- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Oooovvvv hayır hayır sakın söyleme bence esine.böyle yapida bi insan yediremez gider o adami da seni de öldürür.anlamaz boyle tipler eskiymis yeniymis.Belki mi anlatamadim galiba dusunki bizim esimle disariya dondurma yemeye gidiyoruz arabada yiyip donuyoruz evimze geldigimzde garajdan o yan yan tarafima gecmeden hayatta arabadan indirmez evde sacim acik balkona cama cikarmaz taytla hayatta gezemem ve benzeri huylari var sence bole bi olaya nasil tepki verir o zaman sen sole
Bir insanla beraberken birini ağaca asıyorsa ancak ben ayrılmıyor hatta evleniyorsam kusura bakma ama hak ediyorumdurBu kadarinida haketmiyorumdur ya ben kime ne yapmis olabilirim ki bunlar gelsin basima
Can bende biliyorum normal olmadığını ama altında kötü bu insan değil fazla hatta cok fazla kiskancadamı ağaca bağlayıp gitmek.sadece elini sıktığı için.sen kendini nasıl hissettin peki.bu adamla insan içine çıkamazsın ya.her an bir erkek benimle sohbet etmeye çalışır da kocam delirir diye.ben olsam kendimi hep mahcup olmuş hissederim böyle eşle. eee seni alsın cam bir fanusun içine koysun ya da eve kapatsın hiç çıkma sen bir erkek görür falan.sonra etrafındaki erkekler içinde tehlikelisin onların hayatını tehlikeye sokmamak için sen en iyisi hep evde tek kal.
lütfen bu davranışlarını hoş görme.normal insan davranışı değil bunla.psikopatlık bana kızma ama.
Benm herhangi bi ruh bozuklugum yok cok sukur fakat o zaman yaptigi hareketin gencligin verdigi bi cesaret olarak dusunmustum ki ole suan ki durumuyla 18 19 yas arasindaki fark cok fazla bu hic bi insann hosuna gitmez lakin ben suan esimin gecmiste yaptigini degil auanki olaydan nasil yara alirim evliligim nasil yaralar alir onu dusunuyorum aramizda cokta guven yok yani bende zamannda onun bi cok olayina sahit olmustum ama bi erkekle bi kadin malesef bir olmuyoaslında bazı kadınlar bu gibi davranışlardan hoşlanıyor.konu sahibi seni tenzil ediyorum yanlış anlama.bu tip erkeklerden hoşlanan çok tanıdığım ve öğrencim var.çok güzel kız gitmiş okulun en psikopatını bulmuş ya da okulun psikopatı en favori erkek.bazı kadınlar bu gibi davranışları çok sevilmek kıskanılmak üstüne titremek gibi algılıyor
Beyninde neler dusundugunu ne hissetigini bilemem ki bu olay oldugunda esim 18 falan di galiba ha insan 7 sinde ne 70 inde o evet yetistirilme tarzi aile yasami arkadas cevresi bunu bu hale getrmis olamaz miManyak ama çok iyi bir insan.
Vay arkadaş nasıl oluyor bu?
Valla ne bu hale getirdiyse getirmis. Sonuçta bu halde. Vicdanlı bir insan bu dediklerinizi yapmaz. Yapana da iyi biri denmez. Kendinizi koruyun.Beyninde neler dusundugunu ne hissetigini bilemem ki bu olay oldugunda esim 18 falan di galiba ha insan 7 sinde ne 70 inde o evet yetistirilme tarzi aile yasami arkadas cevresi bunu bu hale getrmis olamaz mi
Acik giyindigim fotoraflar malesefesmerhatun66
Fotoğraflar çıplak fotoğraflar mi yoksa açık giyindiginiz fotoğraflar mi anlamadım tam.
Valla bu eşle işiniz çok zor zır deli tam
Arkasında duramayacağınız şeyleri neden yaparsınız ki? yalan söylemişsiniz ve bunu başka bir yalanla kapatmaya çalışıyorsunuz. Burdaki insanlar size nasıl bir tavsiye verebilir. Siz kıskançlık konusunda sorunlu olduğunu bildiğiniz bir adamla evlenmişsiniz. Ve bu davranışlarını hoş görmüşsünüz. Yargılamamışsınız. Hadi tesettürlü biriyseniz başı açık balkona çıkmanızı istememesi normalde tesettürlü birinin de balkona açık çıkması saçma zaten, sokakta görecekler balkonda da görebilir. Ama dondurmayı arabada yemek, garajdan çıkamamak saçma şeyler, ne diyorsun bi çekil şurdan diyebilmeliydiniz. Şuan yaşanacak ne olursa olsun bu sizin davranışlarınızın sonucu. Size yalan söylemeye devam edin diyemeyiz. gerçeği de söylemeye cesaretiniz yok. Allah kocanızın aklına selamet göndersin. Böyle insan olamaz.Sole soleyim canm ben bu serefsizle knusurken abim beni yakalamisti msjlarimi falan haberi vardi yani. benim esim abimle ilk karsilastiginda esime bole ole bi sevgilisi olmustu ben biliyodum hic bise demedim demis.bunu esim bana nisanlandiktannsonra soledi. Sonra bana esim sordu bole bi durum varmis falan gorustun mu hic dedi kizcagini bildgm icin hic gorusmedim ddm inandi oda hatta ole seyler solediki biliyodum yanlis bisey yapmicani falan diye.simdi gorstgmu ve hatta onda resimlerim oldugunu ogrenirse nolur
Ya neden olduğu önemli mı? Önemli olan sonuçBeyninde neler dusundugunu ne hissetigini bilemem ki bu olay oldugunda esim 18 falan di galiba ha insan 7 sinde ne 70 inde o evet yetistirilme tarzi aile yasami arkadas cevresi bunu bu hale getrmis olamaz mi
SupersinOMG!
Bazı tavsiyelere nutkum tutuldu, " fetöden şikayet et" getçekten çok mantıklı.
Ben olsam kocama söylerdim, gidip dövsün adamı sonra kendisi de hapse girsin ben de rahat rahat taytla balkona çıkayım
Bir insan niye 10 yıl sonra eski sevgilisine sarar diye düşündüm...Acik giyindigim fotoraflar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?