Kizlarr lutfen bakinnnnnn

Yarin incelicem insallah hepsini suan bi sorun var mi peki yoksa hic bi sorun yokken mi olmuyor bende adet duzensizligi ve kist var

Çok tedavi edildim bitanem actigim konulardan bakabilirsin :)
Canim umudunu kaybetme.. hep soyler oldum vakti zamani var demekki. Benimde 5 yil olmadi ne kadar zor biliyorum. 24 eyllde 5 yilimiz doldu. 1 ekimde adet aldum son adetimmis. 5 yil bekle bekle gelmedi minigimiz. Ilk kez dedim tamam cocuk olmucak kalk işe basla dedim o ay ise basladim tabi 1 ay calisabildim hic aklimda cocuk olayi yoktu ilk defa.. isten firsat bulamamistim dusunmeye ve o ay hamile kalmisim simdide kavusmamiza az kaldi. Insallah Rabbim daha fazla bekletmeden verir tum isteyenlere. Kafana takma canim insallah en kisa zamanda bebis haber lerini bekliyorum

Canim tursual kullanmamissindir umarim. Vildigin adet sokturuce.. yahu ne bicim dr mus o once kana bakilir yoksa verilir o ilac. Baska dr a git bence. Insallah hamilesindir. Hamileysende boyle bi dr a kendini teslim etme canm.

Allah hayirli bi evlat olamyi nasip etsin insallah ben 2 senelik evliyim bekliyoruz bakalim hersey kafa da bitiyor aslında haklisin ama yapamiyorum evdeyim butun gun tek basimayim ister istemez dusunuyorum vakti var demek ki bekliyelim bakalim :) ama cok sevindim sizin adiniza gercekten:))

Aslinda herkesin de cok övdüğü bi doktor randevu bulamiyor insanlar gitmek için neden boyle bişey yapti anlamadim kullanmiyorum ilaci bi baska doktora gidicem sanirim bu hafta da bu gecsin

Bi de biseyi cok merak ediyorum iliskiden sonra icimdekiler hep akıyor yani dus alirken de mesela ertesi gun de cikiyor bu normal mi bazi insanlar bende cikmiyor diyor acaba tuplerim mi kapali o yuzden mi geri akıyor

Yaa ne guzel Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah bebeğinizi sagliklica kucağınıza alıp sağlıklı hayırlısı salih amel olarak buyutursunuz inşallah bana ismen dua edebilir misiniz ? İsmim Berfin duaniza ihtiyacım var

Bi de biseyi cok merak ediyorum iliskiden sonra icimdekiler hep akıyor yani dus alirken de mesela ertesi gun de cikiyor bu normal mi bazi insanlar bende cikmiyor diyor acaba tuplerim mi kapali o yuzden mi geri akıyor

normal canım o gidecek olan gider kalanı dışarı akar onlar fark etmiyor olabilirler ama fazlası mutlaka dışarı çıkar canım sen hiç korkma..

Canım içerde spermler nasıl yok olsun ya da nerede toplansın ki?
Elbette dışarı akacak.
Zaten yumurtayı dölleyen tek bir sperm tanesi. Yumurtalığı bulan buluyor zaten.
Dışarı akmıyor diyen sallar öyle bir imkan yok.

Ozellikle soruyorum ve direk cevap hayir cikmiyor benden bisey artik kendimi sorunlu gibi gormeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…