kızlarr 28 haftalık hamıleyım 10 yada 11 kılo aldım

haftana göre evet fazla kılon.ama kaç kg ıle hamıle kaldın o da önemli.zayıfsan çok da sorun olmaz belkı bundan sonrasına dıkkat edersen.

bende 22 haftalık hamileyim geçen aya kadar iyi gidiyordum. sadece bu ay 4 kilo almışım. şoktayım :18: toplamda 8 kilo aldım . bu aydan sonra daha dikkatli olucam. en azından ekmek ve şekeri daha dikkatli tüketicem. akşam tatlıları sabah simitleri azalıcak yani. sütüm yoğurdum bolca olucak. önümüzdeki ay şeker yüklemem var. o zamana kadar bakalım kaç kilo alıcam.

ay senle aynı durumdayız.ben de 10 ocakta 57,5 kg yken bu sabah 60,2 çıktım.10 şubatta herhalde 60,5 olurum bu da 1 ayda 3 kg yapar.anlamadım valla.bu 9-10 kg alan kadınların hiç mi canı bişey çekmıyor hiç mi mıdelerı kaznımıyor.benım mıdem delınecek gıbı oluyo valla.ben de toplamda5,5 kg aldım 22 haftada.3 kg su bu ay

herkez 3 5 10 kilodan bahsedio ben vala da 7 haftalik im ama simdiden bes kilo aldim galiba belkide daha fazla((((((((((((

ben 25 haftada 17 kilo aldım. şimdi zorunlu perhisteyim. hamileyim diye iyiden iyiye saldım kendimi. şimdi burda diyet günlüğü açtım kendime sadece bebek için lazım olanları yiyorum. bakalım ne olacak. 70 kiloyla hamile kaldım 1.73 boyum var, 87.300 oldum. umarım 90 la tamamlarım hamileliğimi

herkez 3 5 10 kilodan bahsedio ben vala da 7 haftalik im ama simdiden bes kilo aldim galiba belkide daha fazla((((((((((((

Evet biraz fazla olmuş, daha sonra zorlaşıyor ilk aylarda alınan kiloları vermek. İlk aylarda kendine alıyorsunuz çünkü. İlk hamileliğinden tecrübeli biri olarak düzenli yemenizi az ve sık ve durum müsaitse doktora danışmak şartıyla biraz egzersiz öneririm. Ben ilk hamileliğimde 22 haftada tam 17 kilo aldım, yanlış okumadınız. Nasıl bilinçsiz yemişsem. Ama çok yedim gerçekten. Ve maalesef bu 17 kilonun 13 ünü hiç veremedim. 22 haftadan sonra aldıklarım hemen gitti zaten. Bu sefer 12 hafta oldu hala almadım hatta birazcık verdim bile. Ben dikkat edin derim.

Sevgiler, bebeğiniz hayırlı olsun.

ayyy evet fazla oldu evet cok sagollun dogru söylüüüyosunuz dikaat edicem bide galiba dün yemektan hemen sonra tartilmisim offffffffff psikolojim bozulduydu ama dikkat etcm bende artik

offf çok olmuş senın gerçekten( moral bozmak gıbı olmasın ama 15 haftayı 3 kg ile bitirmen bıraz zor.son haftalarda hiçbişey yemeden otursan bıle kılo alıyosun.ne kadar az alırsan o kadar iyi tabı.

offf çok olmuş senın gerçekten( moral bozmak gıbı olmasın ama 15 haftayı 3 kg ile bitirmen bıraz zor.son haftalarda hiçbişey yemeden otursan bıle kılo alıyosun.ne kadar az alırsan o kadar iyi tabı.

kendime bir diyet günlüğü oluşturdum hergün ne yediğimi yazıyorum. sadece bebek için faydalı olanları yiyorum hemde kendimce netten araştırdığım faydalı hamilelik besinlerinden bahsediyorum. plates ve yürüyüşe ağırlık verdim. çok motive edici oldu. hamile arkadaşları beklerim. artık son üç ayımdayım ve herkes bu aylarda 2 katı hızlı kilo alacaksın diyor ama insan isteğince herşeyi kontrol altına alabiliyor

