kızlarr

onunmeleyi

Canım Ailem‍‍
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
722
389
33
Merhaba kızlar şuan 8haftalık hamileyim nisan 14de gittim ultrasonda 4haftalık çıktı bebegide keseyide gördük çok şükr ama sata göre 6haftalık olmalıydı 4çıktı kafama takılan soru 4haftada bebek görünürmü sizce yoksa ultrason haftasını yanlışmı dedi?kafama takıldı merak ediyorum çok yardım ederseniz sevinirim

Canim ben ilk doktora gittigimde 3.5 haftalik ti gebeligim orda bi nokta vardi ama kese yoktu 3 gun sonra gittigimizde keseside olusmustu yani bendeki gibi olabilir seninkide zaten betahcg 1500 ken kese gorulurmus ama 6 haftalik olsa eger gec dollenme degilse kalp atislarinida duyman lazım bazen ultrason gunu yanlis olabiliyor bidaha nezaman gidiceksin kontrole ?

İnşAllah canım öyledir ya çok tedirginim son adet 4martdı şimdi 10haftalık olmalıyım 8im ama ultrason foto var yuklerim şimdi(bi problemim yok ama yinede tedirginim doktora iki hafta sonra gidicem inşAllah canım bakalım kaç kafta çıkıcak(

Haftayı cihazlar ölçüyor yanlışlık olacağını sanmıyorum ama 4 haftada bebeğin görünmesi de ilginç doktor görünen bebek mi dedi yolk kesesi olmasın yanlış anlamadın değil mi ben 6.haftada görmüştüm bebeği 4.haftada sadece kese görünmüştü ve çok küçüktü

Bak tatlım 4haftalık burda

Eklentiler

• 20170511_123334-1.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 90
Bende ondan tedirgin oluyorum canım 4haftalık görünmezkl

Tarihlerimiz seninle ayni sayilir benim de son adet 6 martti suan 9. haftanın icindeyim bende haftaya kontrolum var ama bence can sikicak bi durum yok dedigim gibi bazen ultrason tarihleri şaşabiliyor aklinda yine suphe kalirsa baska bi doktora daha gorunursun canim

Yok zatem canım başka doktora gidicem suyudu fazla yazmıştı sonra dediki hata olmuş normalmiş herşey

Bende ondan tedirgin oluyorum canım 4haftalık görünmezkl
Ee bende 4 haftalikken gordum ama arkadasin dedigi gibi yolk kesesimiydi bilmiyorum 5+3 kende kalp atışlarını duymustuk hatta bukadar erken duyabilicegimizi hic sanmiyordum sende duyduysan sikinti yok canim sende suan 10.haftanin icindesin bana gorede

Yok canım kalp atışlarını duymadım daha doktora gitmedim ultrason çok zararmış ondan dolayı tahlil fln yaptırdım ama...Ay İnşallah canım ya zaman geçmek bilmiyorki:)tatlım bişey sorcam affıma sıgınarak ilişki yasagı varmı sizde?

Sata göre 6 haftalik diyosun canim kese görünmesi normal bence canim sata göre 5 haftalik olanlarin ki görünüyo icın rahat olsun inşallah kalp atışınida duyarsin

Hic sorma gerçekten zaman hic gecmiyor bende 1 aydir gormuyorum nekadar büyüdü merak icindeyim :) iliski konusuda şöyle bisey ilk doktora sordugumuzda cok nadir demisti zaten insan ister istemez kendini kasiyo bilmiyorum bende öyle oldu koruma içgüdüsü sanırım oyuzden biz bisey yapamadik

Bende meraj içindeyim)bana doktor olmaz demişdi ben zaten yanlış yazmasından bişey bilmediyni anladım:)onun içinde dinlemedim onu

Bende meraj içindeyim)bana doktor olmaz demişdi ben zaten yanlış yazmasından bişey bilmediyni anladım:)onun içinde dinlemedim onu
:) zaten herhangi bi düşük tehlikesi yoksa bi sakincasi olmadigini soyluyolar sen kendini rahat hissettigin surece sorun olmaz bence

:) zaten herhangi bi düşük tehlikesi yoksa bi sakincasi olmadigini soyluyolar sen kendini rahat hissettigin surece sorun olmaz bence
Yok canım ilişkidem sonra kanama agrı fln olmuyor çok şükr doktora gitmekçin sabırsızlanlyorum bakalım ne diycek)

Yok zatem canım başka doktora gidicem suyudu fazla yazmıştı sonra dediki hata olmuş normalmiş herşey
Benm 7. Haftada bebek gorundu ama 1 hafta geriden geliyor kuzum annesi gec yumurtladigi icin :) belki snn adetten snra olmstr hemen ymurtlama. Eger hersy normalse sknti yapma. Bebek buyuyuncede haftasi degisiyo zaten. Bana bi dr 14 haftalk diyo bi dr 15 haftalk diyo. Makinasi ii olan tam olcum yapiyo digerinin makina eski tam alamiyo belkide

Aynen canım ya bendede öyle doktorda dedi geç döllenme oldugundan öyledir)kafamı karıştıran 4haftalık bebeğin ultrasonda açık görünmesi ondan şoke oldum birazcık)teşekkürler tatlım yorumin için içim rahatladı

Dr kotu bsy soylemedigi surece kafana takma canm tmm mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…