Kızlarr Kpss'ye gircem lütfen kahvemi yorumlayabilir misiniz ?? :)

sınava az kaldı,vaktınızı burada boşa harcamayın bence. ben anlamam ama bariz fincanda ve tabakta yalnız, uzun boylu bir kadın var, sizsiniz sanırım, etrafı açık aydınlık görünuyor, sınav iyi olacaktır çalıştıysanız. başarılar.

Çalıştık da işte heyecan oluyo insan da :)) inş. iyi olur ne bileyim :) bu saatten sonra daha çalışmıyorum zaten kalmış 5 gün :)

Çalıştık da işte heyecan oluyo insan da :)) inş. iyi olur ne bileyim :) bu saatten sonra daha çalışmıyorum zaten kalmış 5 gün :)

asıl son günler çok önemlidir tekrar için,olur mu öyle şey,çok yanlış taktik bence...

aynısını ben yazacaktım ama çenemı tutayım dedim

Uzun boylu biri var kendi içinde sıkıntılı çıkmış ancak etrafı aydınlık görünüyor. Düşündüğü şeyler feraha ulaşıyor.
E harfli biri var bu sen misin bir başkası mı bilemiyorum. Bu kişiye uzanmış bir el var. Uzanan el dolu dolu bir paketle uzanıyor.
Çok karmaşık biri değilsin iç dünya olarak. Düşündüğün şeyler net ve kararlısın isteklerin konusunda. Bir uçak çıkmış. Yolculuk veya hızlı gelişecek olaylar diyebiliriz buna. Yakın bir zamanda ve senin için önemli olan bir şey bu.
E harfi başka yerlerde de çıkmış senin için önemli biri sanırım bu E harfli kişi.
Boynu bükük bir erkek var, sözlerinden dolayı pişman olmuş bir erkek. S harfi veya 5 rakamı tam çözemedim bu erkeğin yanında çıkmış.
Şapkalı iki erkek çıkmış. İşiyle alakalı şapka kullanan biri olabilir. Asker polis gibi. Yardıma ihtiyacı var gibi görünüyor.
Tabağının merkezinde de bir bayan çıkmış. Fincanda da öyleydi. Çok düşünceli. Geçmişinle alakalı seni düşündüren olaylar var sanırım. Ve senin ayağına takılan şeyler. Kafana takmanı gerektiren bir durum yok aslında sen büyütmüşsün kendince. Farklı bakış açıları gerekiyor senin için, o zman daha rahat ve huzurlu hissedeceksn kendini.
Bir de tabağının kenarında bir bayan gördüm saçlarını topuz yapmış. Üzerinde öğretmen edası var elinde y harfi tutuyor :) ve 9 rakamı gördüm.
Umarım sınavın güzel geçer ve atanırsın, zor bu dönemden geçmek.

E harfi pek tutmadı ama S erkek arkadaşım olabilir :) ama onunda adında e var ama o harfle başlamıyo :)) ayy inşallah cnm çok güzel konuştun :)

teşekkürler inş :) mesela bu saate kadar denememi yaptım şimdi arada takılıyorum :) bende çalışıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…