Kızlarla oyun oynayan koca.. Boşanıyorumlütfen yorum

Yalnız oyun oynadığı kızla findirdeme falan yok. Hemen karşı taraf kadın diye yapıştırmışsınız şırfıntıyı ama öyle bir durum yok. Konu sahibi hazmadememiş bir kadınla oyun oynamasına. Haklıdır ya da değildir bir şey demiyorum ama karşı tarafın kocasını baştan çıkarmak gibi Bi derdi yok. Yani evli adamlar temiz de karşısındaki kadın yapışmış algıeından biraz sıyrılsak daha sağlıklı olacak.
sen kadını nerden biliyorsun da sanki o kadın senmişsin gibi konuşuyorsun

Her yanlış yazılan şey komik olmaz ama şırpıntı komik işte. Hem oyunda konuşuyor diye kadın öyle olmaz. Zaten evli olduğunu bile bilmiyordur. Havadan sudan konuşuyordur. Sorun kocada yani.
sen bunu nerden biliyorsun ya

kimse oyun oynayan kadınlara laf etmedi belliki sende oyun oynuyorsun üstüne alınmışsında benim lafım konu sahibinin fingirdedigi kadına canım yoksa internetsiz ev kalmadı illaki okey falan oynuyoruzdur hepimiz arada ama edebimizle degilmi senin üstüne alınacagın bişey yok yani
Oyundan nefret ederim ama oynayan hiçbir kadına da sizin deyiminizle "şırpıntı" deme hakkını kendimde bulmam. Belki kadın sadece oyun oynayan biri ve konu sahibinin eşiyle aralarında bir şey yok. Ya da konu sahibinin eşi kadına yılışıyor ama kadın yüz vermiyor. Yani adam namuslu olursa kadın gelip adamın karşısında çırılçıplak soyunsa, dönüp bakmaz asla.

Şırpıntı yazmış bir de:))
Ben urfa ağzıyla yazdığını düşündüm. Yanlış bilmiyorsam o yörede "şırpıntı", namussuz kadın anlamına geliyor ama o taraftan değilse tabii ki sizin yazdığınız şekilde olmalı.

sen kadını nerden biliyorsun da sanki o kadın senmişsin gibi konuşuyorsun
Siz önce bi haddinizi bilin de, bu nasıl bir üslup. Kolayınıza gidiyor değil mi, karşı tarafa yelloz, or..spu demek. Böylece kocalarınızı aklıyorsunuz gözünüzde. O yapmazdı ama baştan çıkardı diyorsunuz.

Hayır istemeyen bi insana kimse bişey yaptıramaz hanımefendi. Affetmek için bahane aradığınız kocalarınız çatır çatır aldatıyor sizi sonra da suçu başkasına atıp sizi kullanmaya devam ediyor. İçinizdeki bu öfke de burdan kaynaklı.

O kadın ben değilim ama erkeğin her boku yiyip kadına yaftalanmasına karşı çıkan kendine saygılı mantıklı bir kadınım.

Hanımefendi dedim ama haketmiyorsunuz, lafın gelişi söylüyorum üstünüze alınmayın.

konu sahibi evi terk etmemis, odayı terk etmis. ben de bazen annemle kavga edince salonu terk ediyorum. ayrı odaya cıkıyorum.
Bana mı alıntı yapacaktınız? 😀 O kadar kötü bir anlatım var ki, kim nereyi terketmiş nereye gitmiş ne ediyor belli değil, anlayana kadar canım çıktı burda. 😬

Oyun listesinde herkes olabilir. Benim eşimin voleybol oynadığı takımda kız erkek hepsi var üstelik gerçek hayat. O zaöan ben boşamalıyım. Çok çocukça davranmışsınız. Odaya gitmeler ağlama krizi yan odadan mesaj atmalar... Adamın yaptığı bir şey yok. Hakime oyun takımında kız vardı desen sana güler haksız olursun

