Kizlarr lutfen bakinnnnnn

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin hayirlisi olur insalah hepimiz icin en bi 3 4 gun daha bekleyeyim o zmn varsa o zmn belli olur heralde:)
 
Bu arada cok gecmis olsun:)
cok tesekkur ederim cok sagolun 4 yil olacak evliyim bi heveslendik artik bebegimiz olsa mi acaba diye paldir kuldur ameliyat oldum butun hayaller alt ust oldu birden.Ama olacagi varmis firsat buldukca okuyorum buraya yazilan yazilari cok uzuluyor bebegi olmayanlar ama herseyin en basi saglik insan basina gelince anliyor herseyi.Allah herkese hayirlisi ne ise onu versin insallah
 
Bende 2 senelik evliyim cok iyi anloyorum seni her ay umutlar umutlar cok tabii kim istemez evladi olsun imtihan iste biseylerle imtihan olucaz iste Rabbimin bildigi bizim bilmedigimiz elbet biseyler vardir dogru zamanda bizimde olucak ne yapalim bende böyle avutuyorum kendimi :)
 
sizde yeni evlisiniz ama ya insallah dogru zamanda rabbim size hediyenizi verir.Etraftan catlak sesler varsa kulak asmayin benim ne kisirligim kaldi ne kadinligim etrafa baksam kendimi oldurmem lazim:) insanin evladinin olmasi cok guzel birsey ama biz bu dunyaya sadece cocuk dogurmaya gelmedik.Hayati kendimize zehir etmemek lazim.Herseye ragmen yasamak cok guzel sevgiler:)
 
Cok haklisiniz bazen uzuluyorum ama boyle dusununce geciyor aynen o disardaki seslerden dolayi zaten bu kadar sorun yasiyoruz stres yapiyoruz insallah guzel olucak hersey sizde yeni evlisiniz insanlar 6 7 sene sonra yapiyorlarhakkimizda hayirlisi olsun inşallah:)haberinizi bekliyorum:)
 

ben 29 uma girecegim 1 ay sonra esimin ailesine gore 3 tane dogurmam lazimdi bu zamana kadar Kimseyi takmayin kafaniza anca konusuyorlar zaten baska bisey yaptiklari yok.Herkesin hakkinda hayirlisi olsun.Bakalim artik ne olacak sonucu yazarim buraya:)
 
Saolasin cnm. Tabiki dua ed3rim arkadasim. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah. Inanin her dua edisimde bunu surekli soyluyorum sonucta bende yasadim hepimizin neler yasadigini biliyorum. Umudunuzu kaybetmeyin arkadaslar. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
 

canım benim Allah razı olsun inşallah Rabbim sana da kolay doğum nasip eylesin evladını sagliklica kucağına almayı nasip eylesin inşallah ❤❤❤❤
 
merhaba dun kan tahlili yaptirdim sonuc 0.2 cikti hamile degilim yani.8 gun de geciktim hala bekliyorum gelemedi bi turlu yaa her yerim agriyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…