kızlarr

Benim de öyle olmuştu canim. Altı haftalık olması gerekirken doktor 4+5 dedi ve sadece keseyi görebildi iki hafta sonra gittiğimde 8+1 olması gerekirken 7+5 dedi yani arayi kapattı. Takıntı yapma ölçümü yanlış yapıyorlar hafta yanlış çıkıyor. Önemli olan her gittiğinde gelişimin devam etmesi gelişme durur ya da yavaslarsa o zaman problem var demektir

Korkulacak bi durum yok.Dr un yaptığı olcume göre hafta gosteriyor ultrason.Yani senin sat ın neyse ona göre haftanı hesaplayacaksın.Ufacık bi sapma haftanı değiştirir ultrasonda.

Çok teşekkür ederim ya canlm çok sevindim İnşAllah bendede saglıkla gelişir bebişim

Ayni durumd suan bende varim normalde 6 hafta 1 gun olmasi lazimken doktor 4 hafta 3 gunluk dedi anlamadim ama gec dollenme dedi 15 gun sinra gel dedi kalp atisini duyacz dedi bukadar bakalm insallah iyi ilerler hersey hepimiz icin arayi kapatirz

meraba kızlar banada en son 5+5 gittim doktorun biri yolk sac var dedi alltan muayenede 12 mm kese bebek gözükmedi...içim rahat etmedi başka doktora gittim karnımdan baktı kese 3 haftalık gözüküyor dedi olabilir dedi sabırlı ol bekle dedi... ama içim içimi yiyor bakalım yarın 6+5 olucak ak mı kara mı belli olur ..inşalah bi sorun yoktur çünkü 6 tüp bebekten sonra kendi kendine hamile kaldım hala şoklardayım zaten :) :)

İnşAllah sag salim alırsın kucagına canım sıkma canını hayırlı olsun

Ayni durumd suan bende varim normalde 6 hafta 1 gun olmasi lazimken doktor 4 hafta 3 gunluk dedi anlamadim ama gec dollenme dedi 15 gun sinra gel dedi kalp atisini duyacz dedi bukadar bakalm insallah iyi ilerler hersey hepimiz icin arayi kapatirz
İnşAllah tatlım duyarsınız kalp atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…