Kizlarr lutfen bakinnnnnn

Bi de ilac verdi tarlusal diye bebek varsa onu korur yoksa adet olursun dedi

Onumuzdeki hafta olmam lazim peki rahim halinlasmasi hakkinda bilginiz var mi

Bildiğim kadarıyla hamilelik varsa vücutta salgılanan bir hormon nedeni ile kalınlaşma oluyor (bebiş tutunabilsin diye).. Eğer hamilelik olmazsa rahim duvarındaki fazlalıklar adetle atılıyor.

Bildiğim kadarıyla hamilelik varsa vücutta salgılanan bir hormon nedeni ile kalınlaşma oluyor (bebiş tutunabilsin diye).. Eğer hamilelik olmazsa rahim duvarındaki fazlalıklar adetle atılıyor.
Yari yariya yani sansim :) bakalim nasipte var bi de doktor yumurtan yeni catlamis sivisi hla gozukuyor dedi ve benim de en son cumartesi gunu bi birlikteligim oldu yani doktor onda bile tutabilir gec dollenme de olabilir kese gözükmüyor suan o yuzden hamilesin ya da degilsin diyemem dedi yumurtan catlamis ve rahim duvarin kalinlasmis bu güzeldedi

canım rahimin kalınlaşması iyi bir şey... ancaaakk tarlusal adet söktürücü ??? onu neden verdi sana.. progestan dese anlarım ama o adet söktürücü.. yumurtan yeni çatlamışsa adetin henüz gelmemiş daha var demek.. bugünleri değerlendir bari

O da gebelik varsa bebegin dusmesini engelliyormus yoksa zamaninda adet olmami sağlıyormus oyle mi dersiniz rahim kalinlastiktan sonra da olma ihtimali var midir

Ama anlayamadığım sey rahim duvarin kalinlasmis dedi ve yumurtaliklarin catlamis dedi ama gebe degilim gectigimiz hafta rahatsizdim iliski olmadi en son cumartesi gunu oldu yani olma ihtimali var mı ayrica tutsa bile haftaya belli olur mu haftaya gel dedi cnku

Bana da her adetimin 23-25 gününde rahimin kalınlaşmış yumurtan çatlamış diyo ama maalesef hic gebelik olmadı her seferinde umutlandim artık bana ders oldu. Rahim duvarı kalınlaşinca ya gebelige hazırlanıyor ya adete inşallah hamilesindirrr kardesim

Zannetmiyorum 1 hafta da olucagini acikcasi siz ne kadarlik evlisiniz acaba

Bi de bu ay olmazsa rahim filmi cektirmek istiyorum en azından yani insallah tuplerim de bisey cikmazsa biraz daha rahat olurum

O da gebelik varsa bebegin dusmesini engelliyormus yoksa zamaninda adet olmami sağlıyormus oyle mi dersiniz rahim kalinlastiktan sonra da olma ihtimali var midir

Kullanmiyim o zaman

hayır öyle bir ilaç değil. düşüğe de sebep olur aksine.. adet düzensizliğim olduğunda kullandığım bir ilaç yani.. progestan vermiş olsa tamam o ilaç o etkiyi yapıyor ama tarlusal asla.! kullanma derim!

Tarlusal bebeği korumaz hatta düşüğe neden olur.
Yani adet söktürücüdür.
Tarlusal olduğuna emin misiniz verdiği ilacın?
Çok şaşırdım doktorun söylediği şeye

Ben de çok şaşırdım tarlusal adet söktürücü ilk defa gebeliği tutması için kullanıldığını duydum

valla kızlar aynen şaşkınım ben...
ben şok
ben iptal yaaniiii....

peki canım senin adete ne kadar var ?? ya da günün geçti mi ?? yani söktürücü vermesini anlayamadım da hala... başka doktora gitsen daha iyi senin için

Hahaha yerim seni yaaa :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…