- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi kindergarden61
-
Siz böyle güzel yazarsanız ben çekileyim aradan. Ben hikayeyi sulandırıyorum hep:)Pakize nin ruhu duvarları tirmaliyordu. Çıkan sen ise ruhunu eritiyor, güneş girmeyen pencereler onu yerin karanliklarina doğru çekiyordu adeta. Ev sahibinin ayak sesleri koridoru aglatiyordu sanki. Ne kadar da uzun bir koridordu. Omrunun yarısı sanki bu ayak sesleriyle geçmiş gibiydi. Ayak seslerinden kaç kişi olduklarını anlamaya çalışsa da duyduğu her ayak sesi beynini daha da girift bir bilmece içine doğru itekliyordu. PakiZe çaresiz, pakize yorgun ve üzgün. Hüznünün gölgelediği yüreğinde yıllar yılı sevgi nedir tatmamıştı. Ve birden kapının kolu bütün sesleri bastırıp büyük bir gicirtiyla açıldı...
Arada betimleme yapmaya gelirim ben. Sizler olayı bağlayın.Siz böyle güzel yazarsanız ben çekileyim aradan. Ben hikayeyi sulandırıyorum hep:)
Ben bağlayınca pakize ya kusuyor ya altına işiyorArada betimleme yapmaya gelirim ben. Sizler olayı bağlayın.
Hayatın gerçekleri de var. Hiç bir romanda yok bu bakın. Özgün oldu bu roman dermişim. Eşi benzeri yok.Ben bağlayınca pakize ya kusuyor ya altına işiyor
Ben bağlayınca pakize ya kusuyor ya altına işiyor
Bencede:)))Hayatın gerçekleri de var. Hiç bir romanda yok bu bakın. Özgün oldu bu roman dermişim. Eşi benzeri yok.
Aynen canımYaşasın kötülük
İçeriye bir kadın girdi ev sahibi idi pakizeye bağırdı çağırdı buranın haline ne böyle zaten annenide sevmezdim oda çok çektirdi bize anlaşılan sen de çektireceksin,pakize şaşırdı annemi nereden tanıyorsun dedi ama kadın daha zamanı var bekle dedi,birden pakize babamı peki dedi,pakize babasını hiç görmemişti üvey babası vardı ama zaten onun yüzünden bu hallere düşmüştü,kadın sorusuna bana sakın babanı sorma dedi,zaten ne olduysa onun yüzünden oldu dedi...Pakize düşündü
peki şimdi nolur
Derdi neydi
Ne istiyordu
Pakize . .
Koşarken ayağı halıya takıldı ve düştü kadın kalk yerinden pakizeee diye bağırdı ayağa kalktı kadın pakizeyi odasına götürdü burada kapalı kalda aklın başına gelsin dedi.Pakize ağlamaya başladı
Kadın ağzına geleni söyledi
-beceriksiz seni
-ama efendim . .
Hıçkırarak koştu Pakize
Koşarken ayağı halıya takıldı ve düştü kadın kalk yerinden pakizeee diye bağırdı ayağa kalktı kadın pakizeyi odasına götürdü burada kapalı kalda aklın başına gelsin dedi.
Pakizenin ifadesi polisler tarafından alındıktan sonra karakoldan ayrıldıHalsiz hale düstü dudakleri susuzöuktan catlamisti ta ki polisler gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?