Ya siz voleybol takımını İnternetle bir mi tutuyorsunuz ? İnternette oyun oynayan kızları bulup bulup ekleyen tiplerin amacı ne sizce hiç oturup düşündünüz mü şu yorumu atarken ? Baksan bu tipler birlikte oynamaktan keyif aldıkları erkekleri eklemezler listeye,sadece kızlar eklenir.Bu normal mi şimdi ?
Random istek geliyor mesela bana,sırf kız olduğum için.Konuşmaya falan çalışıyorlar.Adamların birçoğunun amacı ''aa oynamak keyifliydi bir daha oynarız belki'' değil,aman kız olsun da iki sohbet edelim,yoksa aynı tipler erkekleri de eklemekten çekinmez.

kimse oyun oynayan kadınlara laf etmedi belliki sende oyun oynuyorsun üstüne alınmışsında benim lafım konu sahibinin fingirdedigi kadına canım yoksa internetsiz ev kalmadı illaki okey falan oynuyoruzdur hepimiz arada ama edebimizle degilmi senin üstüne alınacagın bişey yok yani

İnternetten hiçbir oyun oynamıyorum, gereksiz zaman kaybı olarak görüyorum yani sizin deyiminizle üstüme alınabileceğim bir şey yok yine de söyleminizin çirkinliği beni rahatsız etti. Bahsi geçen oyun karşılıklı konuşarak oynanan bir oyun edepsizlikle alakası nedir? Konu sahibinin eşinin biriyle fingirdediğini nerden çıkarttınız da karşıdaki kadın ‘şırpıntı’ oldu birden? Konu sahibinin eşi oyuna girerken ben evliyim ona göre konuşun benimle mi demiş? Hiç tanımadığınız bir kadını çok çirkin bir sözle itham etmişsiniz ama kocaya tek kelime kötü söz yazmamışsınız.

hiç bir erkek karısını umrunda olmayan bi oyun arkadaşı için seçim haline getirmez düzgün oyun oynuyo
Oyundan nefret ederim ama oynayan hiçbir kadına da sizin deyiminizle "şırpıntı" deme hakkını kendimde bulmam. Belki kadın sadece oyun oynayan biri ve konu sahibinin eşiyle aralarında bir şey yok. Ya da konu sahibinin eşi kadına yılışıyor ama kadın yüz vermiyor. Yani adam namuslu olursa kadın gelip adamın karşısında çırılçıplak soyunsa, dönüp bakmaz asla.
ben kadın namussuz adam namuslumu dedim boşan dedim boşan kendi kafanızca okuyup yorum yapıyorsunuz siz normalde oyun oynayan kocanıza o kadını sil dermisiniz demekki bi sorun varki kadıncagızda o kadınla yada kadınlarla konuşmasını oynamasını istemiyor hemen infaz etmişsiniz kadını siz kendi yorumunuzu yazın geçin başkasının yorumuna laf atmak nedir ya biri f yerine p harfi yazdıgıma takılmış biri oyun oynayan bütün kadınlara dedigimi sanmış biri kadını suçlamışsın adam suçlu demiş bu nedir ya normal oyun oynayana kimse laf etmez demkki bi anormallik var ki adam oyun oynadığı kadını karısına tercih ediyor değilmi

Siz önce bi haddinizi bilin de, bu nasıl bir üslup. Kolayınıza gidiyor değil mi, karşı tarafa yelloz, or..spu demek. Böylece kocalarınızı aklıyorsunuz gözünüzde. O yapmazdı ama baştan çıkardı diyorsunuz.

Hayır istemeyen bi insana kimse bişey yaptıramaz hanımefendi. Affetmek için bahane aradığınız kocalarınız çatır çatır aldatıyor sizi sonra da suçu başkasına atıp sizi kullanmaya devam ediyor. İçinizdeki bu öfke de burdan kaynaklı.

O kadın ben değilim ama erkeğin her boku yiyip kadına yaftalanmasına karşı çıkan kendine saygılı mantıklı bir kadınım.

Hanımefendi dedim ama haketmiyorsunuz, lafın gelişi söylüyorum üstünüze alınmayın.
Sen kimsin ki benim hanımefendi olup olmadığımı tartışıyorsun kendine gel terbiyesizlik yapma adam sütten çıkmış ak kaşık diyen olmadı önce bir okumasını ögren anlama bozuklugu var sende ben sana hanımefendi bile demiyorum küstah
Ortalara her konulara atlayıp kavga etmek için ona buna sataşmak için fırsat bekleyen birisisin bundan sonra da ne yazarsan yaz seni ciddiye almıyorum

Özet gizem evliyim 4 senelik 2 tane kızım var kayınvalidem le yaşıyorum.

