- Konu Sahibi nisanimmmm
sac düzlestirici ve masa almak istiyorum ama böyle seylerde deneyim önemli.kötü bir sey almak istemiyorum.iyi ve kaliteli olsun istiyorum kullananlardan yorum ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sac düzlestirici ve masa almak istiyorum ama böyle seylerde deneyim önemli.kötü bir sey almak istemiyorum.iyi ve kaliteli olsun istiyorum kullananlardan yorum ...
Düzleştiricede Rowenta kesinlikle.Maşayı bilmiyorum.
evet bende öyle biliyordum ama bir internete girdim arastırdım braun ve phılıps az oranda kalmıs hic duymadıgım remington marka almıs basını gidiyor yorumlarda cok sasırdım herkes onu övmüs siz duydunuz mu hic.
ghd piyasada bulunan en iyi marka , saclar ipeksi ve parlak görünüm aliyor ,sac uclari süperge benzer hali asla olmuyor , buarada bunlari bakimsiz halde basariyor, bir defa sacindan gectiginde yeterli oluyor , ghd:) severek kullaniyorum masa si kalin ve ince düzlestirici hepsi bi harika , diger markalar sönük kaliyor yaninda[/Q ghd acabilirmisin anlayamadım
düzlestirici: ben remington kullaniyorum..paraya kiyabilirsen GHD de süper.