kizlarr haydi herkes kendinden bir seyler katarak hikaye olusturalim

Gözlerine inanamiyordu adam babasının katili olan o iğrenç adamdı ve şimdi korkunç gözlerle ona bakıyordu. Napcağını şaşırmıştı kızcagiz ve hemen...

kaçması gerekti yoksa ölebilirdi.adamı ele verdiği için kinliydi o hain çıktıgımda bulucam seni diye bagırmıstı elleri kelepçeli halde.izini kaybettirmişti aradanda yıllar gecmişti ama şimdi burda karşı karşıyalardı..bir kaç saniye karşılıklı duraksadıktan sonraa var gücüyle koşmaya başladı kadın ve katilde arkasında.ayakları onu getire getire kuytu bir yere getirmişti kaçacak yeri yoktu şimdi arkasını döndü ve katil pis pis gülerek adımları yavaşlayarak ona dogru ilerliyordu..

Birden köpek sesleri duymaya başladı. Sesler gitttikçe yaklaşıyordu. Adamda seslerden ürküp etrafına bakmaya başladı. Neler oluyordu....

Kopek sesleri gittikce yaklastikca adam panik olmaya başladi seslerin geldigi tarafa bakarken kız yerden buldugu bir kutugu adamin başina vurup kaçmaya basladi fakat o da ne kopekler birden kizin onune ciktilar....

Kız köpeklerden korkmuyordu. Daha önce çok beslemişti. Sakin adımlarla köpeklerden uzaklaştı. Acaba havaalanına yetişebilirmiyim diye düşündü. Dubai uçağına daha 1 saat vardı. Denemeye değerdi...

Hemen tenha koseden ayrilarak caddeye doğru kostu fakat arkasindaki ayak sesleri yaklasti katil hemen arkasindaydi kizin gozu taksi ariyodu fakat sadece tek tük arabalar geciyordu kiz caresizce son hamlesini yapti....

Hemen tenha koseden ayrilarak caddeye doğru kostu fakat arkasindaki ayak sesleri yaklasti katil hemen arkasindaydi kizin gozu taksi ariyodu fakat sadece tek tük arabalar geciyordu kiz caresizce son hamlesini yapti....
İlla kızı öldürteceksin sende:)))))
Arabalardan birinin önüne atladı. Şansına tonton bir teyzeydi arabadaki. Beni havaalanına götürürmüsünüz dedi yaşlı kadına. Katil çook uzaklarda kalmıştı. Sonunda kurtuldum diye sevindi

Sende relax relax devam etsin istediin

Fakat o da ne gozune yandaki araba takildi, surucunun yan koltugunda kendisine dogru baktigini gordu katilin. O da bir arabaya atlamisti. Kiz kafayi yiyecekti bu adam neden bu kadar ısrarlıydı. Teyzeye daha hizli surup izini kaybettirmesini istedigi anda...

Birden vazgeçti. Kaçmanın faydası yoktu. Arabadan indi ve katilede inmesini işaret etti. Ne olacaksa olsun artık diye düşünüyordu. Adam yanına yaklaştı...

Birden vazgeçti. Kaçmanın faydası yoktu. Arabadan indi ve katilede inmesini işaret etti. Ne olacaksa olsun artık diye düşünüyordu. Adam yanına yaklaştı...
Kızın gözlerine uzun uzun baktı ve sarilip aglamaya basladi "neden kaciyorsun benden neden" diye hickirmaya baslamisti. kiz hicbir anlam veremiyordu buz kesmis gibi oylece durdu ve sonra...

Sonra birden bayıldı. Gözlerini açtığında yatağındaydı. Yaşadıklarının sadece kötü bir rüya olmasını diledi. Kalktı etrafa baktı herşey normal görünüyordu.

Herşey normal görünüyordu ama tuhaf giden biseyler vardı birden kapı çaldı korkarak kapıya gitti evde yalnızdı kısık ürkek bi sesle kimo dedi ses gelmedi tekrar sordu yine ses yok kalbi hızlı hızlı atmaya başladı...

Gelen apartman görevlisiydi. Yanında polisler vardı. Açın kapıyı polis açınnn...

Gelen apartman görevlisiydi. Yanında polisler vardı. Açın kapıyı polis açınnn...
Kız anlam veremeden kapiyi acti polisler kizin peşinde olan adami aradiklarini onu gorup görmediğini sordu kiz basindam geçenleri anlatti fakat bayildiktan sonra bu eve nasil geldigini adamin nereye gittigini bilmiyorum apartman gorevlisi kizin ustune giderek bagirmaya basladi....

Yalan söyleme adama sarılarak apartmana girdiğini gördüm dedi... Herşey dahada karmaşık bir hal almıştı. Kız mümkün değil ona sarılmam diye düşündü ama apartman görevlisi kamera kayıtlarına bakarsalar herşeyin ortaya çıkacağını iddaa ediyordu...

polisler evi aramaya başladılar kızın şaşkın bakışları altında.zavallı kiz bir taraftan olanlara hic bir anlam veremezken bir taraftan anlatmaya cabaliyordu.
hayır..hayır..bildiğiniz gibi değil..
o sırada polislerden birinin sesiyle yankılandı ev.
buldum hemen buraya gelin
aranan katilin o gün üzerindeki gömlek kanlar içinde kirli sepetinde duruyordu..

Sadece gömlek değil birde kesik parmak bulmuştu polisler. Herşey çok anlamsız geliyordu kıza. Mümkün değildi bu olanlar. Polisler
bizimle geliyorsunuz tutuklusunuz.....
dediler. Kız hayır hayır bir yanlışlık olmalı diye bağırsada işe yaramadı.

kız kelepçe takılarak polis aracına bildirilirken herşeyin bir kabus olduğunu düşünüyordu.gözlerini yumdu ve bunlar gerçek değil gozlerimi açtığımda yatağımda olacağım herşey bitmis olacak dedi.gözlerini yumdu bir iki saniye ve yavaşça geri açtı açtı..
hayır hersey gerçekti.bileklerinde kelepcenin soğukluğunu hissediyordu.
tek bir hamleyle aracın arka koltuğuna otururken polis aracının kapısı bilinmezlige doğru yol almak üzere kapanmıştı genç kızın suratina..

Polislere israrla bagirarak suçsuz oldugunu soyluyordu ben bir sey yapmadim anlamiyor musunuz! O sırada kizin telefonu caldi kiz elleri kelepceli oldugu icin acamiyordu polisler kizin telefonunu montunun cebinden cikardi yillardir konusmadigi gorusmedigi annesi ariyordu ne istiyordu simdi kiz anlam veremedi acmayin dedi ama polisler acti ve kizin kulagina tuttular telefonu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…