkanlıklardan birisidir. Evlenmeden önce kötü alışkanlıklara, saygıya, sadakata, duygusal zekaya dikkat edin.
Evet ailem iyi başka şehirler deyiz boşanmaydı evraktı derken zaman geçiyor konuşup barışıyoruz. Bende en son dedmki birdaha böyle birşey olursa boşanıp giderim mevzu bu. O yüzden ben beklicem boşanıp gidicem dedim öyle de olacak
Derdim blöf değil hanımefendi. Ben eşimle barştığımda daha önce böyle birşey olursa boşanmadan gitmem boşanrr öyle giderim demiştim o benim ciddi olduğumu biliyor