kizlarr haydi herkes kendinden bir seyler katarak hikaye olusturalim

Çocuk o kadar büyük bir hırsla çekiştiriyordu ki, üzerindeki pembe puantiyeli lacivert tabanlı kadife eşofman caartt diye yırtıldı. Neyse ki içinde paçalı donu vardı da rezil olmamıştı konu komşuya. Lakin çocuk koluna yapıştı bu sefer de fakaaaat......

Esofmanın yırtılması ve ishal olması umrunda değildi Çocuk kadından ne istiyordu acaba birden aklına geldi bir paket vardı o paket neredeydi acaba bu çocuğun bu paketle bir ilgisimi vardı...

Eve geri döndü. Hemen tuvalete koştu. Üstünü başını temizledi. Bütün cesaretini toplayıp paketi açtı. Paketten 3 rulo tuvalet kağıdı çıkmıştı...

Anlam veremedi once.. Dusundu dusundu.. Tuvalet kagidinin bitini eline aldi.. Ve acmaya başladı.. Acti acti.. Bisey cikacak diye bekliyordu ama cikmiyordu.. Pes etmedi.. En sonuna geldiginde icinde bisiler yazdigini fark etti..

Kağıtta ; benden kaçamazsın nereye gitsen peşindeyim.... yazıyordu. Önce anlam veremedi. Kim niye onu peşinde olacaktıki. Sonra birden eyvahhhh anladım diye bağırdı. Yazıyı yazan kişi.....

Yıllar önce kaçtığı üvey babasıydı Inhahahaasa diye gülen üvey baba evdeydi ...

üvey babası ile evde karşı karşıyaydı ne yapacağını şaşırdı dondu kaldı önce sonra hemen kendine geldi ve kendini yatak odasına kitledi üvey babası ise benden kaçamazsın diye kahkaha atarak gülüyordu...

Neden kaçıyorum ki ben dur bir dakika diyerek kapıyı açtı.dövüş sanatlarında ustayım ben üvey babam ise yetmiş yaşını çoktan geçti dedi.ne var sevgili babacığım dedi.üvey baba birden ağlamaya başladı.

Yıllardır seni arıyordum ama bulamadım sana vermem gereken bir kutu var sana bunu vermem gerek ama bu kutuyu sana vermem için benimle şehir dışına gelmen gerek acaba bu kutu neydi neden onunla şehir dışına gitmem gerekiyordu...

Tabiki üvey babasının teklfini kabul etmedi. Artık gizemli kutularla uğraşmak istemiyordu. Adamı dışarı çıkardı. Duşa girdi. Ilık duş iyi gelmişti. Yapması gereken birsürü iş vardı...

Ama üvey babasının pes etmeye niyeti yoktu yatak odasına uzanmaya girmişti biraz dinlenmek için yorganı kaldırdı ve içinden üvey babası çıktı benimle gelmen gerek diyordu başka birşey demiyordu...

Kız korkmuştu, geçmişte sözde baba sıfatı taktığı adamın yaptıkları geçiyordu gözlerinin önünden film şeridi gibi.
Ölüm anına benzer bir an yaşıyordu bu septik düşünceli homo sapiens karşısında.
İstemiyordu, ne onunla bir yere gitmek ne de o nun adının geçtiği herhangi bir vakada vuku bulmak.
Hızlıca göz gezdirdi etrafına kendini koruyacak birşeyler aradı
Ve...

Evet kız bir anda bayılmıştı şimdi ne olacaktı gözünü açtığında ise bilmediği bir yerdeydi burada ne işi vardı nasıl geldi hiçbir şey hatırlamıyordu...

Yoksa kendiliğinden bayılmamış mıydı? Başında bir ağrı hissediyordu, acaba darbe mi almıştı?

Gözünü açtığında bir odadaydı ama bilmediği bir yerde kim getirmiş buraya aklına üvey babası geldi yerinden kalkmak istedi ama kalkamadı çünkü elleri ve ayakları bağlı idi dışarıdan üvey babasının sesini duydu ne istiyordu bu adam acaba diye düşünürken elinde bir kağıt ile geldi annesinden kalan bütün malları kendisine vermesini istiyordu ama kız asla böyle birşey yapmam diyordu imzalamıyordu üvey baba ömrünün sonunu kadar burada kalırsın dedi çabuk şu kağıdı imzala ama kız imzalamıyordu...

İmzalamasina gerek yoktu zaten üvey babadan uzakta yeni bi yuva hayal etmisti yeni tertemiz bir sayfa orda korkulara hainliklere acabalara yer yoktu .Gecenin sonunda tek yapacaği sey uçak biletini ayirtip.Sabahin ilk isiklarinda o evden çikip bir daha dönmemekti ve öylede yapti .Evden çikacaği anda unuttuğu bir sey vardi günlüğü ve gideceği yer hakkinda ayrintilari olan bir günlük .Arkasina bakmadan uzaklasti ve saat 10 uçağina adim atmak için dis hatlar gisesine yanasti...

Havaalanına geldiğinde günlük aklına geldi. Arkasında iz bırakamazdı. Günlükte gideceği yer ayrıntılı olarak yazıyordu. Hemen yeni bir bilet aldı. Yeni rotası dubaiydi....

uçağın kalkış saatini beklerken biraz uzakta bir gencin kendisini izledigini hissetti.
baktığında gözlerini kaciriyordu genç cocuk.
kız korkmaya başladı aceba beni taniyan biri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…