Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk sil at bence:) silmek zor gelmistir unutmustur vs..Ayyy sevgilimin geçmiş meselelerinden en ufak birşey işitince ifrit kesiliyorumo yüzden bazı kadınlar gibi kesinlikle sormam yani sizde sormayın hatirlatmayin unutmuştur pc de. muhtemelen
Ben hic sormadim anlatmasini da istemedim ama derler ya insanin sevmedigi ot burnunun dibinde bitermis diye benim ki de o hesap oldu. :)Ayyy esimin geçmiş meselelerinden en ufak birşey işitince ifrit kesiliyorumo yüzden bazı kadınlar gibi kesinlikle sormam yani sizde sormayın hatirlatmayin unutmuştur pc de. muhtemelen
Aynen oyle canim :) ben uzun bi sure kurtulamadim...Ben hic sormadim anlatmasini da istemedim ama derler ya insanin sevmedigi ot burnunun dibinde bitermis diye benim ki de o hesap oldu. :)
aynısı benım basıma geldi hemde ıkı kezÇok kötüyüm ya neredeyse 2 yıllık evliyiz pc ye format atılacak diye kayınvalidemdeki pc den fotoğrafları kendi pc me atarken buldum eski tarihli de olsa evlilik teklifi etmiş. Neden hala silinmemiş acaba![]()
Salla be onu seviyo olsa yaninda o olurdu.oyle dusun ben oyle yaptimaynısı benım basıma geldi hemde ıkı kez
erkek arkadasım laptopumu karısıtırken eskı sevgılıme daır resımlerı buldugunda çok büyük bi kavga çıkmıştı aramızda
ama benim o resimlerin orda olduğundan bile haberim yok yani düşün o kadar unutmuşum hemde masa üstünde klasör
sen düşün artık nasıl görmezden geldiysem çocuğu
2.side eski telefonumun hafıza kartında kalmış.demem o ki sakın üzülme başıma geldiği için biliyorum adı üzerinde ESKİsevgili unutulmuş gitmiş hiç canını sıkma![]()
yok kız sen yanlış anlamışsın yakalanan bendimSalla be onu seviyo olsa yaninda o olurdu.oyle dusun ben oyle yaptim
Allah seniyok kız sen yanlış anlamışsın yakalanan bendim![]()
Masum degiliz hicbirimiz :)Allah seniaman nolcak beee
Öyle oluyor malesefBen hic sormadim anlatmasini da istemedim ama derler ya insanin sevmedigi ot burnunun dibinde bitermis diye benim ki de o hesap oldu. :)