Eşim nette oyun oynuyor ve sürekli kızlarla. Uyarmama rağmen hala devam ediyor ve ekliyor. Geçen gn kavga ettim beni bunaltma seni boşarım dedi. Altı üstü oyun vs. Neyse bugün yine kız gördüm listesinde silmiyorum uzatma gelir gelmez kontrol ediyosun vs gibi laflar etti neyse gittim geldim baktım oyuna girmiş gene bir kız sesi. Oyun oynuyorlar konuşuyorlar vs. Buda sondu dedim odaya gittim peşimden bile gelmedi ağlama krizine girdim çok üzüldüm sonra mesaj attım Buda sondu yeter bitti dedim neyle tehdit ediyosun dedi 1 eylülde mahkemeler açılacak gidicem boşanıcam yeter dedim keyfin bilir dedi. Gittim kayınvalidem söyledim ayın 1 ine kadar burda kalabilir miyim sonra gidicem dedim burası senin de evin kızım one demek dedi. Sonra bebeğimi aldım başka odaya geçtim. Çok sıcak küçük bi oda eşim geldi sen odada yat çocuk bunalır ben burda yatarım dedi uzattı hayır dedim sonra gitti. Kızlar doğru yapmışmıyım sizce bu kaç oldu uyardım bş tarafına bile takmıyor kendimi çok değersiz hissediyorum beni kaybetme korkusu zaten yok.. Artık içim almıyor çok rencide oluyorum

Off iki küçük çocuk Biri daha minicik Sen zaten 24 saat ayaktasindir Üstelik kv ile yaşıyorsun Adam işten gelip üstelik kadınlarla oyun oynuyor öyle mi? Bunaldım valla hayal edince

Ben urfa ağzıyla yazdığını düşündüm. Yanlış bilmiyorsam o yörede "şırpıntı", namussuz kadın anlamına geliyor ama o taraftan değilse tabii ki sizin yazdığınız şekilde olmalı.
Siz şakamısınız ya ciddi degilsiniz değilmi yok canım dogulu degilim ben böyle duymuştum böyle yazdım
Hayır kadın buraya derdini yazmış bi akıl istemiş hepiniz kadını yerden yere vurdunuz o ayrı bazılarıda benim yazdıgım bir harf yanlışlığına takılmış konu aç canım istersen oylama yaptır dogulumu bu kız nereli diye topikler aç hayret bişeysiniz asıl konuyu bırakıp beni yargılamaya çalışıyorsunuz pes diyorum size

Size bosanin bosanmayin gibi bir yorum yapamam lakin bir adim atmadan bu evde oturmaya mecburum minvalinden yaziminiza istinaden

Adli tatilde dava aciliyor sadece durusma tatil bitince goruluyor.Anlasmali olursanizda uzamadan bosanirsiniz

Ha yok amalarim var diyorsaniz bosanmayi pelesenk yapmayin o sekle gelince kimse sizi ciddiye almaz kendi aileniz bile

Eee ailnize söylemicek misiniz bu kararı söyleseniz çünkü buraya gel derler. Direk bir eylülden sonra boşandım ben diyip yanlarına mi gidiceksiniz sizce de bu daha kötü olmaz mı

Sen kimsin ki benim hanımefendi olup olmadığımı tartışıyorsun kendine gel terbiyesizlik yapma adam sütten çıkmış ak kaşık diyen olmadı önce bir okumasını ögren anlama bozuklugu var sende ben sana hanımefendi bile demiyorum küstah
Ortalara her konulara atlayıp kavga etmek için ona buna sataşmak için fırsat bekleyen birisisin bundan sonra da ne yazarsan yaz seni ciddiye almıyorum
Sizin çok büyük problemleriniz var galiba. Bana hakaret edemezsiniz bi kendinize gelin. Kızlar Mune 'u bir etiketler misiniz, hanımefendiyle ( lafın gelişi) ilgilensin, kendisi haddini fersah fersah aştı.

Back
X