Kız sen daha neyi bekliyorsun baya pozitif silik de değil bu iyimisin senBana bir bakın acilllKızlar aşılama yaptırmıştım bu ay aşılamamın üstünden geçen 18. Gün bugün adet olmadım sabah test almaya vaktim olmadı şimdi iş çıkışı 2 tane aldım eve gelince sabahı beklemeden hemen bir tane yaptım. Sizce gebe olma ihtimali mi sabah ya da bu vakitte yapmış olmam etkiler mi sabah yapsam negatifi görür müyüm ??
Kan ver bence hemen kesin var zaten daha ne olsunBana bir bakın acilllKızlar aşılama yaptırmıştım bu ay aşılamamın üstünden geçen 18. Gün bugün adet olmadım sabah test almaya vaktim olmadı şimdi iş çıkışı 2 tane aldım eve gelince sabahı beklemeden hemen bir tane yaptım. Sizce gebe olma ihtimali mi sabah ya da bu vakitte yapmış olmam etkiler mi sabah yapsam negatifi görür müyüm ??
Hayırlı olsun gayet net bı çizgi inşallah sağlıklı bı gebelik gecirirsinizBana bir bakın acilllKızlar aşılama yaptırmıştım bu ay aşılamamın üstünden geçen 18. Gün bugün adet olmadım sabah test almaya vaktim olmadı şimdi iş çıkışı 2 tane aldım eve gelince sabahı beklemeden hemen bir tane yaptım. Sizce gebe olma ihtimali mi sabah ya da bu vakitte yapmış olmam etkiler mi sabah yapsam negatifi görür müyüm ??
Akşam çıkıp kan verecem ama bu saate test yapmış olmam yanıltırmı onu bilmediğimden direk buraya yazmak istedimKız sen daha neyi bekliyorsun baya pozitif silik de değil bu iyimisin sen
Hemen belirdi ve çok netti ama sabah yapmamış olmanın olumsuz etkisi olur mu bilmiyorum akşam kan vermeye gidecemHayırlı olsun gayet net bı çizgi inşallah sağlıklı bı gebelik gecirirsiniz
Bu saatte yaptığında asıl silik çıkması gerekirdi buda betanin yüksek olduğu için kesin var artık bide bende bu ay aşılama düşünüyorum neler yaptınız yumurta boyutunuz nasıldıAkşam çıkıp kan verecem ama bu saate test yapmış olmam yanıltırmı onu bilmediğimden direk buraya yazmak istedim
Akşam verecem inşallahBaya net pozitif bu bence kan verin kesinleşsin. Hayırlı olsun
Umarım öyledir. Akşam bir kan verim yüne pozitifse size hepsini anlatacamBu saatte yaptığında asıl silik çıkması gerekirdi buda betanin yüksek olduğu için kesin var artık bide bende bu ay aşılama düşünüyorum neler yaptınız yumurta boyutunuz nasıldı
Çok net ben burdayım anne diyor maşallahBana bir bakın acilllKızlar aşılama yaptırmıştım bu ay aşılamamın üstünden geçen 18. Gün bugün adet olmadım sabah test almaya vaktim olmadı şimdi iş çıkışı 2 tane aldım eve gelince sabahı beklemeden hemen bir tane yaptım. Sizce gebe olma ihtimali mi sabah ya da bu vakitte yapmış olmam etkiler mi sabah yapsam negatifi görür müyüm ??
İhtimal mi?? Kesinlikle hamilesinBana bir bakın acilllKızlar aşılama yaptırmıştım bu ay aşılamamın üstünden geçen 18. Gün bugün adet olmadım sabah test almaya vaktim olmadı şimdi iş çıkışı 2 tane aldım eve gelince sabahı beklemeden hemen bir tane yaptım. Sizce gebe olma ihtimali mi sabah ya da bu vakitte yapmış olmam etkiler mi sabah yapsam negatifi görür müyüm ??
Nasıl kan verdin mı canim belirtin oldu muUmarım öyledir. Akşam bir kan verim yüne pozitifse size hepsini anlatacam
Hayırlı olsun canımUmarım öyledir. Akşam bir kan verim yüne pozitifse size hepsini anlatacam
Öyle olsa silik çıkardı ilk idrar olmamsina ragmen böyle çıkması betanjn yüksek olduğu anlamına gelir kan testi çıkınca haber edin merak ettim adınıza çok sevindim benimde bata 2 gün kaldı bekliyorum bana da dua edin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler ismim MeryemHemen belirdi ve çok netti ama sabah yapmamış olmanın olumsuz etkisi olur mu bilmiyorum akşam kan vermeye gidecem
Umarım inşallahÇok net ben burdayım anne diyor maşallahsağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın
İhtimal mi?? Kesinlikle hamilesi
5 yıldır bebeğim olmadı o yüzden insan bir şaşıp kalıyor vallaİhtimal mi?? Kesinlikle hamilesin
Yaaa inaşllahGözünüz aydın bariz belli
Kan verim olumluyu görürsem orda da belirtilerimi sürecimi yazarım canımNasıl kan verdin mı canim belirtin oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?