kızlarr yardım

ne yazıkki erkekler kadınlar kadar olgun karşılayamıyo biz gecmısını bılsekte susuyoruz ama onlar büyütüyo bende nişanlıyım ve bu olayları sık sık yasıyoruz. sımdı sızın yerınızde olsam şunu yapardım: ona mesaj atın ve eger benı kabul edıp benımle beraber devam etmek ıstıyosan bugun benımle konus eger kafanda bıtırmıssen sımdıden bıtsın bıdaha bende aramıycam... bunu yazın bakalım tavırları neolacak..

beni böyle kabul etmeyeceksen ayrılalım demiştim o da böyle kabul edeceğim ama zamanla demişti ve 2 gün geçti barıştık :) benim ona yalan söylememi takıyor şimdi en azından böyle diyor şimdi

Benden naçizane bir tavsiye etrafımda ne insanlar neleri hazmetti sevdikleri için, keşke başta söyleseydin canım ben beni sevecekse ben olduğum için sevsin derim. Hep dürüst olurum. Çok sorun yaşadım ama belki de dün yaşanmasa yarın yaşanacaktı. Biri seviyorsa gerçekten vazgeçmez. Ama biraz düşünmesi için ona zaman ver sakın üstüne düşme, onsuzda olabileceğini göster. Özürünü dile ve beklemeye çekil bence. Umarım güzel olur herşey :)

Adam senden coktan ayrilmis sen halen ayrilamam diyorsun

öyle bir şey demedi ki ben ayrılalım dedim ve ayrılmak istemediğini söyledi bana

Artik is isten gecmis senden sogumustur belki bir iki dener ama devami pek gelmez sonunuz yakin mesafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…