• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kızlarr haziran ayında aşılama yaptıracaklar toplanalım detleşelim🌷

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende gecen sefer bu arada ılk aşılama olacak dıger sefer bayram dolayısıyla ıptal edılmıstı normal yolla denendi .gecem sefer göğüs hassasıyetı vardı başka da bı şey yoktu

Amin
Ben şunu da fark ettim iğne çok uyku yaptı. Çünkü aşılama olmadan da uyku hali başladı. Ya sıcaktan ya iğneden sürekli uyuyorum
Aynen benim de en belirgini uyku olmuştu aşılamadan önce başlamıştı. Hep uyku problemim vardır o süreçte çok güzel dalıyordum hemen uyuyordum

Asilamadan sonra yaklaşık 24 saat geçti sabah sarımsı kahve akıntım oldu.
Onun dışında sırt ağrısı var ama dün çok yattım ya o dan yada çatlatmadan.
Birde çatlatma iğnesi den beri gaz cok

aşılama oldum yeni çıktım kızlar önerilerinize açığım
Öncelikle hayırlı ise olsun.
Ben dün aşılama oldum. Bütün gün yattım diye bilirim sadece yemek ve tuvalet için kalktım. Ama bugün dedin böyle olmaz sonuçta normal ilişkiden çok farklı değil dışarı da çıktım hafif tempo da 4000 adım falan yürüdüm.
Normal hayat akışında ilerleyin demişti hastane.

İşlem sonrası ne kadar yatırdılar. Doktor herhangi bir uyarı yaptı mı?
10 dk bile sürmedi yatmam 5-6 dk sanırım daha fazla istedim ama başka hasta alacaklardı. Doktor özellikle bie uyarı yapmadı yarın ve devam eden günlerde gün aşırı ilişki,fitil verdi bide. Kasık ağrım var yürürkende ağrıyor ben bir hafta kadar ağır iş yapmadan sürekli dinlenme modunda olmayı düşünüyorum. Sizin de hayırlı olsun aşılamanız inşallah tutar. Sizin nasıldı?

10 dk bile sürmedi yatmam 5-6 dk sanırım daha fazla istedim ama başka hasta alacaklardı. Doktor özellikle bie uyarı yapmadı yarın ve devam eden günlerde gün aşırı ilişki,fitil verdi bide. Kasık ağrım var yürürkende ağrıyor ben bir hafta kadar ağır iş yapmadan sürekli dinlenme modunda olmayı düşünüyorum. Sizin de hayırlı olsun aşılamanız inşallah tutar. Sizin nasıldı?
Umarım inşaallah hayırlısıyla tutar hepimizin
Beni işlem sonrası 20 dakika yatırdılar
Fitil vermediler
Folikasit ve çor asprin devam..dün bende de karın ağrısı vardı adet öncesi gibi bugün arada var.

Fitil vermediler
Folikasit ve çor asprin devam..dün bende de karın ağrısı vardı adet öncesi gibi bugün arada var.
O agrı bendede var femera kullandım sabah aksam ikişer tane içtim yani günde 4femera içtim🤦🏼‍♀️ Ve aşırı uyku yorgunluk yaptı. Sabah kontrolüm var bakalım büyümüşmü yumurtacıklar:)) inşallah pozitif sonuça alırsınız kızlar🤲🏻

O agrı bendede var femera kullandım sabah aksam ikişer tane içtim yani günde 4femera içtim🤦🏼‍♀️ Ve aşırı uyku yorgunluk yaptı. Sabah kontrolüm var bakalım büyümüşmü yumurtacıklar:)) inşallah pozitif sonuça alırsınız kızlar🤲🏻
Bana da çatlatma iğnesi uyku yaptı

Çatlatma iğnesi sonrası 3. Günden bildiriyorum. Gece çok midem bulandı. Kasık ağrısı devam.
Uyku ya gün içinde bakıcam.

Sizlerde durum nedir?

Çatlatma iğnesi sonrası 3. Günden bildiriyorum. Gece çok midem bulandı. Kasık ağrısı devam.
Uyku ya gün içinde bakıcam.

Sizlerde durum nedir?
Ksık agrısı normal canım bendede olmuştu. Bende kontrole gittim ıkı yumurtam oluşmuş birisim21 birisi 16mm dedi doktor o kadar ılacs ıkı yumurta gelişmiş çok şaşırdım. Neyse hayırlısı olsun gün aşırı ilişki dedi üst üsttede olur dedi sorun yok dedi

Fitil vermediler
O o_k_y_n_s seni önceki aşılama iptal olan dönemden hatırlıyorum aşılama olmuşsun 🥰bak doktorlar rutine dön dese de bir 3 4 gün iş yapma cidden ben önceki dönemlerde hep aman insanlar ilişki arkası hemen kalkıp rutine dönüyor da hamile kalıyor abartı derdim bide elimde sperm sorunu yok ya giden her türlü gider modundaydım.

Ama aşılama sonrası bir kere dikkat edeyim dedim ilk 3 4 gün cidden yemekleri dahi eşim yaptı sonra ben yaptım temizlik yapmadım ama otururken kalkarken yavaş oldum vs sonra tabi baktım belirti yok aman be tutmadı kesin deyip aşılamanın 12.günü sabahtan akşama kadar gezdim tabi 😂

O o_k_y_n_s seni önceki aşılama iptal olan dönemden hatırlıyorum aşılama olmuşsun 🥰bak doktorlar rutine dön dese de bir 3 4 gün iş yapma cidden ben önceki dönemlerde hep aman insanlar ilişki arkası hemen kalkıp rutine dönüyor da hamile kalıyor abartı derdim bide elimde sperm sorunu yok ya giden her türlü gider modundaydım.

Ama aşılama sonrası bir kere dikkat edeyim dedim ilk 3 4 gün cidden yemekleri dahi eşim yaptı sonra ben yaptım temizlik yapmadım ama otururken kalkarken yavaş oldum vs sonra tabi baktım belirti yok aman be tutmadı kesin deyip aşılamanın 12.günü sabahtan akşama kadar gezdim tabi 😂
Valla ilk gün yattım
2.gun kalktım yürüdüm biraz mutfak da iş yaptım ama ağır falan kaldırmıyorum. 3 4 kilo maksimum.
Ve cidden 2. Gün itibariyle aman normal ilişki sonrası hep yatmıyorum ya moduna geçtim.

Senin sonuç ne oldu ne aşamadasin

3. Gün güncelleme uyku falan yok akıntı da hiç yok
Spor sonrası karın ağrır ya o ağrı dışında iyiyim.

Back
X