kızlarr 28 haftalık hamıleyım 10 yada 11 kılo aldım

bnde hızla kilo aldm ama son 2 ay almam grkn zmnda hiç kilo almadm..belki sndede öyle olr..

benim 2.gebeliğim. boyum 169 cm. ilk gebeliğimde b aşlangıç kilom 72,5 idi 15- 16 kilo almıştım. doğumdan sonra bütün kilolar verdim hatta normal kilonun altına bile düştüm. daha sonra 78 kiloya çıktım ikinci gebeliğimin başlarında 75 kiloya düştüm şimdi ise kilom 77 yani sadee 2 kilo aldım. gebelik haftam 21.

geneli çok kilo almış.
arkadaşlar ilk aylarda çok kilo almaya gerek yokki .hatta ilk 3 ay düzeni bozmayın. çünkü son 3 ayde feci hızlı kilo alınıyor zaten.
şimdi kimisi belki 'amaaannn bebiş sağlıklı olsunda veririz' der. ama bu iş öyle değil.fazla kilo anne için çok zararlı, bikere doğumda sorun oluyor, doğmadan son aylar çok rahatsızlık oluyor, seker tansiyon ödem çok oluyor. artık bian önce doğurayım diye ızdırap çekiyorsunuz.bebek içinde iyi değil. ayrıca doğum sonrasıda öyle kolaycana verilmiyor. ben kızımda 54 le hamile kaldım 22 haftalıktım 4 kilo almıştım. toplamdada 11 kilo aldım.65 le doğuma girdim. doğum sonrası 5 kilo gitti.bebiş 4 kilo doğdu.geri kalan 6 kilo ilk 10 günde gitti... hem hamileliğim rahattı, hem sonrası, ayrıca 2 sene emzirdim. kilo azsa daha ççok sütünüz oluyor.
şimdi yine hamişim 54 le başladım yine, 1,5 aylık hamişim. şuanda kilo almadım.umarım bundada 10 kilo alırım. belim çok ağrıyo fazla kilo alırsam.65 kiloda doğuma gittiğimde bile çok ağrıyordu.çok kilo alan çok kilolu bebek doğurmuyor.bana herkes 2 kilo doğsa şükret diyorlardı 11 kilo almıştım ya , 4 kilo doğunca herkes şaşırmıştı..
dikkat edin, kiloyu son aylara saklayın

valla bu tip topikleri okuyorum da
az kilo alan hanımlar ne de güzel konuşuyor
az kilo alın diye
ben hamilelikte bu kilo işinin çok da yemekle alakası olmadığını düşünenlerdenim
ha çok yiyen tabi alıyor da yemeyen de alıyor, bünye değişiyor
ben hayatım boyunca standart kiloda olan biriydim ama şimdi çok yemesem de kilo alıyorum
ve bu durum bana çok normal geliyor
kilo önemli değil herşeyi götürürüm ben demek yanlıştır belki ama herkesin bünyesi çok farklı
o yüzden ahkam kesmek kolay

ben 32+2yim
13,5-14 kilo kadar aldım
keşke daha az alsaydım, ama şunu yemeyim deyip kısabileceğim hiçbişey yok
53 ile başladım şimdi 67yim, boyum da 168

bende 10 kilo alanlardanım, doktora bu kilo alımını yavaşlatmak için 40-50 dakika yürüyüş yaptığımı söyledim. bana kızdı, manken mi olacan anne mi olacan dedi. sonra vay kanamam oldu, vay suyum azaldı diye gelme yanıma dedi. zaten en başta da aç kalınca kendimi bir tuhaf hissettiğimi söylemiştim, niye aç kalıyorsun o zaman demişti bana. istediğimi yememde bir sakınca olmadığını söyledi

bence şu an popüler kültürün bir yansıması bu az kilo alma. ha bünyen müsaittir az alırsın ama tipim bozulacak diyede, az yemek aç kalmak olmaz bence..

doktor bana doğurduktan sonra istediğini yap dedi. bende doğurmayı bekliyorum :) tabi işide abartmıyoruz

Son düzenleme:
bende 10 kılo almısım hıc bellı bıle deıl dıolar 62 kıloyla hamıle kalmıstım 72yım suanda ama boyumda 1.72

30 haftaya 7 kilo çok iyi. ben 19 haftalığım 3.5- 4 arası almışım. iştah zaten o biçim. 58 le hamile kaldım 62 yim. daha yavrucuğum 200 gr civarlarında. vay kilolar vay nasıl vercez bu kiloları

Şu an 26+2 haftalık hamileyim ve 12 kg almış durumdayım. Boyum 165. Bu durum benimde oldukça canımı sıkıyor fakat bir türlü iştahıma engel olamıyorum. Biraz tutsam bir yerden patlıyorum önümüzdeki son üç ay da daha çok kilo alınıyor düşüncesi ise beni çok ürkütüyor, acil bir önlem almak lazım ama nedir bulabilmiş değilim hala. Hepimize hayırlı doğumlar hanımlar...

11 kilo almışsın 4 kilosu bebeğine gitmiş neler yedin nasıl beslendin ki bebeğine gitti bu kilolar :)

28.haftamdayım vee 10 kilo almış bulunuyorum.. ((( ikinci gebeliğim ilkinde 15 kilo almıştım ve zor vermiştim.. korkuyorummmm :18:

Kızlar 25.haftanın içindeyim ve tam 14 kilo almışım ( İlk aylarda kanama problemim oldu, sürekli yattım ( en çok o zamanlar aldım. Ama şimdi de o kadar dikkat ediytorum ama yine de çok kilo alıyorum ne yapacağımı bilmiyorum (

60la başladım. 4 kilo verdim ve onları geri aldım. şuan gene 60. bebek iyi, kilosu normal Allah tan. çok korkmuştum kilo verince..

60la başladım. 4 kilo verdim ve onları geri aldım. şuan gene 60. bebek iyi, kilosu normal Allah tan. çok korkmuştum kilo verince..

27+1 im ve 11 kılo aldım..56 kılo ıle hamıle kalmıstım..önume ne gelırse yanlısta olsa canımın ıstedıgı kadar yıyorum umrumda degıl..boyum 1.65...su anda bahanem war doğurunca kısmetse yaparım rejımı gıder kılolar..20 alırım rahat...

24.haftadayım ve 8 kilo aldım.bebeğe zararı olmadan kilo alımımı nasıl durdurabilirim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…