Kızlarr bana bakın acill

Kuzenim meryemle gidecem kan vermeye Rabbim size de en güzelini nasip etsin inşallah bu şimdiki duam hamilelik kanımda da çıkarsa isminize özel duamda olacaksınız söz

Tam 3 ay önce bu duyguları yaşadım. Benimde 5 sene olmadı gece işe giderken(fabrikada gece vardiyasina) test yaptım böyle oldu inanmadım testi attım bi koşeye ama gelirken dayanamdım işten gelirken 3 tane test aldım hepsini yaptım pozitif çıktı.. hatta burda konu açmıştım testime bakarmısınız hamilemiyin diye .. gerçekten çok farklı duygular çok mucizevi sevinçler, Rabbim miniklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de bu müthiş ötesi duyguyu tattırsın

Hamileyimmmm bi gün bunu buraya yazabileceğim hiç aklıma gelmezdi.. Ama daha çok çok yeni
Yaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız beta kaç çıktı merak ettim

Yaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız beta kaç çıktı merak ettim
Sonucu da attım ama bi bakar mısınız nasıl ben hiç anlamıyorum bilmiyorum sonucu doktora gösterdim gebesin dedi çıktım direk heyecandan birşey soramadım

Yani şöyle 200 falan çıksa yeni derdik ama kesen oluşmuştur çoktan kalbini bile duyabilirsin muhtemelen doktorda o manada dedim 6 haftalıktan fazla sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…