acaba cokmu aldım dersınız.cok sukur bebegım ıyı ama cok tombısledım.hayatım boyunca hıc kılo sorunum olmadı herzaman normal olculerde ıdım acaaba dogumdan sonra verebılecekmıyız...cok endıselıyım.oyle cok yemek falan dayemıyorum ama genede alınıyor.formda kalıp sadece bebgıme kılo aldırmak ıcın tavsıyelerınızı beklıyorum kızlar.en fazla 15 16 kg ıle doguma gıtmek ıstıyorum ama bakalım hayırlısı...
hamilelikte kiloya dikkat edilmeli mutlaka sadece bebege alınmalı kilolar
geneli çok kilo almış.
arkadaşlar ilk aylarda çok kilo almaya gerek yokki .hatta ilk 3 ay düzeni bozmayın. çünkü son 3 ayde feci hızlı kilo alınıyor zaten.
şimdi kimisi belki 'amaaannn bebiş sağlıklı olsunda veririz' der. ama bu iş öyle değil.fazla kilo anne için çok zararlı, bikere doğumda sorun oluyor, doğmadan son aylar çok rahatsızlık oluyor, seker tansiyon ödem çok oluyor. artık bian önce doğurayım diye ızdırap çekiyorsunuz.bebek içinde iyi değil. ayrıca doğum sonrasıda öyle kolaycana verilmiyor. ben kızımda 54 le hamile kaldım 22 haftalıktım 4 kilo almıştım. toplamdada 11 kilo aldım.65 le doğuma girdim. doğum sonrası 5 kilo gitti.bebiş 4 kilo doğdu.geri kalan 6 kilo ilk 10 günde gitti... hem hamileliğim rahattı, hem sonrası, ayrıca 2 sene emzirdim. kilo azsa daha ççok sütünüz oluyor.
şimdi yine hamişim 54 le başladım yine, 1,5 aylık hamişim. şuanda kilo almadım.umarım bundada 10 kilo alırım. belim çok ağrıyo fazla kilo alırsam.65 kiloda doğuma gittiğimde bile çok ağrıyordu.çok kilo alan çok kilolu bebek doğurmuyor.bana herkes 2 kilo doğsa şükret diyorlardı 11 kilo almıştım ya , 4 kilo doğunca herkes şaşırmıştı..
dikkat edin, kiloyu son aylara saklayın
60la başladım. 4 kilo verdim ve onları geri aldım. şuan gene 60. bebek iyi, kilosu normal Allah tan. çok korkmuştum kilo verince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?