- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
- Konu Sahibi Cirkinsansi06
bi p harfimi komigine gittiŞırfıntı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi p harfimi komigine gittiŞırfıntı
sen kadını nerden biliyorsun da sanki o kadın senmişsin gibi konuşuyorsunYalnız oyun oynadığı kızla findirdeme falan yok. Hemen karşı taraf kadın diye yapıştırmışsınız şırfıntıyı ama öyle bir durum yok. Konu sahibi hazmadememiş bir kadınla oyun oynamasına. Haklıdır ya da değildir bir şey demiyorum ama karşı tarafın kocasını baştan çıkarmak gibi Bi derdi yok. Yani evli adamlar temiz de karşısındaki kadın yapışmış algıeından biraz sıyrılsak daha sağlıklı olacak.
Her yanlış yazılan şey komik olmaz ama şırpıntı komik işte. Hem oyunda konuşuyor diye kadın öyle olmaz. Zaten evli olduğunu bile bilmiyordur. Havadan sudan konuşuyordur. Sorun kocada yani.bi p harfimi komigine gitti
sen bunu nerden biliyorsun yaHer yanlış yazılan şey komik olmaz ama şırpıntı komik işte. Hem oyunda konuşuyor diye kadın öyle olmaz. Zaten evli olduğunu bile bilmiyordur. Havadan sudan konuşuyordur. Sorun kocada yani.
Oyundan nefret ederim ama oynayan hiçbir kadına da sizin deyiminizle "şırpıntı" deme hakkını kendimde bulmam. Belki kadın sadece oyun oynayan biri ve konu sahibinin eşiyle aralarında bir şey yok. Ya da konu sahibinin eşi kadına yılışıyor ama kadın yüz vermiyor. Yani adam namuslu olursa kadın gelip adamın karşısında çırılçıplak soyunsa, dönüp bakmaz asla.kimse oyun oynayan kadınlara laf etmedi belliki sende oyun oynuyorsun üstüne alınmışsında benim lafım konu sahibinin fingirdedigi kadına canım yoksa internetsiz ev kalmadı illaki okey falan oynuyoruzdur hepimiz arada ama edebimizle degilmi senin üstüne alınacagın bişey yok yani
Ben urfa ağzıyla yazdığını düşündüm. Yanlış bilmiyorsam o yörede "şırpıntı", namussuz kadın anlamına geliyor ama o taraftan değilse tabii ki sizin yazdığınız şekilde olmalı.Şırpıntı yazmış bir de:))
Siz önce bi haddinizi bilin de, bu nasıl bir üslup. Kolayınıza gidiyor değil mi, karşı tarafa yelloz, or..spu demek. Böylece kocalarınızı aklıyorsunuz gözünüzde. O yapmazdı ama baştan çıkardı diyorsunuz.sen kadını nerden biliyorsun da sanki o kadın senmişsin gibi konuşuyorsun
Bana mı alıntı yapacaktınız?konu sahibi evi terk etmemis, odayı terk etmis. ben de bazen annemle kavga edince salonu terk ediyorum. ayrı odaya cıkıyorum.
Oyun listesinde herkes olabilir. Benim eşimin voleybol oynadığı takımda kız erkek hepsi var üstelik gerçek hayat. O zaöan ben boşamalıyım. Çok çocukça davranmışsınız. Odaya gitmeler ağlama krizi yan odadan mesaj atmalar... Adamın yaptığı bir şey yok. Hakime oyun takımında kız vardı desen sana güler haksız olursun
kimse oyun oynayan kadınlara laf etmedi belliki sende oyun oynuyorsun üstüne alınmışsında benim lafım konu sahibinin fingirdedigi kadına canım yoksa internetsiz ev kalmadı illaki okey falan oynuyoruzdur hepimiz arada ama edebimizle degilmi senin üstüne alınacagın bişey yok yani
ben kadın namussuz adam namuslumu dedim boşan dedim boşan kendi kafanızca okuyup yorum yapıyorsunuz siz normalde oyun oynayan kocanıza o kadını sil dermisiniz demekki bi sorun varki kadıncagızda o kadınla yada kadınlarla konuşmasını oynamasını istemiyor hemen infaz etmişsiniz kadını siz kendi yorumunuzu yazın geçin başkasının yorumuna laf atmak nedir ya biri f yerine p harfi yazdıgıma takılmış biri oyun oynayan bütün kadınlara dedigimi sanmış biri kadını suçlamışsın adam suçlu demiş bu nedir ya normal oyun oynayana kimse laf etmez demkki bi anormallik var ki adam oyun oynadığı kadını karısına tercih ediyor değilmiOyundan nefret ederim ama oynayan hiçbir kadına da sizin deyiminizle "şırpıntı" deme hakkını kendimde bulmam. Belki kadın sadece oyun oynayan biri ve konu sahibinin eşiyle aralarında bir şey yok. Ya da konu sahibinin eşi kadına yılışıyor ama kadın yüz vermiyor. Yani adam namuslu olursa kadın gelip adamın karşısında çırılçıplak soyunsa, dönüp bakmaz asla.
