Gerçekten çok sevindim.cok sagolun ilgilendiginiz icin adet olursam rahim filmi cektiricem echomar da hic duydunuz mu bilginiz var mıFark etmiyorlardır hiç olur mu öyle şey.
Gerçekten çok sevindim.cok sagolun ilgilendiginiz icin adet olursam rahim filmi cektiricem echomar da hic duydunuz mu bilginiz var mı
Esim de aynisini soyluyor daha erken diyor ama icim rahat etmedi cektirip en azindan onda bisey cikmazsa oyle oluruna birakmak istiyorum.acaba zamanin icilen bilincsiz ilaclar tuplere zarar vermis olabilir miRahim filmi dr benden de istedi ama şuan için çektirmeyi düşünmüyorum.
Genelde rahim filmi %80 gereksiz yere çekiliyor. Bir süre böyle deniycem.
Esim de aynisini soyluyor daha erken diyor ama icim rahat etmedi cektirip en azindan onda bisey cikmazsa oyle oluruna birakmak istiyorum.acaba zamanin icilen bilincsiz ilaclar tuplere zarar vermis olabilir mi
Ben nerdeyse 2 senelik evliyim 6 ay kadar korunduk suan cok yeni aslinda ama ya bisey varsa dusuncesi beni cok rahatsiz ediyorİlaçların tüplere bir etkisi olmaz diye biliyorum.
Kaç aydır deniyorsun?
Eğer 1 yıl dolmadıysa acele etme rahim filmi için, eşin haklı.
Ben nerdeyse 2 senelik evliyim 6 ay kadar korunduk suan cok yeni aslinda ama ya bisey varsa dusuncesi beni cok rahatsiz ediyor
Ay bende mi oyle yapsam :)) valla cok korkuyorum :)Sen bilirsin canım.
Yaz sonuna kadar olmazsa rahim filmini o zaman düşünürüm ben.
En azindan ramazani atlattiktan sonra mi yapsam:)Ay bende mi oyle yapsam :)) valla cok korkuyorum :)
Ay bende mi oyle yapsam :)) valla cok korkuyorum :)
Ne kadarlik evlisin.sisli de bi yer varmis dijital ortam da cekiyorlarmis hic aci hissetmeden oraya giderim bende büyükihtimalleSen bilirsin kuzum.
Ben de aşırı korkuyorum ve bulunduğum yerde anestezili de yapmıyorlar.
Bana kalsa hiç yaptırmicam da işte yaz sonuna kadar olmazsa ona da baktırmalı.
Ne kadarlik evlisin.sisli de bi yer varmis dijital ortam da cekiyorlarmis hic aci hissetmeden oraya giderim bende büyükihtimalle
Anliyorum ama sizinki daha cok yeni 1 sene gecmesi lazim rahim filmi icin bence en kisa sürede hamile kalirsiniz:)İstanbul'da eminim seçenek çoktur da ben orada yaşamıyorum malesef.
8 yıllık evliyim ama 2 aydır bebek deniyoruz.
Anliyorum ama sizinki daha cok yeni 1 sene gecmesi lazim rahim filmi icin bence en kisa sürede hamile kalirsiniz:)
Bende onlari hic takip etmedim gun asiri iliskiyi bende denemedim acikcasi sanirim o yuzdenYeni sayılmaz canım 2 aydır deniyoruz ama korunmayı bırakalı çok oldu.
Gerçi yumurtlama dönemi takip etmedim ve gün aşırı ilişki olmadı.
Sanırım korunmayı bırakalı epey olduğu için istedi rahim filmi.
Bende onlari hic takip etmedim gun asiri iliskiyi bende denemedim acikcasi sanirim o yuzden
Aslina bakarsan bu kadar ugrasmak hep bahane demek ki suan olmamasi gerekiyor ama yine de dayanamıyoruz isteO yüzden tutmaması çok normal.
Geçen ay ben yumurtlama testi kullandım.
Şuan adetim malesef.
Bu ay tekrar kullanıcam.
Aslina bakarsan bu kadar ugrasmak hep bahane demek ki suan olmamasi gerekiyor ama yine de dayanamıyoruz iste
merhaba bu konuda bayagi acemiyim yumurtlama gunu gectikten 3 gun sonra iliskiye girdim ve hamilelik olmaz diye dusundum acikcasi ilk defa korunmadim.adetimin olmasi gereken gunde olmayinca idrar testi yaptim ve negatif cikti.Bugun 4 gun geckti adetim.Eger hamile isem bu idrarda kac gunde belli olur acaba kizlar bilgisi olan var mi acaba.2 ay once kuruk sokumumdan ameliyat oldum buyuk bi ameliyatti ve cok fazla dikisim var hamile kalmam pek iyi olmayacak dikislerim acisindan. Sixin icin de hayirlisi olsun insallah.Ne kadar istesekde kendimizi uzsek de allahin dedigi olacak:)Yari yariya yani sansim :) bakalim nasipte var bi de doktor yumurtan yeni catlamis sivisi hla gozukuyor dedi ve benim de en son cumartesi gunu bi birlikteligim oldu yani doktor onda bile tutabilir gec dollenme de olabilir kese gözükmüyor suan o yuzden hamilesin ya da degilsin diyemem dedi yumurtan catlamis ve rahim duvarin kalinlasmis bu güzeldedi
Merhaba kk arkadaslarim ben 2 gündür idrar testi yapıyorum ve test sonucunda cok cok ince bi cizgi olusuyor bu gebelik oldugu anlamina gelebilir mi her ikisinde de unuttum ve bir sure sonra baktim dikkatli bakinca belli oluyor
Inan guzelim bende cok dikkat etmiyorum hepsi bahane onlarin Allah ol dediginde kisir bile olsan olur dedigin cok dogru o yuzden cok fazla dusunup takmamak lazim Allah ne derse kader de ne varsa onu gorucez :) idrar testi icin adetten 1 hafta sonra yapildiginda cikiyor ama bazi insanlar icin değişiyor erken ogrenen de olabiliyor tabii Rabbim hakkimozda hayirlisini nasip etsin insallah:)merhaba bu konuda bayagi acemiyim yumurtlama gunu gectikten 3 gun sonra iliskiye girdim ve hamilelik olmaz diye dusundum acikcasi ilk defa korunmadim.adetimin olmasi gereken gunde olmayinca idrar testi yaptim ve negatif cikti.Bugun 4 gun geckti adetim.Eger hamile isem bu idrarda kac gunde belli olur acaba kizlar bilgisi olan var mi acaba.2 ay once kuruk sokumumdan ameliyat oldum buyuk bi ameliyatti ve cok fazla dikisim var hamile kalmam pek iyi olmayacak dikislerim acisindan. Sixin icin de hayirlisi olsun insallah.Ne kadar istesekde kendimizi uzsek de allahin dedigi olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?