Doktor 2 aşılamam da da ikiz gebeliğin yüksek demişti ama olur mu kiBetaniz çok yüksek. Çoklu gebelik olma ihtimali çok yüksek ve kese de görünecektir
Yarın gidemicem ama birgün giderim kısmet olursa inşallahYok canım gayet iyi kendini strese sokma maşallah stressiz bu değerleri görmüşsün inşallah ultrasonlada sağlıklığu olduğunu görürsünhemen doktora git
Ne kadar süre beklemiştiniz bu hamileliği ve ilk gebeliğiniz miDoktor 2 aşılamam da da ikiz gebeliğin yüksek demişti ama olur mu ki
5 yıllık evliğim daha önce bi gebelik oluşmadı hiç, bu yıl itibari ile de ocak da bi aşılama yaptırdım tutmadı sonra deprem falan araya girdi bu ay 2. Bi şans verelim dedik 18 gün önce aşılamamı oldum bugün ilk defa pozitifi gördümNe kadar süre beklemiştiniz bu hamileliği ve ilk gebeliğiniz mi
Ya maşşallah çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah5 yıllık evliğim daha önce bi gebelik oluşmadı hiç, bu yıl itibari ile de ocak da bi aşılama yaptırdım tutmadı sonra deprem falan araya girdi bu ay 2. Bi şans verelim dedik 18 gün önce aşılamamı oldum bugün ilk defa pozitifi gördüm
Amin inşallah çok sağolunYa maşşallah çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Biraz yakın cekseymissin keşke TC mı falan okuyamadım canım ama besin üzerinde bı değerse evetvhamilesin bir kaç gün arayla Jan testi ver yüzde atmış artış gözlenmesi gerekiyor buradaki ilk değer önemli değil güzel artmasını bekle senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah belirtileri yazar mısın lütfenAnlayanlar bilenler bir yorumlasın lütfen
Güzel dileklerniz için teşekkürlerBiraz yakın cekseymissin keşke TC mı falan okuyamadım canım ama besin üzerinde bı değerse evetvhamilesin bir kaç gün arayla Jan testi ver yüzde atmış artış gözlenmesi gerekiyor buradaki ilk değer önemli değil güzel artmasını bekle senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah belirtileri yazar mısın lütfen
Yoğun kokulu akıntınız enfeksiyon kaynaklı da olabilir. Doktorunuzla paylaşın bu durumu. Hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde inanılmaz enfeksiyon geçiriyordum ve tedavi oldum. Balık ve çürük kokusuysa özellikle. Dikkat edin bu tür enfeksiyonlar olumsuz sonuçlara sebep olabiliyor. Rabbim evladınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. ♥Güzel dileklerniz için teşekkürlerDeğerim baya yüksek çıktı söylenenlere göre bakalım şimdi de kendi doktoruma geldim. Bu arada belirti yaşayacak bir geçmiş zaman olmadı 18 gün önce aşılama yaptırmıştım ona istinaden yaptım testi. Eğer bir belirti söylemem gerekirse de yoğun kokulu akıntı…
hamişşinBana bir bakın acilllKızlar aşılama yaptırmıştım bu ay aşılamamın üstünden geçen 18. Gün bugün adet olmadım sabah test almaya vaktim olmadı şimdi iş çıkışı 2 tane aldım eve gelince sabahı beklemeden hemen bir tane yaptım. Sizce gebe olma ihtimali mi sabah ya da bu vakitte yapmış olmam etkiler mi sabah yapsam negatifi görür müyüm ??
Hayırlı. Olsun yola çıkmış geliyor el sallayarak niye inanmıyorsunBana bir bakın acilllKızlar aşılama yaptırmıştım bu ay aşılamamın üstünden geçen 18. Gün bugün adet olmadım sabah test almaya vaktim olmadı şimdi iş çıkışı 2 tane aldım eve gelince sabahı beklemeden hemen bir tane yaptım. Sizce gebe olma ihtimali mi sabah ya da bu vakitte yapmış olmam etkiler mi sabah yapsam negatifi görür müyüm ??
Evet hamileyüm çok şükürhamişşin
Evet hamileyim çok şükürHayırlı. Olsun yola çıkmış geliyor el sallayarak niye inanmıyorsunbide 18. Gün beklemişsin tebrik ederim seni sabırlısın 15. Gün yapıyor herkes banada dua et
Amin teşekkür ederim canım inşallahEvet hamileyim çok şükürrabbim sizin de kucaklarınızı doldursun inşallah, olmayan isteyen herkese nasip etsin
Yazdığınızı görünce aklıma geldi. Betanız yüksekti ya ikiz gebelik mi acaba falan demiştik öyle mi merak ettimEvet hamileyüm çok şükür
Evet ikizmişYazdığınızı görünce aklıma geldi. Betanız yüksekti ya ikiz gebelik mi acaba falan demiştik öyle mi merak ettim
Ayy maşallahEvet ikizmiş
Amin teşekkür ederim ünşallah hayırlısı ile, rabbim herkese,bu sayfada olan bütün arkadaşlarıma bu duyguyu tattırsınAyy maşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?