• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr eşimin evindeki pc de benden önceki sevgilisine hazırladığı slaytı buldum..

ismylife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
14
3
36
Kocaeli
Çok kötüyüm ya neredeyse 2 yıllık evliyiz pc ye format atılacak diye kayınvalidemdeki pc den fotoğrafları kendi pc me atarken buldum eski tarihli de olsa evlilik teklifi etmiş. Neden hala silinmemiş acaba :(

Tatlım böle şeyleri büyütme, eğer eşinle aranda bi problem yoksa bu çok önemli bişey deil. Silmemiştır, unutmuştur, hatıra demiştir belki, benim de var pc de eski sevgililerimle ilgili benim için bi anlam taşımayan fotolar videolar. Ben onları kendi anılarım olduğu için tutuyorum orda, o kişiyi unutmadığım için deil ki. Şu an sorun çıkarman yalnız senin ve evinin huzurunu kaçırmaya yarar. Takılma hiç bence. Eşini başkasına karşı ilgi duyarken hiç görmediğin için bi şok yaşamışsın, duygusal davranma derim.

Ayyy benim basima geldi hemde sevgililer gununde.. sevgilimle harika bi gece gwcirdikyen sonra film izlerken uyuya kaldi bende o sirada pcsine bakiym dedim yanlislikla resimlerden bi dosya buldum ama tamamen yanlisliklaydi eski sevgilisinin fotolari ve kac tane kiz.. ben eskiden capkindi bliorm eski sevgilisine biliorm ama neden silinmemis die sinirlendim hatta en sonda benjm fotolarim geliyor ondan snra kimse yok tarihe gore oldugu icin.. neyse ben gece bise demedum sabah konustuk aglamamak icn kendimi tutuyordum ve dediki ben unutmusm bile aklimda deil o fotolar ole kalmis 4 yil onceki seyler vs yemin etti aklinda kimse yok gormuorm bile fotolari vs dedi ama inandim cnku sevglim hakikaten korkusu yok die hicbiseyi silmior eskiye dair takmio bile.. bunuzaten bircok seyde gordugm icin inandim sonra herseyi sildi itiraz etmeden smdi mutluyum ;)) bircok erkek bunlari takmior gercekten cogu unutmhs oluyor bilerek sakladigini dusunmuorm o bi sure saklamistir belki ama sonra seni tanidi vs unutmustur emin ol hele ki 2 senelik evlisiniz kesin aklindan ucup gitmistir. Soyle dusun mesela bilse ki gorceksin kafayi yiceksin bunu bile bile saklarmiydi boyle gorebilcegin yerde? Hayir kesin gizlerdi bulamazdin.. bence hic bahsetme ona hatrlamasin direk sil canim maksat gecmisi unutturmak konuyu acarsan hatrlicak hos olmaz yani :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşim aslında hiç bişeyini gizleyen biri değil ama eskiden daha romantikmiş yani kıza bakıyorum allahın gücüne gitmesin ama çirkin (arkadaşlarımda diyo) ama eşimde çok yakışıklı değil şu anda kızda evli aklıma takmadan edemiyorum kız evlendi diye hırs yapıp mı benimle evlendi diye. Ben eşimin tipine değil içindeki güzelliğe vurulup evlendim kıza slaytla evlenme teklifi etmiş ama bana çok sıradan bişekilde etmişti bende elinden gelen bu diye düşünüyordum ama gizli cevherleri varmış insan ister istemez kıskanıyor :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gecmış gıtmış yıllar oncesı..tabıkı kıskanabılırsın..
fakat sonuca bak ..

Ben evlendikten 2 hafta sonra sizin yasadiginizi yasamistim. Hatta parmaklarında yuzukle fotolarini gordum. Hala hatirladikca sinir oluyorum. :mad:

Ayyy sevgilimin geçmiş meselelerinden en ufak birşey işitince ifrit kesiliyorum:KK62: o yüzden bazı kadınlar gibi kesinlikle sormam yani sizde sormayın hatirlatmayin unutmuştur pc de. muhtemelen

Ayyy esimin geçmiş meselelerinden en ufak birşey işitince ifrit kesiliyorum:KK62: o yüzden bazı kadınlar gibi kesinlikle sormam yani sizde sormayın hatirlatmayin unutmuştur pc de. muhtemelen
Ben hic sormadim anlatmasini da istemedim ama derler ya insanin sevmedigi ot burnunun dibinde bitermis diye benim ki de o hesap oldu. :)

Çok kötüyüm ya neredeyse 2 yıllık evliyiz pc ye format atılacak diye kayınvalidemdeki pc den fotoğrafları kendi pc me atarken buldum eski tarihli de olsa evlilik teklifi etmiş. Neden hala silinmemiş acaba :KK43:
aynısı benım basıma geldi hemde ıkı kez
erkek arkadasım laptopumu karısıtırken eskı sevgılıme daır resımlerı buldugunda çok büyük bi kavga çıkmıştı aramızda
ama benim o resimlerin orda olduğundan bile haberim yok yani düşün o kadar unutmuşum hemde masa üstünde klasör
sen düşün artık nasıl görmezden geldiysem çocuğu :-)
2.side eski telefonumun hafıza kartında kalmış.demem o ki sakın üzülme başıma geldiği için biliyorum adı üzerinde ESKİsevgili unutulmuş gitmiş hiç canını sıkma:KK51:

aynısı benım basıma geldi hemde ıkı kez
erkek arkadasım laptopumu karısıtırken eskı sevgılıme daır resımlerı buldugunda çok büyük bi kavga çıkmıştı aramızda
ama benim o resimlerin orda olduğundan bile haberim yok yani düşün o kadar unutmuşum hemde masa üstünde klasör
sen düşün artık nasıl görmezden geldiysem çocuğu :-)
2.side eski telefonumun hafıza kartında kalmış.demem o ki sakın üzülme başıma geldiği için biliyorum adı üzerinde ESKİsevgili unutulmuş gitmiş hiç canını sıkma:KK51:
Salla be onu seviyo olsa yaninda o olurdu.oyle dusun ben oyle yaptim

Back
X