Kuzenim meryemle gidecem kan vermeyeÖyle olsa silik çıkardı ilk idrar olmamsina ragmen böyle çıkması betanjn yüksek olduğu anlamına gelir kan testi çıkınca haber edin merak ettim adınıza çok sevindim benimde bata 2 gün kaldı bekliyorum bana da dua edin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler ismim Meryem
Ne zaman kan vereceksin inşallah güzel haberleri alırsınKan verim olumluyu görürsem orda da belirtilerimi sürecimi yazarım canım
1 2 saate gidip verecem kocayı nasıl atlatırım onu düşünüyorumNe zaman kan vereceksin inşallah güzel haberleri alırsın
Hiç çıkma imkanın yoksa söyle1 2 saate gidip verecem kocayı nasıl atlatırım onu düşünüyorumkan vermeden ona söylemek istemedim
Şimdiden çok teşekkür ederimKuzenim meryemle gidecem kan vermeyeRabbim size de en güzelini nasip etsin inşallah bu şimdiki duam hamilelik kanımda da çıkarsa isminize özel duamda olacaksınız söz
Yaa çok sevindimHamileyimmmmbi gün bunu buraya yazabileceğim hiç aklıma gelmezdi.. Ama daha çok çok yeni
Sonucu da attım ama bi bakar mısınız nasıl ben hiç anlamıyorum bilmiyorum sonucu doktora gösterdim gebesin dedi çıktım direk heyecandan birşey soramadımYaa çok sevindimhayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız beta kaç çıktı merak ettim
Bu arada teşekkür ederim rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin inşallahYaa çok sevindimhayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız beta kaç çıktı merak ettim
Ama 18 gün önce yaptırdım aşılamayıÇok yeni falan değil bu değerle hem keseyi hem kalbi duyarsın bence
Sonuç çok iyi maşallah. Ben 3000lerde kese ve kalp atışı görmüştümAnlayanlar bilenler bir yorumlasın lütfen
Betaniz çok yüksek. Çoklu gebelik olma ihtimali çok yüksek ve kese de görünecektirAnlayanlar bilenler bir yorumlasın lütfen
Yüksek olması sıkıntı yaratır mı kiSonuç çok iyi maşallah. Ben 3000lerde kese ve kalp atışı görmüştüm
Ama nasıl olsun aşılama olalı 18 gün olduYani şöyle 200 falan çıksa yeni derdik ama kesen oluşmuştur çoktan kalbini bile duyabilirsin muhtemelen doktorda o manada dedim 6 haftalıktan fazla sanki
Zannetmiyorum benim aklımdan ikiz olma ihtimali geçti bir arkadaşta yazmış yukardaYüksek olması sıkıntı yaratır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?