Kizlarr eski sevgili ve evliligim tehlikede yardim nolur

Allaha sigindim valla yapacak baska bisey yok guvendigm insanlar var fakat onu arayabilcegim bi numara yok kendi adi soyadi var bende biliyorum profili gozukuyo ama fotolari fake hesaptan atiyo

eşin gibi cevap yaz bence

senin gelmişini geçmişini s... ahlaksız herif
geçmiş bitmiş bir şeyin hala ne bana fotoğrafını atıyorsun
o benim karım seni de savcılığa veriyorum
yaz engeli bas sonra bence
ama eşin görürse ne der bilmiyorum

Eşinize başka şekilde ulaşırsa , böyle pislikleri idam etcen işte fake hesap açıp ordan sen de bu pisliğe tehditler yagdırcan
Iste o ihtimaller yok mu beni benden aliyo serefsiz ya allah belasini versin ben bu evliligime cok emek verdim elin o.. gelsin yiksin iste

Ofkeyle ve korkuyla yanlis bise yapmaktan korkuyorum suan hic biseyden haberi yok ama olmica anlamina gelmemiyo iste o yuzden onunu kesmek lazim sanki onun amacina ulstigini hissetmesi bi care gibi

Ya tabiki ilk o degil oda biliyo ama en ufak bi bakista bile sorun cikaran bi ese bu anlatilmaz heralde
en ufak bakışta sorun çıkaran koca işin zor o zaman.eminim kendisi de hiiiç senden önce kız görmemiştir
16-17 yaşında kalan bi şey.o eski sevgili ulaşmak isterse ulaşacaktır mutlaka.amaç bu ise.farklı hesaplardan iş yerinden.ben hep anlatma taraftarı olacağım.sonuçta evliyken eşini aldatmış değilsin seni boşasın.inan boşamaz kızar öfkelenir ama boşayacak kadar saplantılı değildir her halde.
sürekli korkarak yaşamaktansa,her gün acaba bir yerlerden fırlayacak mı düşünmektense kabuslar görmektense anlat kurtul.bu gerginlik ve şüpheyle ömür geçmez

Allaha sigindim valla yapacak baska bisey yok guvendigm insanlar var fakat onu arayabilcegim bi numara yok kendi adi soyadi var bende biliyorum profili gozukuyo ama fotolari fake hesaptan atiyo
Canım bu duayı çok oku yunus peygamberin sıkıntılı zamanda okuduğu dua rabbim yunus peygamberi kurtardığın gibi benide bu sıkıntıdan kurtar de. napalım dua edelim çok zor bi durum(le ilehe ille ente subhaneke inni küntü minezzalimin.)

15 yasinda olanlar icin mi yargilicak kocan seni?
Abin de bi tuhafmis, kardesinin evlencegi kisiye bunun eskidende sevgilisi vardi demenin amaci ne?
Isteyen kendi anlatir gecmisini.

Olaya gelince sirf kocanin adina 'ee gördüm nolcak cocukmus daha birdaha böyle sacmaliklarla ugrasirsan sikayet ederim seni yaz' sonrada engelle. Oldu bitti.

Benim eski sevgilim bana daha beterini yapmisti, ailene video gönderirim dedi. Göndermezsen adam degilsin dedim sildim engelledim. Sanirim 3 4 yil oldu daha göndercek.

Ofkeyle ve korkuyla yanlis bise yapmaktan korkuyorum suan hic biseyden haberi yok ama olmica anlamina gelmemiyo iste o yuzden onunu kesmek lazim sanki onun amacina ulstigini hissetmesi bi care gibi

sonradan düşündüm de olay da büyüyebilir yani böyle yaparsan
eşin 10 sene önce başka bir flörtün olduğunu biliyor muydu?

Seninkide sıkıntılı olmus canım ama bu adam tehdit etmemişki yollamıs gözünü kırpmadan.

Iste diyorum ya cnm normal bisey bulmuyo beni bence. Daha oncede tehdit etmisti iste babana solerim abine anlatrim diye sonra daha da bisey yazmamisti simdi 10 sene sonra nerden cikti

Iste o ihtimaller yok mu beni benden aliyo serefsiz ya allah belasini versin ben bu evliligime cok emek verdim elin o.. gelsin yiksin iste
Hiçbir sır sonsuza dek gizli kalmaz dedikleri tam da bu olsa gerek.. Zamanında eşinize söyleseydiniz şimdi korkulacak bişeyiniz olmazdı.. Neyse artık olan olmuş en az zararla kurtulmaya bakmalıyız.. Bence cevap vermeyin kesinlikle 1-2 havlar gürler cevap alamayınca pes eder.. Ayrıca sizin adınıza hesap açtığı için kişisel olarak hesap sahibini savcılığa verin IP adresinden kim olduğu bulunacak ve ceza alıcaktır.. Geçmiş olsun..

Saol cnm icimi rahatlattin haklisin galiba

Bence sen de onun ailesine ulaş annesine özellikle. Böyle böyle yapıyor kocam duyarsa beni öldürür çok kıskançtır filan diye anlatsan kadın daha iyi anlar halinden

Seninkide sıkıntılı olmus canım ama bu adam tehdit etmemişki yollamıs gözünü kırpmadan.
Arkasi gelmez iste son sansini denemis yollamis. Cevap alamazsa bile daha sesi solugu cikmaz. Kendinide tehlikeye atiyor sonucta, esi gidip adami bogazlasa ne olucak? Konu sahibinin tek hatasi esi adina degil de kendi ismiyle cevap yazmasi olur. Yada görmezden gelincek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…