Kizlarr eski sevgili ve evliligim tehlikede yardim nolur

Canım mesajı engelle sadece mesajın üstüne uzun baş mesaj atamasin engelli listesinde de gorunmez. Arkadaşlık isteği atarsa reddet spam olarak işaretle ki bi daha atamasin

Oooovvvv hayır hayır sakın söyleme bence esine.böyle yapida bi insan yediremez gider o adami da seni de öldürür.anlamaz boyle tipler eskiymis yeniymis.

Yerinde olsam şöyle yaparim,alırım polisleri yanima giderim adamin evinin oraya annesine babasina herkesin önünde rezil ederdim,polisleri görünce bi geri cekilecektir zaten,birde sikayet ederdim.

Baktim o da fayda etmiyor mu????
Bi kac kisi bulup akraba arkadas veya parayla tuttugun birileri,ağzından burnundan kan gelinceye kadar bir guzel dovdururdum.bu kadar

Can bende biliyorum normal olmadığını ama altında kötü bu insan değil fazla hatta cok fazla kiskanc

Benm herhangi bi ruh bozuklugum yok cok sukur fakat o zaman yaptigi hareketin gencligin verdigi bi cesaret olarak dusunmustum ki ole suan ki durumuyla 18 19 yas arasindaki fark cok fazla bu hic bi insann hosuna gitmez lakin ben suan esimin gecmiste yaptigini degil auanki olaydan nasil yara alirim evliligim nasil yaralar alir onu dusunuyorum aramizda cokta guven yok yani bende zamannda onun bi cok olayina sahit olmustum ama bi erkekle bi kadin malesef bir olmuyo

Manyak ama çok iyi bir insan.
Vay arkadaş nasıl oluyor bu?
Beyninde neler dusundugunu ne hissetigini bilemem ki bu olay oldugunda esim 18 falan di galiba ha insan 7 sinde ne 70 inde o evet yetistirilme tarzi aile yasami arkadas cevresi bunu bu hale getrmis olamaz mi

Beyninde neler dusundugunu ne hissetigini bilemem ki bu olay oldugunda esim 18 falan di galiba ha insan 7 sinde ne 70 inde o evet yetistirilme tarzi aile yasami arkadas cevresi bunu bu hale getrmis olamaz mi
Valla ne bu hale getirdiyse getirmis. Sonuçta bu halde. Vicdanlı bir insan bu dediklerinizi yapmaz. Yapana da iyi biri denmez. Kendinizi koruyun.

Elinizi sıktı diye ağaca bağlayan adam eminim her konuda delidir.
Dondurmayı arabada yemek, o çıkmadan sizin cikmamaniz.
Bu adamla bu konu olmasa bile işiniz çok zor. Çünkü adam deli. Hani bunun başka açıklaması yok.
Allah yardımcınız olur umarım iyileşir aklını kullanmayı öğrenir. Yoksa sizin hayatınız zehir olur.
Sizin olmasa bi kızınız olsa onunki de zehir olur. Yazık valla.

Arkasında duramayacağınız şeyleri neden yaparsınız ki? yalan söylemişsiniz ve bunu başka bir yalanla kapatmaya çalışıyorsunuz. Burdaki insanlar size nasıl bir tavsiye verebilir. Siz kıskançlık konusunda sorunlu olduğunu bildiğiniz bir adamla evlenmişsiniz. Ve bu davranışlarını hoş görmüşsünüz. Yargılamamışsınız. Hadi tesettürlü biriyseniz başı açık balkona çıkmanızı istememesi normalde tesettürlü birinin de balkona açık çıkması saçma zaten, sokakta görecekler balkonda da görebilir. Ama dondurmayı arabada yemek, garajdan çıkamamak saçma şeyler, ne diyorsun bi çekil şurdan diyebilmeliydiniz. Şuan yaşanacak ne olursa olsun bu sizin davranışlarınızın sonucu. Size yalan söylemeye devam edin diyemeyiz. gerçeği de söylemeye cesaretiniz yok. Allah kocanızın aklına selamet göndersin. Böyle insan olamaz.

Yalani yalanla kapatmak cok kotu bence her sonucu goze alip esinize bu durumu anlatin. Hayir adamin bunu esinize yollamasindaki amac ne onu anlamadim. Salak sacma isler. Adam ayrı arızalı kocaniz daha ayrı. Seninde sevdigin erkek modelleri hep boyle sanırım. Beence korkup da isleri iyice zorlastiracak hale sokmayin. Acik acik anlatin. Gecmiste olan seyler icin sizi birakacaksa yolu acik olsun. Biraz cesaretli olun. Hayatinizin arkasinda durun lutfen

Acik giyindigim fotoraflar malesef
Bir insan niye 10 yıl sonra eski sevgilisine sarar diye düşündüm...
Ya şantaj yapıp para almak için...
Ya çok seviyordur seni geri istiyordur
Ya hastadir.... Kafası normal değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…