Sen kimsin ki benim hanımefendi olup olmadığımı tartışıyorsun kendine gel terbiyesizlik yapma adam sütten çıkmış ak kaşık diyen olmadı önce bir okumasını ögren anlama bozuklugu var sende ben sana hanımefendi bile demiyorum küstahSiz önce bi haddinizi bilin de, bu nasıl bir üslup. Kolayınıza gidiyor değil mi, karşı tarafa yelloz, or..spu demek. Böylece kocalarınızı aklıyorsunuz gözünüzde. O yapmazdı ama baştan çıkardı diyorsunuz.
Hayır istemeyen bi insana kimse bişey yaptıramaz hanımefendi. Affetmek için bahane aradığınız kocalarınız çatır çatır aldatıyor sizi sonra da suçu başkasına atıp sizi kullanmaya devam ediyor. İçinizdeki bu öfke de burdan kaynaklı.
O kadın ben değilim ama erkeğin her boku yiyip kadına yaftalanmasına karşı çıkan kendine saygılı mantıklı bir kadınım.
Hanımefendi dedim ama haketmiyorsunuz, lafın gelişi söylüyorum üstünüze alınmayın.
Özet gizem evliyim 4 senelik 2 tane kızım var kayınvalidem le yaşıyorum.
Eşim nette oyun oynuyor ve sürekli kızlarla. Uyarmama rağmen hala devam ediyor ve ekliyor. Geçen gn kavga ettim beni bunaltma seni boşarım dedi. Altı üstü oyun vs. Neyse bugün yine kız gördüm listesinde silmiyorum uzatma gelir gelmez kontrol ediyosun vs gibi laflar etti neyse gittim geldim baktım oyuna girmiş gene bir kız sesi. Oyun oynuyorlar konuşuyorlar vs. Buda sondu dedim odaya gittim peşimden bile gelmedi ağlama krizine girdim çok üzüldüm sonra mesaj attım Buda sondu yeter bitti dedim neyle tehdit ediyosun dedi 1 eylülde mahkemeler açılacak gidicem boşanıcam yeter dedim keyfin bilir dedi. Gittim kayınvalidem söyledim ayın 1 ine kadar burda kalabilir miyim sonra gidicem dedim burası senin de evin kızım one demek dedi. Sonra bebeğimi aldım başka odaya geçtim. Çok sıcak küçük bi oda eşim geldi sen odada yat çocuk bunalır ben burda yatarım dedi uzattı hayır dedim sonra gitti. Kızlar doğru yapmışmıyım sizce bu kaç oldu uyardım bş tarafına bile takmıyor kendimi çok değersiz hissediyorum beni kaybetme korkusu zaten yok.. Artık içim almıyor çok rencide oluyorum
Siz şakamısınız ya ciddi degilsiniz değilmi yok canım dogulu degilim ben böyle duymuştum böyle yazdımBen urfa ağzıyla yazdığını düşündüm. Yanlış bilmiyorsam o yörede "şırpıntı", namussuz kadın anlamına geliyor ama o taraftan değilse tabii ki sizin yazdığınız şekilde olmalı.
Sizin çok büyük problemleriniz var galiba. Bana hakaret edemezsiniz bi kendinize gelin. Kızlar Mune 'u bir etiketler misiniz, hanımefendiyle ( lafın gelişi) ilgilensin, kendisi haddini fersah fersah aştı.Sen kimsin ki benim hanımefendi olup olmadığımı tartışıyorsun kendine gel terbiyesizlik yapma adam sütten çıkmış ak kaşık diyen olmadı önce bir okumasını ögren anlama bozuklugu var sende ben sana hanımefendi bile demiyorum küstah
Ortalara her konulara atlayıp kavga etmek için ona buna sataşmak için fırsat bekleyen birisisin bundan sonra da ne yazarsan yaz seni ciddiye almıyorum