Saç Şekillendiriciler kızlarr en iyi sac düzlestirici ve masa hangisi yardım eder misiniz

nisanimmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
96
11
98
Ankara
sac düzlestirici ve masa almak istiyorum ama böyle seylerde deneyim önemli.kötü bir sey almak istemiyorum.iyi ve kaliteli olsun istiyorum kullananlardan yorum ...

sac düzlestirici ve masa almak istiyorum ama böyle seylerde deneyim önemli.kötü bir sey almak istemiyorum.iyi ve kaliteli olsun istiyorum kullananlardan yorum ...

Arzum Brina 538 Düzleştiricim buydu gayette memnun(d)um (Miyadını doldurdu tek ayağı çukurda :52:)
Maşa Babyliss pek kullanmadım ama kullandığım zamanlarda sorun yaşamadım

Çoğunluk düzleştiricide Braun,Philips denir ;)

evet bende öyle biliyordum ama bir internete girdim arastırdım braun ve phılıps az oranda kalmıs hic duymadıgım remington marka almıs basını gidiyor yorumlarda cok sasırdım herkes onu övmüs siz duydunuz mu hic.

evet ablam remington kullanıyor ben kullanmadım ama o çok memnun

düzleştirici kesinlikle REMINGTON.. ben çok memnun kaldım üstelik 160 derecede yapıyorum dümdüz oluyor.. braunun ionlu olanınoda kullandım ama remıngton ondan daha güzel

Ben de araştırmalarım neticesinde remington da karar kılmıştım.bundan üç yıl önce aldım.şimdi daha üst modelleri çıkmıştır ben kendiminkinden memnunum.

Babyliss markasını şiddetle tavsiye ediyorum 5 yıldır canavar gibi çalışıyor maşallah 😃 hem düzeltirici maşanın hediyesiydi şuan nasıl fiyatları bilmiyorum

Arzumun bi maşası var, kızkardeşim kullanıyor modelini bilemiyorum o yüzden. Mükemmel bi ürün. Duzlestirici olarak babyliss kullanıyorum çok memnunum.

ghd piyasada bulunan en iyi marka , saclar ipeksi ve parlak görünüm aliyor ,sac uclari süperge benzer hali asla olmuyor , buarada bunlari bakimsiz halde basariyor, bir defa sacindan gectiginde yeterli oluyor , ghd:) severek kullaniyorum masa si kalin ve ince düzlestirici hepsi bi harika , diger markalar sönük kaliyor yaninda

Remington diyorum ben.
almadan önce çok araştırmıştım.Oldukça güzel bir düzleştirici.

philips,braun,babyliss denemediğim. kalmadı. öylece duruyorlar. en son aldığım ve 200 verdiim philips düzleştiriciyi ki 2 ay oluyor alalı,arkadaşımın annesine verdim.
ve remington diyorum başka şey demiyorum. 2ci remingtonunmu aldım. yok böyle bir şey. hem düzleştiriyor hemde kıvırıyor.
bu konuda remingtonu üstüne tanımam.

ghd piyasada bulunan en iyi marka , saclar ipeksi ve parlak görünüm aliyor ,sac uclari süperge benzer hali asla olmuyor , buarada bunlari bakimsiz halde basariyor, bir defa sacindan gectiginde yeterli oluyor , ghd:) severek kullaniyorum masa si kalin ve ince düzlestirici hepsi bi harika , diger markalar sönük kaliyor yaninda[/Q ghd acabilirmisin anlayamadım

düzlestirici: ben remington kullaniyorum..paraya kiyabilirsen GHD de süper.

ghd anlayamadım markayı.ama uzun ömürlü olacaksa inan kıyacam artık cünkü epey zamandır alacam bir bilgim yok fazla erteledim.braun ablam kullanıyordu cok güzel diyor phlips de arkadasım kullanıyor cok güzel diyor sasırdım yani nette de baktım iki marka yı remingtın gecmis.bir ara bende fakır vardı iyiydi basta ama sonra ugrastırmaya basladı.ince telli saclara galiba benm kalın telli.

düzleştricim braun. çok memnunum..
maşa olarak da babylissi öneririm

:6:Saç düzleştiricisi olarak Braun maşam ise Rowenta (saç maşam otomatik olarak sarıyor böylece hepsi aynı yönde yapılmış oluyor çok memnunum

Back
X