İnşallah herşey istediğim gibi olurda, bebeğimi sağlıkla dünyaya getiririm :)

bende ilk hamileliğimde 30 kilo aldım ama doğumdan bir buçuk yıl sonrasına kilom kalmadı sıkı bir diyet ve her zaman dikkat ederek. şimdi 2. gebeliğim ve yine hızlı bir sekilde kilo alıyorum 25 haftada 10 kilo aldım umarım yine verebilirim dikkat etmeye çalısıyorum ama olmuyor(

slm kızlar bende ilk zamanlardan beri çok hızlı kilo aldım ama beni hızla kilo aldıran 2. aydan beri içtiğim kan şurubu oldu..32+0 dayım 16 kilo almışım pofffffffff boyum uzun 1.74 ama kilom 85 oldu :))) irileştim kilom popom ve bacaklarıma doldu eşim öyle diyo :))) doğuma kadar kaç kilo olucam kestiremiyorum artık..sizlere tavsiyem eğer kan hapı kullanmıyosanız ilk aylar kilo almayın zira ben buay bir ay içinde 4,5 kilo almışım dedikleri gibi son aylar çok fazla alınıyomuş (((((

kızlar ben 33 yasında 7 yasında bir oğlu olan bir bayanım ve şuan 24 haftalık hamileyim..ilk oğlumda da 56 ile hamile kaldım 73 le doğum yaptım ve hemen ardından eski kiloma hatta daha düşüğüne döndüm 7 yıl kilom standarttı yine 56 ile hamile kaldım şuan 24 haftadayım ve 12 kilo aldım aslında çok yiyen biri değilim aksine kilo almak için uğraşanlardandım şimdide çok yemiyorum aslına bakarsanız ama sürekli açım yesem yerim ama direniyorum doktorum çok aldın dedi diyetisyene yönlendirdi..boyuma göre herkes çok beğeniyor kilomu fakat doktorumun korkusu şeker yada yuksek tansiyon olarak geri dönme riski olması..diyetisyende klasik diyet verdi ama kısıtlamadı sadece kase çikolatayı yasakladı o kadar..bana benzer durumda olupta çözüm bulan varsa,ya da öncesinde bu gibi bir durum yaşayıp sonuca ulaşan biri varsa,yada konuyla ilgili bilgisi olan herkesin yorumunu bekliyorum..moralim çok bozuluyor..kaldıki son aylarda daha çok kilo alınacak ben 24 haftada 12 kilodayım(((napicam ?ayrıca boyum 175 bilgi gerekiyorsa..

Son düzenleme:
kızlar ben 33 yasında 7 yasında bir oğlu olan bir bayanım ve şuan 24 haftalık hamileyim..ilk oğlumda da 56 ile hamile kaldım 73 le doğum yaptım ve hemen ardından eski kiloma hatta daha düşüğüne döndüm 7 yıl kilom standarttı yine 56 ile hamile kaldım şuan 24 haftadayım ve 12 kilo aldım aslında çok yiyen biri değilim aksine kilo almak için uğraşanlardandım şimdide çok yemiyorum aslına bakarsanız ama sürekli açım yesem yerim ama direniyorum doktorum çok aldın dedi diyetisyene yönlendirdi..boyuma göre herkes çok beğeniyor kilomu fakat doktorumun korkusu şeker yada yuksek tansiyon olarak geri dönme riski olması..diyetisyende klasik diyet verdi ama kısıtlamadı sadece kase çikolatayı yasakladı o kadar..bana benzer durumda olupta çözüm bulan varsa,ya da öncesinde bu gibi bir durum yaşayıp sonuca ulaşan biri varsa,yada konuyla ilgili bilgisi olan herkesin yorumunu bekliyorum..moralim çok bozuluyor..kaldıki son aylarda daha çok kilo alınacak ben 24 haftada 12 kilodayım(((napicam ? .ayrıca boyum 175 bu arada eğer bilgi gerekirse..

bu konuyu bende anlamıyorum. kilo almamız gerekiyo belki ben normal yiyiorum yine kilo alıyorum. aldım aldım şimdi napcam diyet yapıp vermem mi gerekiyo. yani diyetisyen sana kilo mu ver dedi. hamilelikte diyet yapılmazda diyo o dr. ben anlayamadım. 17 haftalık hamileyim 5 kilo aldım. ama ilk cok yedim. şimdi normale dondu iştahim. sadece haftanın 3 4 gun en az 30 dk koşu bandıda yuruyorum.

bu boyda nolcak senin aldığın kilo ya bence hiç uzulme boydan kazandın zaten. ben kısayım ilkinde senin kadar kilo aldım. ama artık 30 gectiğim için vermem zor olacak. ama napalım. elimden geleni yapıyorum.

şekerim boyuma göre kilom çok görünmüyor zaten de doktorum 24 haftada 12 kşlo alırsan ki son aylarda daha çok alıcaksın 25 i buluruz tansiyon ve seker için risk diyor ben ondan üzülüyorum..

şekerim boyuma göre kilom çok görünmüyor zaten de doktorum 24 haftada 12 kşlo alırsan ki son aylarda daha çok alıcaksın 25 i buluruz tansiyon ve seker için risk diyor ben ondan üzülüyorum..

risk için bişe diyemem ama yine 75 de felan doğurmuş oluyorsun değilmi

ama şimdi cok acıktımmı dun gece mesela yoğurdun içine salatalık doğradım yedim. hem yoğurt yedim hem kalori almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…