Kızlarr bana bakın acill

yanbaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
284
106
53
33
Mersin
Bana bir bakın acilll Kızlar aşılama yaptırmıştım bu ay aşılamamın üstünden geçen 18. Gün bugün adet olmadım sabah test almaya vaktim olmadı şimdi iş çıkışı 2 tane aldım eve gelince sabahı beklemeden hemen bir tane yaptım. Sizce gebe olma ihtimali mi sabah ya da bu vakitte yapmış olmam etkiler mi sabah yapsam negatifi görür müyüm ??

Eklentiler

• 58D7F1D2-F5B2-4FDF-8514-733F26D8354F.webp
    15 KB · Görüntüleme: 107
Kız sen daha neyi bekliyorsun baya pozitif silik de değil bu iyimisin sen

Kan ver bence hemen kesin var zaten daha ne olsun

Baya net pozitif bu bence kan verin kesinleşsin. Hayırlı olsun

Hayırlı olsun gayet net bı çizgi inşallah sağlıklı bı gebelik gecirirsiniz

Akşam çıkıp kan verecem ama bu saate test yapmış olmam yanıltırmı onu bilmediğimden direk buraya yazmak istedim
Bu saatte yaptığında asıl silik çıkması gerekirdi buda betanin yüksek olduğu için kesin var artık bide bende bu ay aşılama düşünüyorum neler yaptınız yumurta boyutunuz nasıldı

Bu saatte yaptığında asıl silik çıkması gerekirdi buda betanin yüksek olduğu için kesin var artık bide bende bu ay aşılama düşünüyorum neler yaptınız yumurta boyutunuz nasıldı
Umarım öyledir. Akşam bir kan verim yüne pozitifse size hepsini anlatacam

Çok net ben burdayım anne diyor maşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın

İhtimal mi?? Kesinlikle hamilesin

Hemen belirdi ve çok netti ama sabah yapmamış olmanın olumsuz etkisi olur mu bilmiyorum akşam kan vermeye gidecem
Öyle olsa silik çıkardı ilk idrar olmamsina ragmen böyle çıkması betanjn yüksek olduğu anlamına gelir kan testi çıkınca haber edin merak ettim adınıza çok sevindim benimde bata 2 gün kaldı bekliyorum bana da dua edin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler ismim Meryem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…