• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr fikirlerinize ihtiyacım var

Aynen işte bunu tekrar eşime nasıl söylemeliyim kibar bir dille
Eşiniz zaten ben yokken gelme demiş, onu da sallamamış.
Siz direkt kendisine söyleyin. Hadi ablacım sen yavaş yavaş ikile. Böyle yalnız kalmamız doğru değil de

Aynen işte bunu tekrar eşime nasıl söylemeliyim kibar bir dille
Kibar dille söylemeye çalışırsanız daha çok gelen giden olur evinize.
Kardeşi neden sürekli gelip kalıyor sizinle ki zaten?
Eşiniz evde olsa bile sürekli evinizde bireleri neden kalsın?
Bir işi olur, ne bileyim farklı şehirlerdesinizdir arada bir gezmeye gelir ayrı.
Öbür türlü siz sürekli misafir ağırlamak zorunda değilsiniz.
İlk önce bunu söyleyin esinize.

Kibar dille söylemeye çalışırsanız daha çok gelen giden olur evinize.
Kardeşi neden sürekli gelip kalıyor sizinle ki zaten?
Eşiniz evde olsa bile sürekli evinizde birelerk neden kalsın?
İş için olur, ne bileyim farklı şehirlerdesinizdir arada bir gezmeye gelir ayrı. B
Öbür türlü siz sürekli misafir ağırlamak zorunda değilsiniz.
İlk önce bunu söyleyin esinize.
Uzaktan geldi ve evlendiğimden beri ilk kez geldi kalmaya fakat 1 haftadır bizde yeterli değil mi yani

Kızlar ben 1 yıldır evliyim eşimin ailesi sürekli gidip geliyo hiç bi şey söylemiyordum fakat taa ki eşimin küçük erkek kardeşi gelene kadar benim eşim geceleri de çalışıyo geçen gece kaynımla kaldık ben rahat edemedim tesettürlüyüm uzanamıyorum kalkamıyorum kişisel işlerimi yapamıyorum bunu eşimle de paylaştım oda bende biliyorum rahatsız olduğunu biraz kalsın gider dedi çarşamba günü yine gecede çalışacak kaynım o güne kadar gitmezse eğer sizce bu seferde eşime rahatsız olduğumu belirtmem gerekir mi eğer gerekir diyorsanız bunu eşime nasıl anlatayım bi akıl verin...
Eğer gitmezse Rahatsız olduğunuzu bu sefer eşinize değilde kayınınıza güzel dille siz söyleseniz (abin evde yokken burda kalmaman gerekiyor şeklinde ve sebeplerini belirterek)
Bunu yapsanız eşinizle sorun yaşarmısınız?

Ben olsam eşime bir kere söyledim baktım çözüm bulmadı. Eşim ben kardeşi otururken "ben rahatsız oluyorum bundan sonra abin evdeyken gelirsen sevinirim" derim. Ha kocam alınırmış yanlış anlarmış valla kendi bilir sonuçta rahatsızlığımı dile getirdim

Kızlar ben 1 yıldır evliyim eşimin ailesi sürekli gidip geliyo hiç bi şey söylemiyordum fakat taa ki eşimin küçük erkek kardeşi gelene kadar benim eşim geceleri de çalışıyo geçen gece kaynımla kaldık ben rahat edemedim tesettürlüyüm uzanamıyorum kalkamıyorum kişisel işlerimi yapamıyorum bunu eşimle de paylaştım oda bende biliyorum rahatsız olduğunu biraz kalsın gider dedi çarşamba günü yine gecede çalışacak kaynım o güne kadar gitmezse eğer sizce bu seferde eşime rahatsız olduğumu belirtmem gerekir mi eğer gerekir diyorsanız bunu eşime nasıl anlatayım bi akıl verin...
Sizin erkek kardeşiniz gelmis olsaydı evden koymayı ya da gitmesi için kapıları gözler miydiniz, esiniz size ben karımla zaman geçirmek istiyorum söylesen de gitse dese ne derdiniz? İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın lutfen.

Sizin erkek kardeşiniz gelmis olsaydı evden koymayı ya da gitmesi için kapıları gözler miydiniz, esiniz size ben karımla zaman geçirmek istiyorum söylesen de gitse dese ne derdiniz? İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın lutfen.
kadının erkek kardeşi gelse erkek hic istifini bozmaz ki
Ne kılık kıyafet derdi
Ne yemek derdi olur
Bu arada esi rahatsız olursa uzun sure kalinmasindan ve bunu ifâde ederse kadinda kardeşine söyler

kadının erkek kardeşi gelse erkek hic istifini bozmaz ki
Ne kılık kıyafet derdi
Ne yemek derdi olur
Bu arada esi rahatsız olursa uzun sure kalinmasindan ve bunu ifâde ederse kadinda kardeşine söyler
Siz soyleyebilirseniz evet adil bir yaklaşım her iki tarafa da . Ancak konu sahibi ?

Back
X