- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Yok canim 1 hafta daha bekleyelim dedi doktor
Onumuzdeki hafta olmam lazim peki rahim halinlasmasi hakkinda bilginiz var miAnladım canım, hakkında hayırlısı olsun. Adetine daha var sanırım değil mi?
Onumuzdeki hafta olmam lazim peki rahim halinlasmasi hakkinda bilginiz var mi
Yari yariya yani sansim :) bakalim nasipte var bi de doktor yumurtan yeni catlamis sivisi hla gozukuyor dedi ve benim de en son cumartesi gunu bi birlikteligim oldu yani doktor onda bile tutabilir gec dollenme de olabilir kese gözükmüyor suan o yuzden hamilesin ya da degilsin diyemem dedi yumurtan catlamis ve rahim duvarin kalinlasmis bu güzeldediBildiğim kadarıyla hamilelik varsa vücutta salgılanan bir hormon nedeni ile kalınlaşma oluyor (bebiş tutunabilsin diye).. Eğer hamilelik olmazsa rahim duvarındaki fazlalıklar adetle atılıyor.
O da gebelik varsa bebegin dusmesini engelliyormus yoksa zamaninda adet olmami sağlıyormus oyle mi dersiniz rahim kalinlastiktan sonra da olma ihtimali var midircanım rahimin kalınlaşması iyi bir şey... ancaaakk tarlusal adet söktürücü ??? onu neden verdi sana.. progestan dese anlarım ama o adet söktürücü.. yumurtan yeni çatlamışsa adetin henüz gelmemiş daha var demek.. bugünleri değerlendir bari
Bi de ilac verdi tarlusal diye bebek varsa onu korur yoksa adet olursun dedi
Evet tarlusal verdiTarlusal bebeği korumaz hatta düşüğe neden olur.
Yani adet söktürücüdür.
Tarlusal olduğuna emin misiniz verdiği ilacın?
Çok şaşırdım doktorun söylediği şeye
Ama anlayamadığım sey rahim duvarin kalinlasmis dedi ve yumurtaliklarin catlamis dedi ama gebe degilim gectigimiz hafta rahatsizdim iliski olmadi en son cumartesi gunu oldu yani olma ihtimali var mı ayrica tutsa bile haftaya belli olur mu haftaya gel dedi cnku
Zannetmiyorum 1 hafta da olucagini acikcasiBana da her adetimin 23-25 gününde rahimin kalınlaşmış yumurtan çatlamış diyo ama maalesef hic gebelik olmadı her seferinde umutlandim artık bana ders oldu. Rahim duvarı kalınlaşinca ya gebelige hazırlanıyor ya adete inşallah hamilesindirrr kardesim
O da gebelik varsa bebegin dusmesini engelliyormus yoksa zamaninda adet olmami sağlıyormus oyle mi dersiniz rahim kalinlastiktan sonra da olma ihtimali var midir
Kullanmiyim o zaman
Tarlusal bebeği korumaz hatta düşüğe neden olur.
Yani adet söktürücüdür.
Tarlusal olduğuna emin misiniz verdiği ilacın?
Çok şaşırdım doktorun söylediği şeye
Ben de çok şaşırdım tarlusal adet söktürücü ilk defa gebeliği tutması için kullanıldığını duydum
Ama anlayamadığım sey rahim duvarin kalinlasmis dedi ve yumurtaliklarin catlamis dedi ama gebe degilim gectigimiz hafta rahatsizdim iliski olmadi en son cumartesi gunu oldu yani olma ihtimali var mı ayrica tutsa bile haftaya belli olur mu haftaya gel dedi cnku
Zannetmiyorum 1 hafta da olucagini acikcasisiz ne kadarlik evlisiniz acaba
hayır öyle bir ilaç değil. düşüğe de sebep olur aksine.. adet düzensizliğim olduğunda kullandığım bir ilaç yani.. progestan vermiş olsa tamam o ilaç o etkiyi yapıyor ama tarlusal asla.! kullanma derim!
valla kızlar aynen şaşkınım ben...
ben şok
ben iptal yaaniiii....
Hahaha yerim seni yaaa :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?