- 28 Mart 2020
- 21.803
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.680
- 598
- Konu Sahibi Cirkinsansi06
-
bu sefer herkese dedim ki yine aynı şeyler olursa boşanıp gelirim. O YÜZDEN BOŞANMADAN ASLA AİLEMİN YANINA DÖNMEM
Bu da bir yerde kurtarmak aslinda. Kadini degilse de cocuklarini huzursuz bir ortamdan kurtarmak. Bir yerinden herkes iyilik peşinde. Ama anlayana.Ben kurtarmak ıcın konusmuyorum kendı adıma.
Kurtulmak istemeyenı kurtarmak ıcın asla ugrasmam.
Sadece biz inanmadık adamla anası da inanmamıs, bosuna blof yapıp kavga cıkarma gormezden gel kavga cikmasin bari diyorum
Allah iyiliğini versınMügedeki gülizar gibi. "Ben sametlerin evinden çıkarken yemin ettim bir daha aglamicam diye. Bu yuzden şiar'ın cenazesinde aglamadim."
Bu yazinizdan sizi tebrik etmek istiyorum. Gerçekten kırmadan, dalga geçmeden güzelce yazmişsiniz . Son paragrafta yazdığınız şeyler beni duygulandirdi desem yeri var. Kadin güç ariyor belki dalga geçmeden güçlü olduğunu hissetirmeniz güzel . Insallah konu sahibi kendindeki gücün farkina varırBeni yanlış anlamayın amacım sizi kirmak değil fakat belli ki eşiniz tavırdan, tripten anlamıyor. Tartışma sonrasında yaptıklarınız ise trip gibi duruyor.
Kayınvalidenizden izin almanız filan... Odanızdan ayrılıp rahatsız bir yere geçmeniz. Nasıl anlatsam adama vicdan yaptırmak ister gibi tavırlarınız.
Eminim siz çok güçlu bir kadınsınız.
Şayet bu konuda kendinizden eminseniz ve şuan için gidebilecek yeriniz de yoksa tamamen kesin iletişimi. Kendi rahatınızdan taviz vermeyin bırakı o rahatsız olsun.
ay ama nolur adam gibi korunsunlar sonra olan çocuklara oluyo evcilik oynuycaklar diye1 eylule kadar sevişir barışırsınız
Korunacaklarina ihtimal veriyor musun Aslıcım ben vermiyorum. Dava acma sürecinde kaza kurşunu ile 3. Gelebilir.ay ama nolur adam gibi korunsunlar sonra olan çocuklara oluyo evcilik oynuycaklar diye
Derdim blöf değil hanımefendi. Ben eşimle barştığımda daha önce böyle birşey olursa boşanmadan gitmem boşanrr öyle giderim demiştim o benim ciddi olduğumu biliyor
konu sahibi evi terk etmemis, odayı terk etmis. ben de bazen annemle kavga edince salonu terk ediyorum. ayrı odaya cıkıyorum.Hayır ya, adam sallamayınca kaynanam Belkı arka cikar dıyıp evinizde kalabilir mıyım diye sormus zaten o evde yasıyor.
Kadın da neden yasamayasın burası senin evin dıyıp gıdıp ogluna bagıracak..
Ama oyle olmamıs
Ben ne yazmısım peki, evı terk etmıs mı yazmısım?konu sahibi evi terk etmemis, odayı terk etmis. ben de bazen annemle kavga edince salonu terk ediyorum. ayrı odaya cıkıyorum.
ben sizin alıntı yaptıgınıza alıntı yapacaktım, sizin yazdıgınıza ek olarak yazmak istedim yani. neyse ben alıntıyı da terk ediyorum.Ben ne yazmısım peki, evı terk etmıs mı yazmısım?
Evı terk etmemıs kaynanasının yanına dıger odaya gıtmıs aynı evde ler zaten mı demıstım?
Tamam hoscakalben sizin alıntı yaptıgınıza alıntı yapacaktım, sizin yazdıgınıza ek olarak yazmak istedim yani. neyse ben alıntıyı da terk ediyorum.
ok byeTamam hoscakal
Gerçekten çok üzülüyorum çok emek verdim bu evlilik için çok fedakarlık yaptım hala yapıyorum ve çok incindim bana Kendimi b.. Givi hissettiriyor bu kadar değersiz olmamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?