ama haksız mıyım canım yaa :))) yani kullandığım bir ilaç olmasa acaba mı derim de bildiğin söktürücü düşüğe sebebiyet veren bir ilaç
Hic bi tedavi de bulunmadiniz mi pekiBunlar nasip işi tabi hiç belli olmaz :) ben 5 yıllık evliyim canım :)
Hic bi tedavi de bulunmadiniz mi peki
Canim umudunu kaybetme.. hep soyler oldum vakti zamani var demekki. Benimde 5 yil olmadi ne kadar zor biliyorum. 24 eyllde 5 yilimiz doldu. 1 ekimde adet aldum son adetimmis. 5 yil bekle bekle gelmedi minigimiz. Ilk kez dedim tamam cocuk olmucak kalk işe basla dedim o ay ise basladim tabi 1 ay calisabildim hic aklimda cocuk olayi yoktu ilk defa.. isten firsat bulamamistim dusunmeye ve o ay hamile kalmisim simdide kavusmamiza az kaldi. Insallah Rabbim daha fazla bekletmeden verir tum isteyenlere. Kafana takma canim insallah en kisa zamanda bebis haber lerini bekliyorumÇok tedavi edildim bitanem actigim konulardan bakabilirsin :)
Ben de çok şaşırdım tarlusal adet söktürücü ilk defa gebeliği tutması için kullanıldığını duydum
Bebeği tutmak için kullanılmaz canım. Bir yanlışlık var ortada ama anlamadım.
Tutmayı bırak düşük yaptırır bu ilaç.
Canim umudunu kaybetme.. hep soyler oldum vakti zamani var demekki. Benimde 5 yil olmadi ne kadar zor biliyorum. 24 eyllde 5 yilimiz doldu. 1 ekimde adet aldum son adetimmis. 5 yil bekle bekle gelmedi minigimiz. Ilk kez dedim tamam cocuk olmucak kalk işe basla dedim o ay ise basladim tabi 1 ay calisabildim hic aklimda cocuk olayi yoktu ilk defa.. isten firsat bulamamistim dusunmeye ve o ay hamile kalmisim simdide kavusmamiza az kaldi. Insallah Rabbim daha fazla bekletmeden verir tum isteyenlere. Kafana takma canim insallah en kisa zamanda bebis haber lerini bekliyorum
Bi de biseyi cok merak ediyorum iliskiden sonra icimdekiler hep akıyor yani dus alirken de mesela ertesi gun de cikiyor bu normal mi bazi insanlar bende cikmiyor diyor acaba tuplerim mi kapali o yuzden mi geri akıyor
Ayyy cok teşekkürederim cok ssagolun:))normal canım o gidecek olan gider kalanı dışarı akaronlar fark etmiyor olabilirler ama fazlası mutlaka dışarı çıkar canım sen hiç korkma..
Bi de biseyi cok merak ediyorum iliskiden sonra icimdekiler hep akıyor yani dus alirken de mesela ertesi gun de cikiyor bu normal mi bazi insanlar bende cikmiyor diyor acaba tuplerim mi kapali o yuzden mi geri akıyor
Ozellikle soruyorum ve direk cevap hayir cikmiyor benden bisey artik kendimi sorunlu gibi gormeye basladimCanım içerde spermler nasıl yok olsun ya da nerede toplansın ki?
Elbette dışarı akacak.
Zaten yumurtayı dölleyen tek bir sperm tanesi. Yumurtalığı bulan buluyor zaten.
Dışarı akmıyor diyen sallar öyle bir imkan yok.
Ozellikle soruyorum ve direk cevap hayir cikmiyor benden bisey artik kendimi sorunlu gibi gormeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?