- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi kindergarden61
-
ayy sen çok yaşa emi.valla çok iyi geldin sayende ağlamak üzereyken gülmeye başladım:)) teşekkür ederimBu hikayede ben kıza dubai bileti almıştım mutlu olsun diye orada bir arap şeyhi bulup evlenecekti:)))) garibim başına neler geldi :)))) şu kıza bir isim bulalım amacayimin sekeri
Seni güldürebildiysem ne mutlu bana:) bu aralar benim de gülmeye ihtiyacım var.... kızın adı pakize olsun mu:)?ayy sen çok yaşa emi.valla çok iyi geldin sayende ağlamak üzereyken gülmeye başladım:)) teşekkür ederim
evet bencede bir ismi olsun.ismi hakkı senin ama
olsun tabi:)Seni güldürebildiysem ne mutlu bana:) bu aralar benim de gülmeye ihtiyacım var.... kızın adı pakize olsun mu:)?
adam kapıyı açtı.ani bir hamleye kızı bileğinden kavradı ve arabadan aşağıya çekti.hemen arkada bekleyen siyah arabaya bindirdi.pakize o kadar saskindiki kaskatı kesilmiş korkarak adamın elindeki silaha bakıyordu.tam o sırada yolda kaza olduğu anlaşılan bir kalabalık vardı.
bütün araçlar yolu tukamisti ve aradan iki kişinin bağrışmaları yuklesiliyordu.
polisler müdahale etmek için araçtan indi.
kızın gözleri kalabalığın içinden kendine doğru yaklaşan bir adama ilişti.
adam usulsa kiza sus işareti yaptı ve elindeki silahı arkasına saklayarak aracın kapısına elini uzattı..
Yoksa pakizenin hayalleri gerçek mi oluyordu???? Adam hiç arap şeyhine benzemiyordu. Pakize bunları düşünürken Araba bir çiftlik evinin önünde durdu. Adam gel aradığın bütün cevaplar burada dedi pakizeye....adam kapıyı açtı.ani bir hamleye kızı bileğinden kavradı ve arabadan aşağıya çekti.hemen arkada bekleyen siyah arabaya bindirdi.pakize o kadar saskindiki kaskatı kesilmiş korkarak adamın elindeki silaha bakıyordu.
adam bir taraftan olay yerinden hızla
uzaklaşırken pakizenin bakışlarının üzerinde olduğunu hissettiğini silahını beline koydu.
sonra yavaşça pakizeye doğru baktı.
kim oldugumu ve netten burda olduğunu merak ediyorsun degil mi? dedi.
evet dedi kısık bir sesle pakize.
aradığın bütün soruların cevabını alacaksın sadece biraz sabır dedi adam ve kafasını yola çevirerek sustu..
ince bilek @aysayss97 kızlar şu pakizenin akibetine bir el atsanız.kızcağız benim ellerinde korku gerilime doğru sürüklenip gidiyor
ne arap seyhiymisYoksa pakizenin hayalleri gerçek mi oluyordu???? Adam hiç arap şeyhine benzemiyordu. Pakize bunları düşünürken Araba bir çiftlik evinin önünde durdu. Adam gel aradığın bütün cevaplar burada dedi pakizeye....
Pakizeyi içeride çok büyük bir kalabalık bekliyordu o kalabalığın içerisinde anneside vardı,aslında ortada bir cinayet yoktu pakizeyi oraya getirmek için yapılmıştı herşey pakizeyi oraya getiren adam ona evlenme teklifi etti uzun süredir onu izliyordu pakize bu teklif karşısında bayılmıştı gözünü açtığında çiftliğin en büyük odasında yatıyordu çevresinde kadınlar toplanmış ona bakıyordu pakize ise bütün bu olanlara anlam veremiyordu ne olacaktı acaba bundan sonra derin düşüncelere dalmıştı ve bir anda kapı çaldı gelen kimdi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?