bende 19+1 haftalık hamıleyım ve en son 10 kılo almıştım artık tartuıolmaya korkuyorum sanırım ben 100 kılo ıle doğuma gıdecem fazla kılo normal doğuma engel teşşkıl edıyuormu merak etmıyor da değilim yaniii
bende 22 haftalık hamileyim geçen aya kadar iyi gidiyordum. sadece bu ay 4 kilo almışım. şoktayım :18: toplamda 8 kilo aldım . bu aydan sonra daha dikkatli olucam. en azından ekmek ve şekeri daha dikkatli tüketicem. akşam tatlıları sabah simitleri azalıcak yani. sütüm yoğurdum bolca olucak. önümüzdeki ay şeker yüklemem var. o zamana kadar bakalım kaç kilo alıcam.
herkez 3 5 10 kilodan bahsedio ben vala da 7 haftalik im ama simdiden bes kilo aldim galiba belkide daha fazla((((((((((((
Evet biraz fazla olmuş, daha sonra zorlaşıyor ilk aylarda alınan kiloları vermek. İlk aylarda kendine alıyorsunuz çünkü. İlk hamileliğinden tecrübeli biri olarak düzenli yemenizi az ve sık ve durum müsaitse doktora danışmak şartıyla biraz egzersiz öneririm. Ben ilk hamileliğimde 22 haftada tam 17 kilo aldım, yanlış okumadınız. Nasıl bilinçsiz yemişsem. Ama çok yedim gerçekten. Ve maalesef bu 17 kilonun 13 ünü hiç veremedim. 22 haftadan sonra aldıklarım hemen gitti zaten. Bu sefer 12 hafta oldu hala almadım hatta birazcık verdim bile. Ben dikkat edin derim.
Sevgiler, bebeğiniz hayırlı olsun.
ben 25 haftada 17 kilo aldım. şimdi zorunlu perhisteyim. hamileyim diye iyiden iyiye saldım kendimi. şimdi burda diyet günlüğü açtım kendime sadece bebek için lazım olanları yiyorum. bakalım ne olacak. 70 kiloyla hamile kaldım 1.73 boyum var, 87.300 oldum. umarım 90 la tamamlarım hamileliğimi
offf çok olmuş senın gerçekten( moral bozmak gıbı olmasın ama 15 haftayı 3 kg ile bitirmen bıraz zor.son haftalarda hiçbişey yemeden otursan bıle kılo alıyosun.ne kadar az alırsan o kadar iyi tabı.
kızlar ben 33 yasında 7 yasında bir oğlu olan bir bayanım ve şuan 24 haftalık hamileyim..ilk oğlumda da 56 ile hamile kaldım 73 le doğum yaptım ve hemen ardından eski kiloma hatta daha düşüğüne döndüm 7 yıl kilom standarttı yine 56 ile hamile kaldım şuan 24 haftadayım ve 12 kilo aldım aslında çok yiyen biri değilim aksine kilo almak için uğraşanlardandım şimdide çok yemiyorum aslına bakarsanız ama sürekli açım yesem yerim ama direniyorum doktorum çok aldın dedi diyetisyene yönlendirdi..boyuma göre herkes çok beğeniyor kilomu fakat doktorumun korkusu şeker yada yuksek tansiyon olarak geri dönme riski olması..diyetisyende klasik diyet verdi ama kısıtlamadı sadece kase çikolatayı yasakladı o kadar..bana benzer durumda olupta çözüm bulan varsa,ya da öncesinde bu gibi bir durum yaşayıp sonuca ulaşan biri varsa,yada konuyla ilgili bilgisi olan herkesin yorumunu bekliyorum..moralim çok bozuluyor..kaldıki son aylarda daha çok kilo alınacak ben 24 haftada 12 kilodayım(((napicam ?ayrıca boyum 175 bilgi gerekiyorsa..
şekerim boyuma göre kilom çok görünmüyor zaten de doktorum 24 haftada 12 kşlo alırsan ki son aylarda daha çok alıcaksın 25 i buluruz tansiyon ve seker için risk diyor ben ondan üzülüyorum..
hamilelikte kiloya dikkat edilmeli mutlaka sadece bebege alınmalı kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?