ne yazıkki erkekler kadınlar kadar olgun karşılayamıyo biz gecmısını bılsekte susuyoruz ama onlar büyütüyo bende nişanlıyım ve bu olayları sık sık yasıyoruz. sımdı sızın yerınızde olsam şunu yapardım: ona mesaj atın ve eger benı kabul edıp benımle beraber devam etmek ıstıyosan bugun benımle konus eger kafanda bıtırmıssen sımdıden bıtsın bıdaha bende aramıycam... bunu yazın bakalım tavırları neolacak..
beni böyle kabul etmeyeceksen ayrılalım demiştim o da böyle kabul edeceğim ama zamanla demişti ve 2 gün geçti barıştık :) benim ona yalan söylememi takıyor şimdi en azından böyle diyor şimdi
Benden naçizane bir tavsiye etrafımda ne insanlar neleri hazmetti sevdikleri için, keşke başta söyleseydin canım ben beni sevecekse ben olduğum için sevsin derim. Hep dürüst olurum. Çok sorun yaşadım ama belki de dün yaşanmasa yarın yaşanacaktı. Biri seviyorsa gerçekten vazgeçmez. Ama biraz düşünmesi için ona zaman ver sakın üstüne düşme, onsuzda olabileceğini göster. Özürünü dile ve beklemeye çekil bence. Umarım güzel olur herşey :)
kızlar sizden yardıma ihtiyacım var benim güzel bir ilişkim vardı fakat geçmişte yaşanan şeylerin bir kısmını söylememiştim geçen gün söylemeye karar verdim uzun süreli bir ilişki istiyorduk çok fazla ilişkim olmuş öyle dedi benimle bir süre konuşmak istemediğini söyledi ama ben dayanamıyorum gururum kalmadı normalde böyle bir durum olsa ayrılırım fakat ayrılamıyorum çok seviyorum ne yapmalıyım?